Wednesday 7 March 2012

Jump Rope trikovi

Skakanje uže je jedan od najstarijih sportova igrao, i natrag u srednjovjekovnom dana vinova loza, bambus, itd, su se koristili. Kako je vrijeme razvijao, tako je skok konopac. Sada ono što mi vidimo je profinjen uže čija duljina, debljina, a drška je veličine do koristeći određene razmatranja. Ali samo jedan može koristiti string skočiti i preskočiti uže. Skok konopac, također poznat kao konopac za preskakanje ili preskočiti uže je nastao kao glavni fitness alat za djecu i odrasle, pod istim uvjetima. I to nije više samo dosadno preskače i hmelja, pokušajte sljedeće nekoliko trikova skok konopac uživati ​​u konopa.
Kako to učiniti skok konopac trikovi, jedan od najboljih razloga ovom zabavna igra je toliko popularan da postoji samo jedan primarni alat potreban, skok konopac. Ova igra može se igrati sami ili s društva i ovisno o tome koji skok konopac trikove želite probati, mala soba, hodnika ili veliko igralište je potrebno. , Dupli skok: Ovo je osnovni skok konopac tehniku ​​gdje u roku od jednog konopa rotacije pojedinac ima za skok dva puta. ; Jog Rope: Ovaj trik je opet jednostavan, sa svakom prijelazu konopa, korak preko njega s jednom nogom, a zatim drugi. Samo jog na jednom mjestu, i preskočiti uže dok radite tako. ; Single Side Swing: Ovaj trik skok konopac zahtijeva jedan zamah užeta bočno i hop skladu s tim. Donesite obje ruke zajedno, i swing, uže s jedne strane i skok toj strani. , Raskrečiti Skokovi: Skok i preskočiti normalni način, ali sa svakim preskočiti, skok s jednom nogom ispred i iza druge. Switch stopala položaj. ; Heel Exchange: Ovaj trik skok konopac zahtijeva jedan hop i taknite peta. Dok skakanje, taknite petu jedne noge tako da je dovođenje pred vama i prebaciti noge i protresite ga opet. ; Cross Swing: Ovaj trik je da treba slijediti u svakom alternativni skok. Skoči uže i preskočiti, au drugom pak prijeći svoje ruke i skočiti kroz ušicu stvorio. ; Partner Jumps: U ovom trik jednom je potrebno skočiti jako brzo s partnerom. Preskoči normalno s više skok konopac, ali skočiti visoko i brzo, ti bi trebao skočiti dva puta prije nego konopac prolazi pod nogama opet. , Criss Cross: U ovom konop trik slijediti 'cross ljuljačka' trik za prvi ljuljačka, nakon čega slijedi brzo uncrossing ruke i preskakanje osnovne preskočiti. ; Push Ups: Probajte ovo samo jednom ste razvili dobru ruku na preskakanje nekoliko lukav one, plus jedan također treba prakticirati u push up. Skoči nisko na zemlju i brzo staviti svoju ruku na terenu i protežu noge u push-up položaju. Skoči natrag gore i povucite konop pod nogama. To nitko neće zahtijevati neke prakse da biste dobili Internet pravo. ; Frog Jumps: Za ovaj trik treba imati više preskočiti uže i partnera. Bounce zajedno, a zatim premjestiti na 'zahvatila swing ", a ne strani jeku. Partner ispred ide ispod druge noge i sljedeći preskočiti, obavlja zahvatila i strane ljuljačke se prebacivanje strane natrag i naprijed. ; Da bi razumjeli zašto je skok konopac je koristan, pročitajte skok konopac prednosti i isprobajte ovaj vježba skok konopac rutinu.
Osim što je zabavan, te skok trikove konop će biti odličan način za vježbanje cijelog tijela. Skoči konopi su odličan način za izgradnju izdržljivost, agilnost i koordinaciju, zajedno s gubitka težine.

No comments:

Post a Comment