Friday 6 April 2012

Jednostavna Tattoo Designs za muškarce

Uz mnoge poznate osobe, uključujući muški David Beckham, Johnny Depp, Lil Wayne i Dwayne Douglas Johnson, zvani, Rock, podupirući ih, tetovaže su postali must-have u svakom čovjeku-ov popis. Odabir i odlučivanje koje tattoo ići u za, može biti nesavladiv zadatak, ipak. Tetovaže, bilo da su lubanje tetovaže ili leptir tetovaže ili zmaj tetovaže, imaju svoje značenje i značaj. Neki od njih mogu biti vrlo jednostavna, dok drugi mogu imati vrlo zapetljan dizajne. Ako ste previše u potrazi za jednostavnim tattoo dizajna za muškarce, ali ne znam kako to ide o tome, ovdje su neke od njih objasnio u detalje, kako bi vam pomoći da odlučite na jedan dizajn koji vam najbolje odgovara.
Creative Tattoo Designs za muškarce
Butterfly Tattoo Designs; Dizajn leptir tetovaža je jedan od favorita vruće s obje muškaraca i žena. Kineski mit navodi da par leptira, simbolizira predanost i ljubav u vezi. Tako ćete naći mnogo ljudi podržava lijepe, šarene i nježan par leptira. Ako ste previše u ozbiljne počinio odnos, možete dobiti sebe potpisao s par leptira, sa svojim i vašim voljenima imena uključena u tetovaža dizajn. Par leptira je ne samo jedan od jednostavnih tetovaža dizajne za muškarce, ali i vrlo romantičan jedan previše. Dakle, ako ste u potrazi za jedinstvene ideje narukvica tetovaža, par leptira je idealan.
Pročitajte više na:; Butterfly Tattoo na stopala, donjeg dijela leđa Butterfly tetovaže, Dragon Tattoo Designs; Celebrity tattoo dizajna, kao što su Dragon tetovaže podržan od strane Lenny Kravitz i Angelina Jolie, prenose poruku o duhovnosti i vjere. Kineski zmaj tetovaže imati jezovit sličnost u zmije. Japanski zmaj tetovaže dizajne pokazati zmajevi koji su bez krila, s šape poput tigra, kandže poput orla, i često su s bisernom ili nakita, ispod brade području. Azijski tetovaže zmaja također pokazuju oblaka uz tetovaže kao po kineski mit, zmajevi kontrolu godišnjim dobima i vremenskim uvjetima. Dakle, ako ste ljubitelj prirode, ili vjeruju u spiritizam, ići u za jednostavan zmaj tattoo dizajna.
Pročitajte više na:; Dragon Tattoo značenja; Dragon tetovaže na leđima; Koi Riba Tattoo Designs, Koi ribe su nosili tetovaže kao sretno šarm. Koi ribe tetovaža dizajne predstavljaju ljudske borbe protiv nedaća i konačni trijumf ljudskog duha. Koi tetovaže riba idealno bi trebao biti zlatno-narančaste boje, ali ovih dana je potpisao u različitim bojama, ovisno o ukusu onoga ga podržavaju. Neki Koi Riba tetovaže su natopljene na takav način da oni prikazuju Koi Riba uzimajući pretvara u zmaja. Međutim, to može biti vrlo kompliciran dizajn pa ako ste obličje za jednostavan tetovaža dizajn za muškarce, a zatim samo doći sebi potpisao s jednom Koi Riba tetovaža. Pročitajte više o Koi Riba tetovaže i njihova značenja.
Tetovaže s lubanjom Designs, iako je lubanja ima negativne konotacije, ali to nije u potpunosti točno što se tiče tetovaže s lubanjom dizajni su u pitanju. Jedan od jednostavnih tetovaža dizajne za dečke, a lubanje, predstavlja osobu koja se ne boji umrijeti. Ako lubanja tetovaža je u kombinaciji s krila i križeva, to je rekao da predstavlja borbeni duh duše. Lubanje tetovaža u kombinaciji s trnjem i vinovu lozu, predstavlja nekoga tko je i meka srca, kao i jaka, kad situacija zahtjeva. Na taj način ići za lubanju tetovaža, na ruci ili prsima, ako mislite da imate takve kvalitete. Pročitajte više o rukav tetovaže za muškarce.
Kana Tattoo Designs; Ako želite podržati privremenu tetovažu, predlažem vam ići u za dizajn kana tetovaža. Jedan od jednostavnih tetovaža dizajne za muškarce, stvorena od kane bi se, koji podržava geometrijskih uzoraka, izrađeni od velikih i podebljano linije. Indijski stil kana tetovaža dizajne koje se sastoje od cvjetnim uzorcima, kreirana s tanke linije može biti podržana na ruke, i muškarci kao i žene.
Pročitajte više na:; Kana Tetovaže: Mehendi uzorak dizajna; Kana Uzorci za početnike, te su nekoliko jednostavnih tetovaža dizajne za muškarce. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašoj osobnosti na t!

No comments:

Post a Comment