Tuesday 3 April 2012

Jednostavno Prijateljstvo Narukvica Patterns

Prijateljstvo je nešto što zapravo nije vezana riječima ili površnost dati i uzeti. To je osjećaj i osjetljivost koja ide daleko iznad materijalnih stvari. Ipak, ponekad je velik to imati nešto poput prijateljstva dan prijateljstva bendova i narukvica prijateljstva i potvrđujući jačanje prijateljstva. Uvijek možete otići i kupiti narukvica prijateljstva, ali ako ih napraviti sami, to će biti neizmjerno zahvalno i koji će biti u vrijednosti od više tvoj prijatelj, a ne stvarni narukvicu. -Dakle, što misliš? Mogu mi uzeti pogledati na jednostavan obrasce prijateljstvo narukvicu?
Vrlo lako Prijateljstvo Narukvica Patterns
Narukvica s sigurnosne igle, u redu, perla narukvice oblik veliki komad lako obrazaca prijateljstva narukvica, tako da ovaj uzorak će uključivati ​​perle i sigurnosne igle. Bacite pogled na kako to napraviti. ; Otvorite safety pin, a zatim niz na jednom zlato perla, onda svijetlo plava perla, drugo zlato kuglice i još jedan svijetlo plavi perla. ; Zatvorite pin i kliješta s iglom nos, crimp glavu da bi to trajno zatvoreno. ; Pripremite 25 takvih pinova sa svjetlom plavih zrna i potom 25 igle s tamnim plavih zrna. ; Cut 2 noge komad izvlačenja elastična i saviti ga na pola. , Gudački prvi pin do navoja kraj elastične kroz svitak PIN, a drugi kraj kroz pin glavu. , Drugi pin trebao biti razdražljiv s glavom pokazujući u drugom smjeru. ; Nositi na nizanje, izmjenične smjer način na koji igle nanizani su. ; Jednostavan trik je da se niz 4 od jedne boje, a zatim četiri druge. ; Na taj način string svih 50 igle, iako konačan broj se može razlikovati na račun zglob veličine. ; Iz nabor elastične, slajd igle daleko. ; Na poklopac, smanjiti elastična, a zatim donijeti igle zajedno za formiranje petlje. ; Konačno, vezati završava, a zatim trim ako je potrebno. ; Žičani Narukvice, a to je vrlo jednostavan dizajn učinio uz pomoć e-perle, obrt žica i škare. Evo kako to učiniti lako patterns prijateljstvo narukvicu pomoću žica. ; Cut pet 10 inch komada plovila žice. , A zatim ih zajedno uviti i gudački jednog zrna na svakom kraju. , Oblik krajevima, a zatim trim off žice dodatni žice. ; Bend je potrebno pažljivo da stane oko ručnog zgloba. ; Pročitajte više na jednostavan narukvica prijateljstva.
Nježne zrna Narukvice; Djeca će uživati ​​u ovom i to je jedan od onih lako prijateljstva narukvica obrasce za djecu. Let's vidjeti kako napraviti ovu narukvicu. , Što vam treba za ovu narukvicu je 4mm faceted zrna, 4 mm zlatne ili srebrne perle, izvlačenja elastična i bijelo ljepilo. ; Uzmi izvlačenja elastična i izrezati 12 inch komad. ; Na jednom kraju zavežite dvostruki čvor. , Korištenje bijelo ljepilo čine drugi kraj krut. , Pick par ili više boja faceted zrna. ; Sada naizmjeničnim zlatne ili srebrne perle, string faceted zrna elastična. ; Imajte ide do string dovoljno dugo da se stane na svoj ručni zglob. ; Kraj s bračnim čvor i onda konačno trim blizu čvor. ; Pročitajte više o tome kako napraviti beaded narukvice.
Vez konac Narukvica: "Ovo vezenje konac narukvica prijateljstva su prilično velike i oni kao narukvica prijateljstva. Za izradu ovog tipa narukvice, morate škare, vezenje konac, isječak zajednice, perle i mjerila. Ovdje je modus operandi -; Pick 2 razliku vezenje konac boja za narukvicu. ; Izrežite 3 niti 27 cm od oba boja, koji ste dobili 6 nitima u svim. ; Clipping na međuspremnika, siguran rubove čvor. ; Sada držati jednu boju na desnoj strani i tri smjera drugoj boji na lijevoj strani. ; Sada uzmite 3 niti na lijevoj strani, zamotajte ih ispod i iznad nitima na desnoj strani. , A to će biti vaš petlje. ; Povući ovu petlju čvrsto čineći jedan čvor. , Isto tako uzeti tri smjera na desnoj strani i učiniti isto kao što si učinio s nitima na lijevoj strani. ; Učinite to dok ne dobijete potrebnu dužinu, a zatim držite završava zajedno i napraviti čvor. ; Završiti narukvica, trim rubovima na otprilike jedan palac dužine. ; Tamo! Čestitamo! Upravo ste napravili od ove jednostavne narukvice prijateljstva narukvicu uzoraka. Pročitajte više o tome kako napraviti narukvice prijateljstva.
Postoji mnogo više patterns kao što je ova, jer kada je u pitanju narukvice, nema pravila! Mašta i kreativnost je ključ!

No comments:

Post a Comment