Monday 2 April 2012

Početna ožičenja Osnove

Ožičenja oblici sastavni dio kuće infrastrukture. Također je zadatak koji mora biti izvršen sa pažnjom i oprezom. Koliko god je to moguće, pokušati dobiti stručni za to ovaj posao, jer ožičenje može biti pitanje života i smrti za vas i vašu obitelj. Svake godine tu su milijuni žrtava zbog slabe dom ožičenje. Dakle, ne možete si priuštiti da 'Eksperiment' ili igrati se s tom poslu. Zapamtite, kuće ožičenje ne treba gledati kao bilo koji drugi "do-it-yourself 'projekt. Stoga, nemojte pokušavati učiniti sami, ako imate potrebnu količinu znanja. Ako još uvijek mislite da možete to učiniti, a zatim pročitajte osnove dom dane u nastavku ožičenje. Više o električne sigurnosti u kući.
Električni Home ožičenja Osnove
Izreži Power Supply, a to je najvažnije od svega osnove kuće ožičenje. Bez obzira da li se mijenja ožičenje cijele kuće ili samo dodavanje novu vezu, uvijek je potrebno smanjiti napajanje za svoj rad područje. Čak i najmanji popravak rad treba biti učinjeno s napajanjem isključen. Više o elektroničkoj sigurnosti.
Slijedite Električni koda vaše Zoni; Svaki lokalitet ima svoj električni kodove, koji svaki homeowner se očekuje da će slijediti. Dakle, prije nego uzmete bilo koji električni posao, temeljito razumjeti električne kodove i propisima u Vašem mjestu. Glavni cilj ovih električnih kod je zaštititi kuće u odgovarajućim lokalitetu. Ovi kodovi ne bi trebao biti percipiraju kao prepreku, umjesto toga obratite inspektora da biste dobili posao ispunjavanja ispravno.
Znati strukturne komponente; Structured ožičenje osnove uključuju razumijevanje komponente osnovnih električnih instalacija. Prva komponenta je usluga ulaz. Ovo je mjesto gdje ćete primiti you osobnu vezu s glavne mreže. Put od žice koja donosi električne energije za svoju kuću od glavne mreže, uvijek treba biti jasno. Ima bi trebao biti ne biti drvo udova ili drugih prepreka između njih. Te žice moraju proći najmanje 10 metara iznad razine tla, a oni ne bi trebali biti dostupni s bilo kojeg prozora, balkona ili terase. Pročitajte više o instaliranju električnih vodovoda.
Panel ploča je još jedna komponenta koja vam omogućuje kontrolu ožičenja u cijeloj kući. Ovo je mjesto gdje možete provjeriti za pogreške u ožičenje. Strujni krugovi su područja odakle panel ploča usmjerava protok električne energije. Razumijevanje rad strujni krugovi od najveće je važnosti kako bi dovršili svoj dom ožičenje.
Home mreža ožičenje osnove uključuju centrale i čvora od svjetla i ostale uređaje. Home ožičenje često je završio kao i kada je završi vodovod. Međutim, ponekad može postati rewiring potrebno da stane dodatne svjetiljke ili ako kući pregradnja je na karticama. Svaki učvršćenje i prekidač je spojen na glavni prekidač sredstvima tri žice: vruće, neutralne i tlo. Hot žica crne žice koja nosi struja iz kuće na aparat. Neutralne žice koja je smeđe boje, koristi se za protok trenutno natrag na svoje mjesto porijekla. Ground žica je gola bakrena žica koja se koristi za prijenos struje u zemlji, u slučaju da ne uspije toplom žicom za isporuku struje u svoje željene destinacije.
Samo znajući osnove dom ožičenje nije dovoljno da žica kuću bez ikakvih kvarova i nedostataka. Trebali biste poduzeti odgovarajuće smjernice iz profesionalnog kako bi se izbjegle eventualne opasnosti. Također, nakon završetka svog rada, preuzmite ga testirati od profesionalnog kako bi se osiguralo odgovarajuće sigurnosti.

No comments:

Post a Comment