Tuesday 3 April 2012

Nail Polish dizajni

Lak za nokte je stvar koja fascinira svaki djevojka od djetinjstva! No, djevojčice su dozvoljeni samo nekoliko točaka neke tamne hladu lak za nokte, koji umjesto suzbijanje znatiželje, dodaje se u njega! A to znatiželja je ono što rađa lijepe nokte dizajne! Šminka je nikada nije potpun bez lijepo oslikane nokte, nakon što je sve njegova jedina žena koje imaju slobodu za ukrašavanje noktiju! Ali mi često podcjenjuju naše kreativnosti kada je u pitanju lak za nokte dizajna, kad god želimo imati nešto drugačiji uzorak ili dizajn na našim noktima, mi hrle salon! Profesionalni zapravo nije potrebna za nokte dizajna, uz pomoć nekih jednostavnih za nokte dizajna to se može učiniti čak i kod kuće. Neka nas pogledajte na takav jednostavan lak za nokte dizajna.
Nail Polish Design Ideje
Kontrast: Ovo je jedna od najpopularnijih, kao i jednostavan lak za nokte dizajna ideja. Iako je ovaj dizajn može izgledati dobro na bilo kakve nokte, svoje ljepote će biti izvede ako imate dugu noktiju. A uz pomoć lažne nokte, svatko može imati duge nokte u samo nekoliko minuta! Kao što ime sugerira, ideja je da se bojite nokte s dvije različite nijanse laka za nokte. Za početak, uzmi neutralne ili svjetlo sjene poput srebra, zlata ili ružičasta i boja samo s donje, (dio ispod vrha naziva donje). Za vrh nokta, koristite kontrast boja. Kao primjer, ako boja s donje srebro, koristiti crne nokte nokat za savjet. Također možete koristiti drugačiji stil kontrasta, kao na primjer, primijeniti čitav nokte s neutralnim lak za nokte, a zatim se olovku za nokte i samo nacrtati tri linije dijagonalno na nokat. No, budite sigurni da je olovka za nokte je tamnu nijansu. Možete pokušati metalik boje kao što su uvijek isticati!
Valentinovo laka za nokte Design: Kao Valentinovo je samo oko kutu, što može biti bolje nego nokte Valentinovo noktiju dizajn! Valentinovo lak za nokte dizajn je vrlo jednostavna. Baš kao i kontrast dizajn, trebate dvije nijanse laka za nokte za Valentinovo dizajn, od kojih jedan treba biti crvena! Općenito, bilo u potpunosti izbjegavati crveno lak za nokte ili ga koristiti za razliku od dizajna. No, kao i Valentine boja je crvena, crvena lak za nokte pero je potrebno za ovaj dizajn. Kao jedan hlad je tako tamna, druga hladu mora biti svijetlo, neutralni hladu. Prvo nanesite svjetliju nijansu na cijeli nokat, a zatim uzeti crvenu olovku za nokte i napraviti maleni srca na tome. Ne morate biti vrlo umjetnički za to, jednostavno nacrtati dva naopako zarezima s kružnom glavom! Možete čak i ukrasite ih sa različitim proizvodima kao što je ljepilo za nokte kamenje. Pročitajte više o nail art.
Tematski laka za nokte dizajni: Tematski lak za nokte je odlična ideja ako se ide na party. Najpopularniji lak za nokte dizajn tema je more tema. Kao što ime sugerira, morate nacrtati picturesque stvari kao što su more i valovi na noktima. Možda zvuči teško, ali to je zapravo prilično jednostavan. Sve što trebate učiniti je tamno i svjetlo plave sjene! Također možete nacrtati nježno cvijeće i latice, baš kao i ti nacrtati u vrtić razredu! Jedna od mojih omiljenih dizajna je plaža temu! Za ovaj dizajn, primjenjuju jedne trake baby roza nijansu i jedan bijeli. Ukrasite ga s kremom bojeno ljepilo kamenja. Pročitajte više o nail art dizajna.
Funky Nail Polish dizajni: Ako želite isprobati neke funky dizajna lak za nokte kod kuće, pomiješati dva do tri točkice različite nijanse laka za nokte s vodom. Mix sa čačkalicom, primijeniti na noktima u oblicima vrtlog, samo gore i dolje potezima! Pročitajte više na nokat dizajne za prom.
To su neke jednostavne noktiju dizajna. Ako se pitate kako to nacrtati lak za nokte dizajna, ne morate se čuditi jer postoje brojne proizvode kao što lak za nokte olovke koje čine zadatak crtanja dizajna vrlo jednostavno. Dakle, dodati neke svoje kreativnosti u gore dizajna i dobiti spremni da se vijoriti potpuno novi dizajn za nokte!

No comments:

Post a Comment