Thursday 1 March 2012

Kako da biste dobili dečka

Renee je četrnaest godina starog, koji ima sve u životu. Ona je voljeti roditelje, ona je pametna, inteligentna, dobro pogledati, lijepo u srcu i uvijek spremni pomoći i doprijeti do druge. Ali još uvijek postoji jedna stvar koju osjeća nedostaje u životu, tj. dečka. Iako su svi njezini prijatelji i djevojke njezine dobi datiranje, Renee nema blizak prijatelj dečko.
Da li se naći u sličnoj situaciji? Da li smatrate da ste sve što se događa za vas, to izgleda biti ili mozak, i dalje, dečki ne čini da te pozovem na spoj? Ako da, onda vjerujte mi niste sami. Sjećam se kad sam bio mlad, ja sam doživjela istu stvar. Bilo je oko tog vremena samo da je moja starija sestra imala srca k srcu razgovor sa mnom i dao mi nekoliko savjeta o tome kako privući momak ili bi ga pada u ljubavi s vama. Dakle, ako želite znati kako da biste dobili dečka, zatim tu su neke od tih korisnih savjeta koji se pretvorio moj život okolo. Pročitajte više o dating savjete.
Savjeti o tome kako dobiti dečka
Know Your Postavke, kad si mlad, ti uglavnom nisu svjesni o kakvoj se kvaliteti želite u svog dečka. Razumijevanje vaše postavke je prva stvar koju biste trebali učiniti, kada se u potrazi za dečkom. Je li izgleda da se napravi kao momak ili je to njegov smisao za humor? Volite li dečki koji su popularni u školi ili vam se sviđa sramežljivi one? Dakle, prvi vrlo važan savjet o tome kako da biste dobili dečka u srednjoj školi ili na drugi način, je da znate što želite. Kad znate što vas privući momak, to je lakše za Vas naći dječaka po Vašem izboru.
Stavite svoje najbolje stopala prema naprijed, sada da li znali da postoji određeni tip u vašoj školi ili faksu, koji je točno tip osobe koja vas san, učiniti napor da bi primjetio kod njega. A najbolja stvar za učiniti, je da se uvijek napraviti dobar dojam stavljajući svoje najbolje stopala prema naprijed. Dakle, tip broj dva o tome kako da biste dobili dečka u srednju školu ili za taj tvar kako da biste dobili dečka na faksu, da je haljina dobro. Kupite nove haljine koje odgovaraju vašem tipu tijela, da je istaknuti svoje jake točke i sakriti svoj mane. Možete uzeti pomoć svojih starija sestra, neki prijatelj ili čak i tvoja majka za to. Izaberite svijetle boje, kao što su crvena, ružičasta i žuta za svoj ormar. Budući da većina dečki u toj dobi, radije ljepota tijekom ništa drugo (ja znam svoje tužno, ali njegova istina), svoj stil i izgled zasigurno će privući puno dečki. Pročitajte više o tome kako privući dečko.
Biti prijatelji s Guy želite; pokušati postati prijatelji s Gvido vam se sviđa. Možete početi se prijateljski sa svojim prijateljima. Pogledajte ako imate bilo kakvih zajedničkih prijatelja, ako da, ispusti savjet ili im usput o Vašem interesu za njega. Zapamtite, ne nastaviti tip previše što dečki vole loviti djevojke, a ne biti gonjen. Ako momak ste zainteresirani je član kluba u školi ili na fakultetu, da se pridruže klubu. Ukratko, biti prijatelj s njim kuka ili lopov. Pročitajte više o dating igre za djevojčice.
Pričekajte za njega da te pozovem, nakon što su prijatelji sa momak, koketiraju s njim malo. Da li stvari koje će potpuno zbuniti ga, kao što se više prijateljski s vremena na vrijeme i biti potpuno hladan na drugima. Ako zajednički prijatelji već mu je rekla o vašim željama za njega, kao što luta ponašanja sigurno će ga zbuniti. Ponekad, recite mu suptilno da ga se sviđa, ali ne pitajte ga van. Započnite održavanje kontakta s njim kroz e-poštu i razgovor s njim jednom neko vrijeme. Ako je tip te voli ili je privlači vas, on će sigurno tražiti van.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili tip da Like You, kako se netko kao Ti, nadam se da sada znate kako da biste dobili dečka. Iako, ljubav i život i čudne i tako, biti otvoren za neočekivano u oba. To bi moglo dogoditi da vam se sviđa najpopularniji dečko u školi, ali vidi se uzimajući privučeni sramežljivi tip kao dobro. Ili, možda ćete početi naklonost jedan od prijatelja momak ste zainteresirani ili još gore, čovjek vam se sviđa počinje dating vaš najbolji prijatelj. Dakle, bilo što, bilo kada se može dogoditi, pogotovo kada je netko mlad. Dakle, JA će predlagati, prestati se objesio o pronalaženju dečka, samo uživati ​​u životu, učiniti svoje najbolje u svemu što poduzmete, i sve ostale stvari automatski će pasti u mjestu.

No comments:

Post a Comment