Friday 2 March 2012

Prozor automobila troška zamjene

Auto prozori, vjetrobrani su prvi podlegne utjecaju, kada svoj automobil se sastaje s nesreće. Prozor automobila uzima utjecaj na sebe i štiti stanare od toga da bude prisiljen iz automobila. To je također mekana meta opake ljude u vašem susjedstvu. Osim toga, ona također može dokazati da se odgovornosti za vrijeme nereda, mob agitations itd. razbijeni prozor ne samo koči izgled vašeg automobila, ali ona također predstavlja prijetnju za dragocjenosti unutar vašeg automobila, kao i sam automobil. Dakle, auto prozor zamjena je potrebno u svim okolnostima. Zamjensko vozilo prozor troškovnikom dane u nastavku pomoći će vam da znate cijenu raspona za zamjenu. Više o auto vjetrobransko zamjena i popravak.
Prozor automobila Zamjena procjenu troškova
Trošak zamijeniti prozor automobila u velikoj mjeri ovisi o opsegu štete. Manje pukotine ili čips ne zahtijevaju zamjenu cijeli prozor automobila. Popravak rad može uzrokovati bilo oko 20 USD za in-store servis i USD 55 za mobilne usluge, po čipu. Budite spremni ljuska drugi USD 20 za svaki dodatni komad stakla koje ste slomljena. Ispucati popravak troškova također variraju ovisno o duljini pukotine. Ispucati do 12 inča može vas koštati oko 50 USD - USD 59, dok je cijena za više pukotina je oko 59 USD - USD 69. Općenito, preporučuje se da vam zamijeniti prozor automobila, ako imate pukotina koja je dulje od 24 inča. Razlog je, nije moguće popraviti nešto kao čeznuti kao koji bez negativnog utjecaja na sigurnost. Više o napuknut vjetrobran vjetrobransko popravak i chip popravak.
Ako ste odlučili ići za kompletnu zamjenu, onda bi se očekivati ​​da će platiti troškove, kao i po napraviti i model vašeg vozila. Trošak za automobil vjetrobransko zamjena je kako slijedi:
Prozor zamjenski trošak Chart
AutomobileEstimated troškova Raspon (u USD), Putnički Car157 - 324; SUV164 - 190; Pickup Truck164 - 310; Minivan174 - 294
Osim toga, također ćete morati uzeti u obzir trošak za auto dijelova prozor zamjena. Na primjer, ako imate oštećene gume letvica tada, te će biti dužan platiti dodatni trošak od USD 5 - 20 USD. Slomljena brisač mogu dodatno podići cijenu od USD 10 - 20 USD.
Osiguranja za prozor automobila Zamjena
Nažalost, prozor automobila popravak ili zamjenu se smatra kao "sekundarni" oblik štete, što znači da je većina osiguravajućih društava neće pokriti troškove dovršiti. Vi ćete morati platiti za deductible od oko 100 USD. Budući da većina auto stakla popravak ili zamjenu radi cijene prema USD 400, da ne bi trebali platiti odbitne više od USD 100. Dakle, vrlo je važno za proučavanje odredbe vaše osiguranje pokrivenost. Dok je osiguranje automobila, uvijek ići za osiguratelja koji vam daje slobodu da biste dobili posao ispunjavanja od dilera po vašem izboru, a ne one s kojima osiguravajuće društvo ima veze.
Pročitajte više o; brisač za vjetrobransko staklo zamjene; ​​vjetrobran zamjenski trošak, imate izbor naručivanja online prozor zamjena, ali budite sigurni da imate potrebnu osposobljenost za instalaciju sami. Osim toga, zamjena prozora često hitno posao, koji treba biti učinjeno, bez gubit vrijeme u naručivanja i dostave. Dakle, najbolje je da ste dobili to učinio iz vašeg lokalnog distributera, koji citira razumnu cijenu automobila prozor zamjenu.

No comments:

Post a Comment