Wednesday 7 March 2012

Suhi lak za nokte

Zamrljan poliranje noktiju mogu iritirati bilo koju ženu. Mi često primjenjuju lak za nokte, ostavite sve naše aktivnosti i sjediti još par minuta nakon njegove primjene, kako bi naši lak za nokte može postati suha i ne mogu se razmaziti. No, toliko puta se dogodilo da je u trenutku mislimo da su naši nokti su potpuno suha i mi početi ići o našem radu, shvaćamo da je još uvijek mokro, a ima zamrljan, razmaziti cijeli naš manikura i naravno naše raspoloženje, kao i ! Mnoge žene poput mene mora imati pp od GO preko ovu situaciju. Tako da im pomogne, ovdje su neke savjete o tome kako primijeniti lak za nokte na takav način da se suši brzo, a slijedili su neke kreativne metode da se osuši lak za nokte kod kuće.
Savjeti o Primjena laka za nokte
Koliko brzo ćete biti u mogućnosti da se osuši lak za nokte, ovisi mnogo o način na koji vi primijeniti kaput od nokte na vaš nokat. U idealnom slučaju, trebali biste zatražiti dva sloja noktiju boje na vaš nokat. Drugi sloj obično se primjenjuje dati nokte čak i izgled. Međutim, pogreška većina žena učiniti je da se primjenjuju debljine sloja laka za nokte, oba puta. To treba izbjegavati kao dvije guste slojeve će uzeti puno vremena da se osuši. Dakle, da bi suhe nokte brzo, uvijek se primjenjuju tanko krzno Poljski.
Još jedna stvar koju treba imati na umu, nakon lak za nokte aplikacija, je primijeniti kaput od brzog sušenja, transparentni lak za nokte, na vrhu nokte. Ove brzo sušenje transparentan lakova za nokte sadrže sastojke kao što su mineralna ulja, koje ne samo da pomažu u zaštiti lak za nokte od uzimajući usitnjeno, ali i pomoći u njezi noktiju. To jasno lakova za nokte učiniti lak za nokte suho brzo previše.
Metode Suhi lak za nokte brzo
Koristite Fan, jedan od najjednostavnijih načina da se osuši lak za nokte je držati ruke ispred ventilatora. Iako je svibanj potrajati neko vrijeme prije nego što lak za nokte će biti u potpunosti suha, ova metoda je najjeftiniji i zahtijeva ništa, ali malo više vremena. Pročitajte više na lak za nokte olovke.
Isfenirati, najbrži način da se osuši lak za nokte, je koristiti puhati za kosu, i usmjeriti svoje zrak prema noktima. Ne zaboravite postaviti fenom na minimum, dok sušenje noktiju. To bi se oko dvije minute za lak za nokte da postane potpuno suho, kada koristite kosu.
Hladna voda; Još jedan brz suha lak za nokte način je da potopiti vaše nokte u hladne vode za oko jednu minutu nakon nanošenja laka za nokte kako bi ih. Jednostavno držati zdjelu vode u zamrzivač na Vašem hladnjaku oko petnaest minuta. U međuvremenu, primjenjuju lak za nokte na vaše nokte. Izvadite zdjelu iz vode i umoči svoj svježe oslikane nokte u njemu. Hladna voda će pomoći u postavljanju nokat boje na nokte, tako da ih brzo sušenje u tom procesu.
Nail sprejevi, brzo suši lak sprejevi, koji su dostupni u mnogim trgovinama ljepote ovih dana, također se koriste da se osuši lak za nokte brzo. Nakon nanošenja laka za nokte, sprej za nokte nokat sprej na takav način da čak i, tanki sloj se formira. Držite bocu spreja noktiju malo dalje od čavala, a prskanje kao i održavanje boca preblizu može ponekad čip lak za nokte.
Pročitajte više na:; laka za nokte Sastojci; Nail Care Products: lak za nokte i losion, Ovo su nekoliko načina da se osuši lak za nokte. Međutim, ako nemate vremena ili strpljenja za gore navedene metode, dobra alternativa za vas bi bilo da koristite suho trake lak za nokte umjesto redovne lak za nokte. Ove suhe cakline trake obično dolaze u setu od šesnaest. Oni jednostavno moraju biti zaglavi na prirodnim noktima i nakon wards oblikovan u skladu s dužinu i širinu prirodnih noktiju. Ti suhi lak za nokte trake se jednostavno mogu primijeniti kod kuće, tako da uopće ne morate ići u salon. Također, ove trake obično traju dva tjedna, dakle, za razliku od laka za nokte, oni ne moraju se primijeniti više i više ponovno.

No comments:

Post a Comment