Sunday 4 March 2012

Čičak korijen za Acne

Acne je stanje kože koji utječe na muževi i žene, mladi i stari. Adolescencija je vrijeme kada acne počinje da se pojavi na koži, u većini od nas. Jeste li ikada pomislili, što uzrokuje to stanje kože na prvom mjestu? Ako niste, onda ovdje su uzroka acne. Glavni razlog iza acne pojavljuje na koži je višak sebum proizvodnja koju proizvode žlijezde lojnice. Drugi razlog je hormonalnih promjena koje se odvijaju u tijelu kad je žena menstruaciju ili je trudna ili je unosom menopauze. Akne mogu biti nasljedne previše, a poznato je da je u obiteljima. Nekih drugih razloga acne uključuju stres, alergije na određene namirnice, nakupljanje bakterija na koži i korištenje pogrešne vrste kozmetike.
Ljudi se oslanjaju na različite vrste prirodnih acne lijekove, kao i liječnicima da biste dobili osloboditi od acne. Jedan od prirodnih načina za liječenje acne je pomoću čičak korijen. Čičak korijen za liječenje acne je korišten od dobi i smatra se vrlo učinkovit. Prije nego učenje kako se postupa s acne sa čičak korijen, naučimo nešto o ove biljke kao i njegove prednosti.
Čičak korijen
Čičak bilja nalazi se u kontinentima Europe i Azije, iako sada je narasla u Sjedinjenim Američkim Državama, kao dobro. Čičak biljka stječe visine od oko četiri noge, je u obliku srca ostavlja i ljubičasto cvijeće koje cvatu od lipnja do listopada. Čičak korijen, koja ima mnoga ljekovita svojstva, je tamno zelene, smeđe i crne boje.
Prednosti čičak korijen za Acne
Glavni sastojci su arcigen čičak korijen, kalcij, klorogenske kiseline, flavonoidi, inulina, željezo, laktona, polyacetylenes, cvjetanje mora, kalij, tanin, smola i taraxosterol. Zbog prisustva ovih sastojaka, čičak korijen kada se konzumira redovito, poznato je da uklanjanje toksina iz krvi. Kada otpada i toksina su uklonjene iz tijela, mala je vjerojatnost problema kao što su acne, pimples, itd., utječu na kožu. Dakle, redovito uzimanje čičak korijen pomaže u acne kontrolu i prevenciju acne.
Drugo, redovite primjene čičak korijen na kožu je poznat za liječenje mnogih kožnih bolesti kože kao što su ekcemi, akne, pa čak i psorijaze. Razne masti kožu sadrže čičak korijen kao glavni sastojak se često koriste za liječenje ove kožne bolesti.
Kako koristiti čičak korijen za Acne Liječenje
Postoje dva načina za korištenje čičak korijen za liječenje acne, odnosno, interno i eksterno. Kako bi se pripremiti čaj od korijena čička, trebat će vam vode i četiri žličice sušenog čičak korijen. Ovdje je metoda za pripremu čaja čičak korijen koji se treba konzumirati tri do četiri puta dnevno za liječenje acne.
Korak 1; Uzmi posudu i prelijte četiri čaše vode u njemu. Donesi vode na čir.
Korak 2; Dodajte četiri žličice sušene čičak u vodu. Stavite peći na niskim i neka ga pirjati desetak minuta.
Korak 3, a nakon deset minuta, izvadite iz topline čaj i pojesti jednu šalicu to dok je još vruće. Možete držati po strani ostatak čaja i kuhati ga prije pijenja tijekom dana.
Uz pijenje čaja čičak, čičak korijen primjene na acne zahvaćena kože, pomaže u liječenju kože previše. Djelotvoran recept kako bi anti-akne maska ​​s čičak korijen je kuhati jednu žličicu sušene čičak korijen u jednu šalicu vode, ostavljajući smjesu ohladi, a zatim dodajući jednu žlice. zobene pahuljice, dvije žličice. sok od limuna i jednom žlicom. rajčice pulpe na njega. Sve ove sastojke uključujući čičak korijen dobro su poznati za njihove acne uklanjanje svojstva, a time i njihove redovite primjene će izliječiti ili smanjiti acne na kraju.
Pročitajte više na:; tijelo acne rješenja, acne tretman kod kuće, acne biljni lijek, čičak korijen za liječenje acne može dokazati da bude vrlo korisno. Naravno, to mora biti dopunjeno sa drugim stvarima kao što su zdrave prehrane, vježbanje, puno tekućine i čuvanje čisti kožu, za to biti stvarno učinkovit. Jedan od posljednjih Oprez - prije početka primjene ovog home pravni lijek, provjerite da niste alergični na čičak korijen, kao što je poznato da su uzrokovane dehidraciju u mnogim ljudima. Također, ako uzimate bilo koji medicinski tretman za liječenje akni, vrlo je važno da obavijestite svog liječnika prije, da koristite čičak korijen za liječenje acne as well.

No comments:

Post a Comment