Wednesday 7 March 2012

Električni brijač za osjetljivu kožu

Brijanje svakodnevno može biti bolan zadatak za one koji imaju osjetljivu kožu koja tendira da iritirati nakon brijanja. Električni brijač može biti velika mogućnost za takve ljude, jer ne dolazi previše blizu vaše kože, a time ga štiti od posjekotina i modrica. Međutim, nije svaki električni brijač dostupna na tržištu može odgovarati vaše osjetljive kože. Stoga, potrebno je razumjeti vaše potrebe prije kupnje električni brijač za osjetljivu kožu. Više o električne brijače pregled.
Kako odabrati najbolji električni brijač za osjetljivu kožu
Svrha brijanje, Imate li izbrijan svakodnevno da bi vaše lice i glatke kose besplatno? Ili ti samo smanjiti vaše dlake na licu, kako bi ih spriječili da zarastanje. Ovisno o vašem cilju brijanje, morat ćete odabrati iz folije oštrice brijača ili rotirajućim blade britva. Folija blade britva je većina pogodno za ljude koji svakodnevno brijanje i imaju osjetljivu kožu. Sastoji se od tankih metalnih folija koja sprječava rezač iz koje dolaze izravno u dodir s kožom. Time se sprječava bilo kakvu štetu na osjetljivu kožu. Međutim, to se ne preporuča za rezanje dugu kosu. S druge strane, rotacijski noževi imaju vrti diskove koji su opremljeni s pomičnim glavama koje prilagoditi vašoj konture lica i dati vam spektakularne rezultate. To mogu učinkovito trim dugu kosu. Folija oštrica brijača i rotacijske blade britva imaju vrlo malo varijacija, ovisno o broju folije i glave respektivno. Da biste znati više o električne brijače za osjetljivu kožu, pročitajte najbolje električni brijač.
Potrošnja energije, električni britve su dostupni u dvije vrste, električki nabijene, sa ili plug-in način naplate ili s naplatom jedinice ili baterije britve. Dok ide za plug-in modu, imate kako biste bili sigurni da je brijač u potpunosti napunjena prije nego koristeći. U tu svrhu, to je važno odrediti vrijeme za koje se brijač i dalje naplaćuje. Battery powered električni britve nisu prikladni za svakodnevnu upotrebu zbog njihove niske efikasnosti u smislu potrošnje energije. Oni su najbolje odgovara kao putovanje opremu.
Mobilnost, Mobilnost električni brijač je važan čimbenik za jednostavnost brijanje. Plug-in ili bežični električni britve ponuditi maksimalnu mobilnost uz bolje rezultate. Baterija napaja električni britve također pružaju dobre pokretljivosti, ali kao što je spomenuto prije, njihovo korištenje treba biti ograničena samo za putovanje svrhu. Prugast brijala ometaju pokretljivost kao kabel ima tendenciju da se u između.
Losion Dispenser; Neki električni britve dolaze s losion dozator, koji čini kosu mekom kako bi se proizvesti željene rezultate. To može biti korisna značajka za osjetljivu kožu, koja treba biti hidratizirana i zaštićena. Međutim, losion dispenzer može začepiti električni aparat za brijanje, čineći ga teško očistiti.
Jednostavnost čišćenja, Čišćenje je veoma važno dok koristite električni brijač za osjetljivu kožu. Osjetljiva koža je jako sklona infekcijama zbog nehigijenskim uvjetima. Stoga, mora oprati električni brijač nakon svake uporabe ili barem nakon svakih 2 do 3 uzance. Ovisno o vrsti, njegova jednostavnost čišćenja mogu razlikovati. Folija oštrica britve se lakše čiste od rotirajućih oštrica britve, međutim, tanke folije moraju biti zaštićeni, a za čišćenje.
Pročitajte više o; podrezivanje brade Ideje; Savjeti za podrezivanje brade; Kako se obrije bradu, električni brijač za osjetljivu kožu je uistinu velika mogućnost za vas, ako ste malo slab o glatkoću brijanje, jer vam ne daju rezultata redovitih priručnik britva. Štoviše, to je manje neuredan i može biti izrađen na suhu kosu.

No comments:

Post a Comment