Wednesday 7 March 2012

Olovka trikovi

Bez obzira želite li impresionirati svoje omiljene nećakinja ili su zapeli u dosadnom sastanku, radiš trikove olovka je dobar način prolazi vrijeme. Neki olovka trikovi su lako dok su ostali relativno teško učiniti. Ali, uz malo prakse, od vas će biti u mogućnosti koordinirati i kovitlati olovke s spretnost. Ovdje ćemo raspravljati o tome kako to učiniti olovkom trikove.
Olovka trikovi: Spin
Uzmi olovku i dugo držite ga pažljivo između vašeg kažiprst, srednji prst i palac. Pobrinite se da vaš srednji prst i kažiprst su barem palac i pored sve prsti trebaju biti pokazuje prema gore. Trebate držanje olovke vrlo lagano sa svojim srednjim prstom i opustiti zglob. Sada ispružite prst indeksa i preklopite svoj srednji prst, tako da se odmara na unutrašnjost svoj posljednji zajednički upravo na palac. Premjestiti svoje indeks i srednji prst u leđa i naprijed gibanje i držati ovaj zamah. U početku to može biti malo teško ovo olovka trik, ali uz malo prakse moći ćete ga svladati.
Olovka trikovi: The Twist
Fold vaše ruke i stavite ih ispred vas, tako da su prsti su okrenutim nagore. Sada stavite olovku vodoravno u webbed prostor između palca i indeks prstima. Držite olovku čvrsto u između palca i srednjeg prsta, okrenite dohvat ruke desnu ruku daleko od svoje tijelo i prstiju lijeve ruke prema vama. Sada pomaknite desni palac u prostoru između lijeve palca i kažiprsta. Kao što je vaše ruke zauzvrat, vaše pravo palac će se kretati preko leđa svog lijevi palac. Nagnite ruke prema naprijed kada se prstima lijeve ruke pokazuje prema su svoje tijelo. Olovka će se kretati u početni položaj.
Olovka trikovi: The finger roll
Prvi držati olovku između vašeg indeks i srednji prst s dlanovima okrenutim na dolje. Olovka bi trebao biti potpuno vertikalna s dvije trećine olovku se ispod ruke. Sada gurnuti prst indeks dolje, tako da se olovka dolazi do gotovo horizontalnom položaju i tada mjesto svoje domali prst ispod olovku da ga stabilizira. U tom položaju to treba izgledati kao olovka je utkano između tri prsta. Uklonite kažiprst s olovkom i to će odmah napraviti olovku premjestiti natrag i naprijed između srednjeg prsta i prstenjaka. Premjestite svoj srednji prst dolje prema Vašim domali prst, petlje kažiprstom natrag pod olovkom, tako da je u vodoravnom položaju. Postavite mali prst na vrhu olovke i neka druga prste slajd izvan nje. Držite olovku opet između palca i kažiprsta i nastavak klizanja i uvijanje olovku.
Olovka trikovi: Flip
To je jedan od najviše jednostavan olovku trikove i to može biti savladati u kratkom vremenu. Za ovaj trik, staviti ruke na ravnu površinu poput stola, dlanovima prema dolje. Bez uklanjanja dlanove od stola stavite srednji prst preko kažiprsta. Sada mjesto olovku na srednji prst i ravnotežu. Flick kažiprst prema van od ispod srednjeg prsta, to će učiniti olovkom okretati u 180 stupnjeva kut iznad ruke. Vi možda željeli znati više o pero vrti trikove.
Dakle ovdje su neke cool olovka trikove koje možete učiniti bilo kada i bilo gdje. Sve ove trikove olovka zahtijevaju da se držite olovku sa labav stisak i eksperimentirati s različitim kutovima pronaći onaj koji najbolje radi za vas.

No comments:

Post a Comment