Friday 2 March 2012

Garažna vrata proljeće troška zamjene

Auto garaže su moderni ekvivalenti konjušnice starih! Međutim, usporedba završava tamo. Za razliku od štale, garaže u potpunosti su automatizirani danas, s garažna vrata otvarači i moderne sigurnosne uređaje. Stvari koje čine otvaranje i zatvaranje vrata moguće su garažna vrata izvora. Svaki dio stroja ima ograničen vijek trajanja, međutim, i tu dolazi vrijeme kada te opruge treba zamijeniti na najranije. U ovom članku, ja vam dati procjenu garažna vrata proljeće troška zamjene.
O garažna vrata Springs, prije nego što govorimo o garažna vrata proljeće troškovi zamjene, neka nam se pogled na ono što je točno funkcija proljeće vrata i koje su vrste u kojoj su na raspolaganju. Garažna vrata opruge su komponente koje čine podizanje garažnih vrata je moguće primjenom načela proljeće torzije. Oni dolaze u parovima, a nalaze se na vrhu vrata na obje strane.
Ti su izvori dolaze u dva glavna tipa. Jedan tip se zove torziona opruga i ostalih naziva nastavak proljeće. Torzijske opruge su najčešće one. Vijek trajanja torziona opruga često je citiran da se oko 10.000 ciklusa. To vam daje ukupno vijek trajanja od šest do sedam godina. Naravno to sve ovisi n Svaki put vrata otvorena ili zatvorena, kaljenog čelika mehanizam proljeće vrata je širi i dolazi vrijeme kada se na kraju predaje na stres i težak vanjska strana. Kada se čak i jedan od par izvora je slomljena, što je standardna praksa zamijeniti oba izvora u isto vrijeme. To je zato što, na kraju drugi razgrađuje i daje u svakom slučaju. Druge vrste, produženje opruge lift vrata kroz istezanje akciju. Njihov život je uglavnom ograničen na šest godina. Obje vrste opruga košta oko $ 30 do $ 40, ako ide za potpuno nove. Raspitajte se o troškovima od ovih online prema vrsti izvora i model koji ste koristili u svom vrata. To bi trebalo dati vam ideju o materijalni troškovi u ukupnom garažna vrata zamjenski trošak, ili zakona koji je ruku na vas.
Garažna vrata proljeće Zamjena Cijena; Postoje dva glavna faktora koji određuju trošak zamjene garažnih vrata. Jedan je materijalni troškovi i drugi troškovi rada. Zamjena posao uključuje znatnu količinu rada i može biti opasno zbog intenzivne napetost koja je imala na opruge. To je razlog zašto je bolje pustiti stručne to podnijeti.
Cijeli garažna vrata proljeće zamjena postupak počinje sa zatvaranjem vrata i odspajanje otvarač garažnih vrata. Sljedeća torzijske opruge treba odmotan pažljivo pomoću šipke, a zatim ukloniti sigurno odvajanje. Tada cijeli uvijanja aparat treba ukloniti i novih izvora se mora staviti u. cijeli postupak može potrajati sat ili dva. Normalno, ukupno garažna vrata zamjena cijena je oko $ 150 do 200 dolara. To uključuje troškove proljeće par ($ 30 do $ 45), prijevoz naknadu, a naknadu za uslugu. Sve iznad toga naplaćuje se treba dovoditi u pitanje. Mnogo puta, ove majstora preporučiti nepotrebnu zamjenu za druge komponente koje rasta cijena. Pazite da samo ono što je potrebno je učinio!
Pročitajte više na:; Zamijenite vrata Springsu, kako podesiti garažna vrata Springs; Podešavanje garažna vrata Springsu, kako zamijeniti garažna vrata torzijske opruge, jedna treba da razumiju kada cijene se nude majstora ili profesionalni je van svake razumne. Želiš pustiti čovjeka zaraditi dovoljno, ali siguran sam da vam se ne sviđa uzimajući ripped off! Nadam se da ovaj članak vam je spasio od uzimajući fleeced i dao vam ideju o tome što bi trebao biti u proljeće garažna vrata zamjenski trošak koji treba očekivati!

No comments:

Post a Comment