Friday 6 April 2012

Obrva Threading

Različite tehnike za uklanjanje dlaka se koristi da biste dobili osloboditi od kose ružan. Threading i waxing su najčešće one koje se koriste za uklanjanje neželjenih dlaka lica. Kada pogledamo nekoga, primijetit ćete svoje lice prvi i onda ste primijetili oči. Lijepe oči mogu dohvatiti svoju pozornost odmah. Pa oblika obrve su bitan dio lijepo lice. Bushy obrve ili unshaped obrve lako može ubiti vašeg izgleda, bez obzira na to što šminka politike te slijediti. Muškarci i žene, i pokušati da postignu dobro oblikovan obrva koje redovito posjećuje kozmetičkim salonima. No, možete spremiti nekoliko dolara ili eura, ako ste to učiniti sami kod kuće. Obrva navoja je jednostavan i jeftin način za njegu obrve. Ovdje su neke upute obrva navoja.
Obrva Threading upute; Za obrve navoja, zahtijevaju od vas 100% pamuka i kože toner jedini. , A riječ navoja svibanj zvuk bolna, ali obrva Threading nije uopće bolno. ; Izrežite pamučnim koncem kako bi dobili oko 24 inčni cjedilu i vezati oba kraja zajedno da se formira krug. , U obje ruke, držite konac u sve svoje prste i palce. Zatim otvorite svoje ruke, tako da se krug će biti pretvoren u pravokutnik u vašim rukama. , A sada vas se očekuje da twist nit oko 10 puta u sredini, tako da se čini kao X, s upletena dio u sredini. , U početku, vi svibanj pronaći malo teško, ali treba vježbati guranje upletena dio niti s desne strane proteže prste i palac lijeve ruke, a zatvaranje u prstima palac na desnoj ruci. Zatim pokušajte ga na drugi način. Kao što je potrebno učiniti to u oba smjera, praksa guranje upletena dio s lijeve strane širi prste i palac na desnoj ruci, a zatvaranje prste na palac lijeve ruke. Malo prakse može napraviti jednostavno. ; Imajući u vidu kose koji bi trebao biti uklonjen, mjesto upletena dio konac na koži, samo na strani kose koji želite ukloniti. Sada ste trebali premjestiti svoje ruke vješto. Nježno roll upletena dio uz kožu od strane na stranu pletenja neželjene dlake, bilo desno ili lijevo ovisno o tome kako se osjećate više udoban, čineći ono što smo naučili u prethodnim koracima. Pokušajte uhvatiti za kosu u upletena dio, a zatim jednostavno povucite. Na taj način oni mogu brzo podiže iz folikula. , Uvijek je sigurno da započnete s kose u između oba obrva. Zatim možete prijeći na vrhu, a zatim na dnu. Te bi trebao brinuti, dok uklanjanjem dlaka s dna linija obrva, jer to područje je najosjetljiviji području. Oblici obrva će ovisiti o izvornom prirodnom obliku, a cjelokupni oblik i veličinu lica. Pročitajte više o oblikovanju obrva savjete. Ti svibanj smanjiti duljina nekih od kose sa škarama, ako nema potrebe da se uklone iz folikula. ; Na kraju, ne zaboravite se prijaviti tonera izravno na kožu zatvoriti pore, koje ostaju otvorene do uklanjanje dlaka iz folikula. To će spriječiti vašu kožu od sušenja, te će dati umirujući učinak previše. ; Iznad postupak jasno pokazuje da navoja obrve je vrlo jednostavan i lagan način za oblik vaše obrve. Nemojmo sad usporedite obrve konac s voskom.
Obrva Threading vs waxing, obrva navoja je preciznija od depilacije i navoja, dobivate bolje linije. ; Obrva Threading tehnika je prilično jeftin nego depilacija voskom. ; Waxing je više vremena nego navoja. ; Waxing može biti messy od navoja. ; Obrva navoja je dobar izbor jer su bez štetnih proizvoda koji se koriste. Threading je prirodni način za jednostavno uklanjanje dlaka. , Tijekom depilacije, gornjih slojeva kože može biti oljušteni ili traumatiziranoj u procesu dok navoja je uvijek nježniji na koži. , Nuspojave depilacije poput iritacije, gubitak elastičnost može se primijetiti nakon depilacije. Nema nuspojava od obrva navoja. , Ako ne znate kako da vosak obrva, proces može biti prilično bolno. Obrva navoja je gotovo bezbolan postupak. ; Gore navedenih točaka u vezi obrva navoja vs depilacija ne mora biti uzeti u razmatranje, ako ste dobili vaše obrve obavlja iskusni stručnjak. On ili ona će se pažnjom, dok depilacije ili navoja. Nije ni čudo da su žene zainteresirani obrva navoja, istina je da čak i bez šminke, lijepo obliku obrva može vam dati glamurozni izgled. To je toliko čest sada, da nitko ne podiže obrve na rasprave o 'obrva navoja'.

No comments:

Post a Comment