Monday 5 March 2012

Bjelilo za kosu

Mnogi od nas vole eksperimentirati s kosom. Glavni razlog je da je jedna često dosadi s iste boje i uzorak kose i tako da mislim eksperimentiranja. A tu su toliko različite nijanse boja kose na raspolaganju, onda zašto bi jednom staviti na istu boju kose tijekom života! Osim boja kose, bjelilo je jedan od najpopularnijih načina za isticanje kose. Bleach ne koristi se samo za kosu, ona je također koristi za tijelo. Ponekad kad tijelo dobiva preplanula, ljudi odluče za bjelilo, ili čak i kada postoji prekomjerni rast dlaka na licu, varikina je dobar izbor. Međutim, veliku pažnju treba poduzeti dok koristite domaće izbjeljivač za kosu ili bilo koji dio tijela, kao što su kemikalije kao što su hidrogen peroksid se koristi u bjelilo, što može spaliti kosu, a ako ne radi na pravi način. Također zapamtite, za izbjeljivanje kose, izgubit ćete prirodne boje, tako da mislim dvaput, ako želite to učiniti, možete se odlučiti za neki boju kose, što je oko iste boje kao izbjeljivač. Evo nekih boja izbjeljivati ​​kosu za vas, koji će vam pomoći da olakšaj ton vaše kose, kao i po Vašem izboru. Pročitajte više na kosu izbjeljivanje.
Bleach boja kose
Domaći Bleach za kosu # 1; Jedan od najlakših načina kako bi bjelilo kod kuće je da koristite limun. Jednostavno primijeniti 1 šalica soka od limuna na svoju kosu. Ne samo sipati sok, to raditi kroz kosu. Kada ste gotovi s primjenom, imaju sunčanje za 15 do 30 minuta! Ako ne možete tolerirati pola sata sunce, sjediti na suncu samo dok vam je kosa potpuno suha. Ako ne želite bjelilo cijelu kosu, koristite češalj za označavanje samo određenim područjima kose. Izlaganje suncu neophodno za pramenovi također. Pročitajte više o tome kako izbjeljivati ​​kosu.
Domaći Bleach za kosu # 2; Jedan bi trebao koristiti prirodni izbjeljivač za kosu umjesto kemijskih tvari, kao oni imaju tendenciju da naškoditi tijelu u nekim ili drugi način. Ova metoda za izbjeljivanje kose također uključuje prirodni proizvod, rabarbara. Mnogi od vas mora imati uživali ukusna jela rabarbara, ali su ga pokušali izbjeljivati ​​kosu? Pa, za izradu izbjeljivač od rabarbara, morat ćete smanjiti lišće biljke, samo treba rabarbara stabljike. Operite i onda kockice stabljike. Stavite u mali lonac za pirjanje i dodati 3 šalice kipuće vode do njega. Neka sjesti za 15 minuta, a zatim ispustite vodu, nemojte ga baciti. Prelijte rabarbara sok u maloj sprej bocu i primijenite ga na kosu. Sada kao što je ranije metoda, ići i uživati ​​u toplinu sunca pomoći sok posvijetliti kosu! Pročitajte više o izbjeljivanje crnu kosu.
Domaći Bleach za kosu # 3, a to je još jedan jednostavan i prirodan način za izbjeljivanje kose na kući. Sipati dvije šalice vode u kontejner i zagrijavanje vode na visoke topline. Kada se voda počne kuhanje, dodajte 2 vrećice čaja od kamilice, ako nemate vrećice čaja. Također možete dodati ¼ šalice cvjetova kamilice. Ukloni iz topline i neka cool. Kada se smjesa ohladi, izvadite cvijeće i dodati u 1 šalica soka od limuna u vodu. Promiješati i sipati u sprej bocu i primijeniti za kosu. Neka se osuši. Pročitajte više na kosu izbjeljivanje ideje.
Domaći Bleach za dlačica # 4; Ako želite bjelilo na lice, iskoristiti ovu metodu. Prvi mix 1 žlica meda, sok od 1 limuna i 1 žličica mlijeko u prahu, u zdjelu. Dodaj temeljito, a zatim topline smjesu u mikrovalnoj oko 10 sekundi. Primijenite bjelilo na lice i vrat područja kada se hladi. Ostavite bjelilo na lice za oko 20 minuta i zatim isperite. Pročitajte više na njegu kose.
To je sve o bjelilo boju kose. Možete probati sve od gore navedenih metoda, a zatim odlučite najbolji izbjeljivač za kosu sebe. Možete koristiti prirodni izbjeljivač sve od sebe, ali ako želite koristiti peroksid ili bilo koji drugi kemijski prah izbjeljivač za kosu, te bi trebao uzeti pomoć kose stručnjak.

No comments:

Post a Comment