Saturday 7 April 2012

Kako se prijaviti lažni eyelashes

Lažni trepavice ponovno su u trendu! U kasnim 60-tih godina, lažni eyelashes su ne samo hit, ali i smijeha skladištu! To je zbog načina na koji one lažne trepavice će se primjenjivati. Ranije samo filmske zvijezde su mislili korištenja lažnih trepavica, ako netko pokušao ih prenijeti u lokalnoj stranci, oni su sigurni da se zagledao se za cijelo vrijeme! No, najnoviji primjer Michelle Obama nosio lijepe trepavice sigurno je promijenio mnogo pojmova!
Iako lažni eyelashes mogu se prepoznati, oni još uvijek mogu pogledati graciozan i veličanstven ako znate kako se prijaviti lažne trepavice na pravi način. U stvari, sada false eyelashes sada su postali sastavni dio oka šminka. Prije nego što naučiti kako primijeniti lažne trepavice, omogućuje pogled na vrste lažnih trepavica i kako odabrati prave.
Vrste Lažni trepavica
Pojedinačne linije: Individualni niti lako može uzeti mjesto prvobitnog trepavica. Ove trepavice su izravno primjenjuju na originalni trepavice dati volumen, oni su također dostupni u različitim bojama, međutim, smeđe i crne su najpopularnije one.
Odvojite baklje: Odvojite baklje su male i kratke vrsti lažne trepavice. Odvojite baklje su najbliži stvarnim trepavice, nakon što su pojedini nitima. Dakle, ako želite zadržati vaše lažne trepavice tajna, te bi trebao ići za odvojene baklji. To su obično primjenjuju na kraju pravi trepavice, učiniti ih se pojaviti više.
Strip trepavice: Strip trepavice su u prilogu od prije i tako su lako prepoznatljivi. Strip trepavicama dati oči pune i koketni izgled, i tako su najbolji za večernju zabavu.
To je o različitim vrstama lažnih trepavica. Sada ćemo pogledati kako se primjenjuju lažna trepavice prije ili poslije šminka. Pročitajte više o trepavica boja.
Kako se prijaviti Lažni trepavice?
Korak 1: prvi vrlo jednostavan, ali jednako važan korak je očistiti kapke. Pobrinite se da nema šminke oko očiju ili bilo koju vrstu ulja na temelju stvar na kapke. Ako kapke nisu čiste, ljepilo neće držati i cijeli proces primjene lažnih trepavica će postati zamorno. Tako je prvi očistiti kapke s uljem bez šminke oko očiju maknuti.
Korak 2: Odaberite savršen trepavica za vas. Plavuše mogu ići za svjetlo smeđe trepavice, drugi bi trebao držati crnih. Ali možete također eksperiment s boji trepavice, ovisno o prigodi.
Korak 3: Većina trepavice su dosta duge i šira od normalne veličine oka i tako ih treba urediše. Nemojte pogoditi potrebne veličine i otići na obrezivanje, trim jednu stranu trepavica, trepavica, ali po trepavica, trepavica samo jedan u isto vrijeme. Također možete smanjiti širinu trepavica, ali zapamtite da ih zadržati dulje na vanjskom kutu oka.
Korak 4: sljedeći važan korak je primijeniti ljepilo za trepavice. Ne nanositi ljepilo na vaše izvorne trepavica! Ljepilo je značilo samo za lažne trepavice. Kako primijeniti ljepilo lažne trepavice? Pa, postoje dva načina kojima možete primijeniti ljepilo. Ili staviti ljepilo na poleđini svoje ruke i pokrenuti trepavica uz nju s pincetom ili jednostavno koristiti čačkalicu za istu svrhu. Ostavite oko 15-30 sekundi, tako da ljepilo postane manje curi i pomalo suha. Pročitajte više o trepavica toniranje.
Korak 5: Gledajte ravno u ogledalo, uzmite trepavice u ruci, početak smještajući ga kao bliski kao što možete, na prirodne trepavica, u neposrednoj blizini vanjskog ruba. Pritisnite i držite čvrsto za oko 30 sekundi, tako da se ljepilo osuši i trepavica postavlja. Sjeti se držeći ga za 30 sekundi je vrlo važno jer postoji opasnost od trepavica izlazili kad dizati prste s trepavica.
To su bili najlakših načina primjene lažne trepavice. Nakon što primijenite lažni eyelashes, možete to učiniti uobičajene šminka oka dati dramatične izgled vaše nove trepavice! Ako imate pitanje, kako se prijaviti lažne trepavice bez ljepila, onda jednostavno kupiti samoljepivi false eyelashes i slijedite iste korake. Jedan važan savjet, nikada ne primjenjuju se lažne trepavice na kosu prirodnih trepavica, uvijek se primjenjuju na koži iznad prirodne trepavice.

No comments:

Post a Comment