Tuesday 6 March 2012

Pudlica Suknja

Moda je jedno polje, koje neprestano mijenja s vremena na vrijeme. Danas je 'in' odlazi iz mode sutra. To je način na koji je! U ovom području gdje se promjena čini se da je jedina konstanta, izvjesno vrijeme, i određene modne trendove ostaviti u nasljeđe i to je ono što mi zovemo retro mode! Jedan od takvih kretanja je izvanredna 1950 odjeća trend! Mislim da je pedesetih godina bio je modni doba feminizma, koji je dao poseban osjećaj za ženske modne i napravio žene sve ljepše. Zajedno s onima labav rukavima košulje i jakne od tvida, ono što smo još uvijek sjećati nosio je pudlica suknju. Samo ime pudlica suknja nas vraća u 1950-ih i one slatke pudlica suknje. Čitajte na žensku odjeću.
Što je suknja pudlica?
Pudlica suknje, zapravo, ne treba uvod jer oni su prilično poznati i još uvijek obožavala. Kad pudlica suknja je uveden, on zapravo došao kao veliki reljef iz one tanke suknje. Pudlica suknja je okrugli ili kružne suknje koje spada oko koljena. Pudlica suknje naviknut biti svijetle boje i metalik boji aplici prekrasan pudlica, često s blistavim očima i svijetao ovratnik. Ovo pudl je luk na glavi priložen uz iskričavu uzica koja je našla svoj put do struka od pudlica suknju. Obično, pudlica suknja je napravio koristeći osjetio raznih boja. Kako bi im dramatičan izgled, oni obično su nosili preko krinolina. Krinolina ispod je dao dodatni peder. Da biste dovršili odjeće, neke druge bitne modni dodaci su, sedlo cipele s Bobby čarape i bluza s kardigan. Nošenje odgovarajući šal i styling kose s nekim zanimljivim 1950 frizura ili s šampanjac konjski rep, dodao više glamura u pudlica suknju. Pročitajte o pudlica suknju uzorak kao dobro.
Pudlica Suknja Povijest
Sve u svemu, 1950 je modni trendovi održati veliki značaj u modnom svijetu. To je u ovom desetljeću koji je dao poticaj tada zanemarene stvari poput filmova i mode. Oni su kasnije bijes među ne samo tinejdžeri, ali gotovo svi! To je bio velik olakšanje nakon tih tmurno 30-ih i 40-ih. Priča o pudlica suknje je zanimljiv. To je izumio u godini 1947 by Juli Lynne Charlot, koji je bio okrenut glumica modni dizajner po zanimanju. Ona izrezati veliki krug osjećao s rupom u sredini za nju struka da stane i onda appliquéd neke zanimljive, ali ćudljiv božićna stabla na njega. Charlot pohađali jedan od odmora u Los Angelesu stranke nosio ovu suknju i uhvatio svačije pozornosti.
Kao rezultat toga, za svoj sljedeći liniju odjeće, ona je pitao kako bi neki suknje s nacrtima pasa! Ona je odabrana pudli, umjesto božićno drvce, a ostatak je kako kažu - jedan od znamenitosti u modnoj povijesti! Pudlica suknje uzeo svijet korak i postao kamen temeljac 50-mode. Ovi 'veliki' suknje, kao što je opisano tada, postao je bijes i bili su široko usvojen od strane modnih entuzijasta širom svijeta. Zanimljivo je da oni služe kao jednostavan za napraviti i nositi. Osim toga oni ne zahtijevaju nikakvu posebnu materijala. Kao rezultat toga, djevojke i ukrasite ih sa nekim simbolima 50-ere i rock 'n roll, kao 45 rpm zapisa ili špil karata! Možda želite pročitati kako napraviti pudlica suknju.
Nije ni čudo pudlica suknje su jedan od najutjecajnijem ostaci 50-mode danas. Oni su jedan od najpopularnijih izbora nositi na Halloween party! Nažalost, osjetio dobiva blijede s vremenom prolazi i tako se ljepilo od aplika. Kao rezultat, može se nikada blago ove suknje što je vintage mode! Ali, oni su stvaranje povratak, danas se mogu naći u trgovinama odjeće! Pudlica suknje su bijes u 50-te su još uvijek popularne među mladim učenica. Jeste li pitate zašto nemate pudlica suknju u vašem ormaru? Pa, stop zadivljen, i doći ću kupiti jedan i to vijoriti u stilu! Što reći?

No comments:

Post a Comment