Friday 6 April 2012

Rotirajući komposta Bin

Jedan od drevnih metoda za pripremu gnojiva, kompostiranja je biološka metoda u kojoj mikroorganizmi razgrađuju organski materijal u obliku komposta. Taj proces je sasvim prirodno, iako čovjek zasigurno mogu pomoći ubrzati. Jedan takav način je izgraditi rotirajući kompost za smeće.
Rotirajući kompost bin lako može biti i tempom u vašem vrtu, u kojem se stalno pripremiti prirodna gnojiva za svoje planove. Kad bin rotira, to osigurava sve sadržaje pravilno se miješaju gore unutra i time olakšati lako raspadanja organskog otpada iznutra. Ona također održava višu temperaturu unutar za pripremu komposta brzo. Idealno trebao bi ti uzeti tri tjedna za pripremu komposta u rotirajućim kompost bin. Slijedite upute o tome izgraditi kompost bin dane u nastavku, a pripreme prirodnih gnojiva, na volja za biljke u vašem vrtu. Pročitajte više o kompost bin planova i domaći kompost za smeće.
Izgradnja Rotacione kompost Bin: materijale potrebne, Hammer, Čavli, 6 drvenih dasaka od 4 noge u dužinu, Vijci, drill stroj, traka za mjerenje, Jedno pivo keg ili 55-galon barel, A pocinčane cijevi, Šarke, Saw, kolica, 4 komada matica i vijaka, Kako to Graditi Rotirajući kompost Bin
Izgradnja kompost bin rotirajući uključuje dva glavna postupka - što je okvir rada i utvrđivanju bin na okvir. Omogućava nam započeti s okvirom na prvom mjestu.
Korak 1, Okvir za rotirajuće kompost kanta je napravljen od drvenih dasaka. Morat ćete početi postavljanjem dva 2 četiri noge duge daske jedna iznad druge na takav način, da podsjećaju na oblik 'X'. Koristite svoje čekić i popraviti čavao u sredini mjesta, gdje se ploče preklapaju se. Imajući čavao u centru će osigurati te imati dovoljno prostora za popravak vijaka.
Korak 2; sada koristite stroj za bušenje napraviti dvije rupe, jednu na svakoj strani, na mjestu gdje se hammered noktiju. Stavite u vijak u svaku od tih rupa i pritegnite ih fiksiranjem čavlima na krajevima. Sada ćete morati koristiti još dvije drvene daske i priložite ih na isti način ste ta dva. Ove će se obrazac stalak za vaš bin biti smješteni.
Korak 3; pokupiti oba "X" u obliku stoji i da ih uspravno na zemlji. Razmak od četiri noge između njih oboje. To je osnovni okvir za svoje rotirajuće kompost bin. Sada mjere 4 inča od tla na tribinama, i označite mjesto na svakoj nozi okvira. Na tim oznakama, morat ćete se pridružiti dva 4 noge zajednice, između svake od dvije noge u X stoji.
Korak 4; Budući da okvir za rotirajuće kompost bin je završen, sada ćete morati početi pripreme za smeće sebe. Koristite 55-galon barel piva burence za to. Odredite središte barel, nakon što je mjerenje s obje strane. Na ovom srednji dio, napraviti rupu jednog inča u promjeru pomoću drill stroj ili vidio. Za potrebe izlaganja sadržaja u kantu u zrak, da još četiri rupe duž rubova s ​​vanjske strane cijevi. Prolazite kroz cijev cijev horizontalno, proteže se na svakom kraju. Popravi barelu između dviju stoji svog okvira.
Korak 5; Nakon toga ćete morati izrezati otvor za barel. U središtu barel, čine 8-od-8-inčni obilježavanje i koristiti vidio izrezati taj dio i imaš prostora napraviti vrata za svoje rotirajuće kompost bin. Uvesti koga u službu šarki vrata zajedno gornji rub trga kao i uz rub vratima komad si popravljajući. Na donjem rubu trga, što vam je potrebno priložiti za zaključavanje vrata, koja je dovoljno jaka da držite vrata na mjestu. Jednostavno okrenite cijev i imate svoj rotirajući kompost bin spreman.
Pročitajte više o:, Hot izgraditi komposta Tumbler, Kako napraviti kompost pilote, kako kompost u kući, izgradnja rotirajući kompost kanta je vrlo jednostavan i ima velike potencijalne koristi. Možete pripremiti brzo gnojivo odlične kvalitete svih vremena, u gotovo bez ikakvih troškova, osiguravanje vaše biljke dobiti potrebne hrana i rastu dobro.

No comments:

Post a Comment