Tuesday 3 April 2012

Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu

Da, znam da je lakše reći nego učiniti, ali se stvarno ne mogu prestati piti alkohol na svoje vlastite. Ako niste prinudna pije, onda ne morate Anonimni alkoholičari držati za ruku i voditi vas do otkupljenja, zar ne? Dakle, ako ste teški pije (u kojem slučaju biste trebali pitati sebe, ja sam alkoholičar?) i želite prestati piti na svoju vlastitu, onda ti prestati piti savjete trebali bi vam pomoći da znate kako da se zaustavi pijenje alkohola na svoju vlastitu. Pročitajte više o alkoholu.
Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu: Hocus Focus; Za svaku stvar na posao, treba biti u mogućnosti da se usredotočite na njega. Isti je slučaj s alkoholom odvikavanje. Usredotočite se na činjenicu da ne smije piti. Podesite svoj um kako bi se izbjeglo je potreban da bi samo jedno piće i za neko vrijeme, nemojte se previše stresa na poslu. Za redovito piju (oni koji su blizu ovisnosti o alkoholu), stresne situacije dovode do potrebe da pije alkohol, pa pokušajte da ne stres.
Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu: gubitak težine; Imajte na umu da, ako prestane piti alkohol, možete pronaći sebe na savršenu težinu za sebe. Dakle, donijeti dva zajedno. Provjerite jeste li raditi svakodnevno. Ako se osjećate kao ide i uzimajući piće, dobiti sebi lijep Cezar salata, ili kavu, ili čaj. Moj prijatelj zapravo napravio je jedan bod da se zeleni čaj svaki put je imala želju da piju alkohol. Sada, ona ima savršeno tijelo, nevjerojatna kože i bez alkohola u svom sustavu!
Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu: pomoći drugima, jedna stvar koja sam stekao iz mog životnog iskustva je, da kada se bore s teškom trenutku u životu, naći vremena za pomoć drugima previše. Ovo će vam dati snagu da sami pomoći. Dakle, ako se pokušavate prestati piti alkohol, pomoći drugima učine isto. Recite svojim prijateljima (samo oni koji su prekomjerno piju), nuspojave alkohola. Čak i ako oni ne slušaju, to je u redu. Pokušajte da im pomogne, te se držati podalje od ispiru mozak po njima. Pročitajte više na alkoholizam.
Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu: Samopomoć hipnoza, self hipnoza je dokazala da je sjajan način da osloboditi osobu od pušenja. One mogu koristiti da znaju kako da se zaustavi za piće, kao dobro. Ponovite affirmations da se o tome nije za piće i usredotočiti se na svoju potrebu da ostanu daleko od njega. Samopomoć hipnoza je samo kao jaka kao osobe volje. Dakle, isprobajte ovu opciju samo ako ste apsolutno sigurni da ne želite piti. Pročitajte više o self hipnoza tehnike.
Kako Stop Pijenje Alkohol na svoju vlastitu: Blogging, drugi način da čini čuda je bloganje o svojim iskustvima dok ste pokušavali prestati piti. Podijelite sa svijetom, sve teškoće koje se suočavaju i sve teško raditi da ste stavljajući u nju. Ne samo da će vam pomoći na izražavanje sebe, to će također pomoći vašem čitatelji znati da ako oni to isprobati, nisu sami. Možete koristiti za pisanje i bloganje kao zamjena za piće. Svaki put kada osjetite potrebu da pije, početi blogging! Ako vam dati na potrebu, to proglasiti na svoj blog, krivnja, učinit će vam se suzdržati od davanja u opet! Pročitajte više o drogama i alkoholu rehab programe, za više pomoći.
Sve ove metode rada. Međutim, ključ je da zaista želite prestati piti. Ako niste spremni ili u mogućnosti postaviti da je u tvom umu, onda nitko od tih će raditi za vas. Dakle, morate biti sigurni da ste spremni prestati piti, jer jednom počnete niz cestu, nema povratka. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment