Tuesday 3 April 2012

Stvari koje treba imati u Survival Kit

Zbirka osnovnih namirnica koja pomaže u preživjelih katastrofalnom ili život opasnih situacija općenito je poznat kao opstanak kit. "Swiss Army Knife" je jedan od najpopularnijih stavke pronađene u opstanak setove. Neka nam raspraviti o raznim stvarima koje bi trebao biti u dobro opremljena opstanak kit. Pročitajte više na spremnost na katastrofe kit.
Stvari koje treba imati u Survival Kit
Svrha uključujući razne predmete u opstanak kit je ispuniti osnovne potrebe tijela. Zaštita od tijela nedace divlje okoliša, kao što su prekomjerna toplina, hladnoća temperatura, itd. je potrebno. Znanje o okruženju u kojem ekspedicije, backpacking putovanje, itd. se organizira, je potrebno. Iz ove informacije i znanje, može se lako odrediti potrebne stavke u opstanak kit.
Stvari koje treba imati u Disaster Survival Kit, hrana, voda i prva pomoć stavke su najvažniji u kompletu katastrofa opstanak. Ovdje je popis predmeta koji će biti uvršteni u komplet katastrofa opstanak. ; U hitnim kit, treba držati 3 litre vode za svaku osobu. Kit za desalinizaciju morske vode je potrebno za brodice opstanak setove. ; Hrana stavke u opstanak setove trebaju biti oni koji imaju visoke kalorijske sadržaja. Tvrdi kruh je primjer takve hrane stavke / obrocima. ; Prva pomoć stavke su bitne komponente opstanak kit. Uz osnovne potrepštine kao što bandaids, aspirin, itd. oksitetraciklin tablete su korisni u liječenju proljeva i infekcija. , Život jakne je potrebno predmet u slučaju nužde. ; GPS uređaj će biti od velike pomoći ako netko ima da komuniciraju svoj položaj prema drugim ljudima. , Vodootporna utakmice također bi trebali biti uključeni u kompletu. ; Stvari u Planinarenje Survival Kit, u trekking izlet, šanse za dobivanje izgubljen osobi ne može biti odbijen. Preživjeti u divljini, bez osnovnih namirnica je nemoguće. Sljedeće stavke treba uključiti u ruksak za opstanak u divljini. , Hrana i voda su osnovne stvari koje treba imati u opstanak kit. Treba uzeti £ 8 vode s njim svaki dan. Od tih 8 kilograma, 2 litre trebao biti je zadržao na stranu za piće. Preostale 2 litre su potrebne za sanaciju i kuhanje. ; Prvu pomoć mora sadržavati bandaids, aspirin, neosporin i drugih stvari, kao što su gaza i sterilni jastučići. Ruka dezinfekciju je potrebno za svrhu čistoće. Kukac repellants dokazati da će biti od velike pomoći u divljem okruženju. ; Švicarski nož je višenamjenski alat koji dokazuje da bude koristan u teškim situacijama. ; Kompas će biti od velike pomoći ako osoba je izgubio u šumi, dok planinarenje. Pronalaženje smjera s kompasom je lako, ona je također se koristi u pustinjama. , Da dati potrebne topline za tijelo, treba uzeti prostor deke. Oni su također poznat kao hitne ili prvu pomoć deke. , Reflektor je potrebno pronaći način u mraku. ; Polarized naočale obavi posao zaštite očiju od štetnog djelovanja sunca. ; Toaletni papir, sapun, antibiotska krema, itd. su neke druge stvari koje bi trebao biti pakiran u opstanak kit. ; Povećalo bi doći u ruci za pokretanje vatre. ; Pročitajte više na:; Kako Pack ruksak, stanje pripravnosti u hitnim; Informacije o stvari imati u opstanak kit treba biti prikupljeni i pomno proučavao. Za ljude koji su u mogućnosti, iz bilo kojeg razloga, za pakiranje te stavke kod kuće, ili koji je teško da se držite ovih opstanak predmeta, tu su konfekcijski backpacking opstanak setove dostupni na tržištu. Ovi setove obično omogućuju 2 osobe da opstane za oko 3-4 dana, ovisno o okolišu i korištenje kit, u slučaju bilo kakvih nesreća.
Dok su ove opstanak setove može vam pomoći ako zapnete u divljini, ili ako se u bilo koje nepredviđene nezgode, potrebno je koristiti ove stavke s dužnom pažnjom i štedljivo kako bi se povećala u razdoblju oporavka od katastrofe. Također, što popis stvari koje treba imati u opstanak kit će osigurati da ne zaboravite sve važne stavke dok pakiranje tih.

No comments:

Post a Comment