Friday 2 March 2012

Kako očistiti Tile injektiranje

Nečist mase mogu biti pravi mrlje na svoj stilski home dekor. Mase su vidljive za oči i mogu ubiti atraktivnost pločice. Žbuka je zapravo porozna tvar sastavljena od Portland cementa ili furana smole. To se koristi za popuniti prostor između dvije pločice. Pločice mogu ostati čisto sa svakodnevno čišćenje, ali na kraju prljavštine dobiva prikupljeni između redaka pločice. Te linije su najteži za čišćenje i mnogo puta ostavlja ljude grebanje glavu o tome kako očistiti pločice mase. Iako mase držati pločice čvrsto cementiraju, postaje neugodnost kada crni obrisi nastaju zbog nakupljanja prljavštine. S obzirom na nastavku su neke savjete o tome kako očistiti pločice mase, koja će vam pomoći uštedjeti vrijeme i novac.
Načini očistiti Tile injektiranje
Pitajte bilo žena i ona će vam reći kako je frustrirajuće za čišćenje pločica mase može biti. Redovito čišćenje mase može biti vrlo koristan u održavanju sjaj pločice. Ako ste suočeni s problemima zbog nakupljanja prljavštine tijekom dugog vremenskog razdoblja, na sljedeće načine o tome kako čistim linijama crijep talog sigurno će vam pomoći.
Komercijalne proizvode, postoje mnogi proizvodi za čišćenje dostupna na tržištu koji možete koristiti za svakodnevnu čišćenje mase. Komercijalni pločica i talog čišćenje bi trebao imati neutralan pH ravnoteže, jer oštre kemijskih proizvoda ponekad može obezbojiti Vaše pločice. Obično je bolje da pročitate upute prije primjene proizvoda, ili ga možete isprobati na malom području prije čišćenja svih pločica mase s njom. Pare su također dostupna, ona može popustiti nakupljene prašine i što je najbolje za uzimajući osloboditi od nečistoće.
Izbjeljivanje proizvodi; izbjeljivanje može biti jedno od rješenja, kako za čišćenje pločica talog u tuš. Snažan čišćenje djelovanje nekih izbjeljivanje može biti korisna u uzimajući osloboditi od tamne ljepljive mrlje na pločice kupaonica. Postoje razne vrste izbjeljivanje koje su dostupne. Ovdje su neke od njih.
Kisik Bleach, iako kisik bjelilo je jaka sredstva za čišćenje, to je bezopasno i obično ne obezbojiti bilo pločice. Primjena kisika bjelilo s toplom ili toplom vodom i pročišćavati mase. Iona kisika će razbiti teške mrlje.
Vodikov peroksid; Vodikov peroksid je snažan i učinkovit izbjeljivanje agent. Prvi razrijediti vodik peroksid s vodom a zatim ga primijeniti na nečistim mase. Vodikov peroksid je ne samo učinkovit u uklanjanju nečistoća u mase, ali se blagi dezinficijens, ona također izbjegava daljnji razvoj mildews i madeža. Također možete pročitati više na čišćenje talog s peroksida i sode bikarbone.
Klor bjelilo, Mix klor bjelilo i vode i ostavite ga na pločice Mase za nekoliko minuta. Ribanje pločica s klor bjelilo također može biti učinkovit. Ali ako su vam pločice neispravnim, oni mogu proći kroz blage promjene boje zbog klora.
Soda za pečenje, Jeste li samo uskliknuti, kako se čisti crijep talog sa soda za pečenje. Pa ja znam da je čudno, ali sode bikarbone mogu stvarno učiniti trik. Samo pripremiti tijesto za pečenje soda vodom i ribati ga na mort. Također možete koristiti za injektiranje četkom za čišćenje ili četkica za zube za prljavštine i plijesni uklanjanje. Evo nekih tvari s kojima sode bikarbone mogu učinkovito koristiti da biste dobili osloboditi od mase.
Soda za pečenje i sok od limuna, Ako razmišljate kako očistiti pločice za injektiranje prirodno? Pa, soda za pečenje i limun mogu vam dati savršen odgovor na svoje pitanje. Budući da je prirodno sredstvo za čišćenje, neke od kiselih svojstava limuna, zajedno s blagim abrazivnim prirode sode bikarbone mogu pomoći da biste dobili osloboditi od prljavštine u mase. Za ovaj mix soda za pečenje sa sokom od limuna i trljajte ga na linijama crijep talog.
Sode bikarbone i octa, a to domaće čistiji je jači i stoga pogodna za tvrdokornih mrlja. Napravite tijesto debljine bijelog octa i sode bikarbone i onda ga razrijediti s vodom. Primijeni ovo rješenje na obojeni talog i ostaviti ga za neko vrijeme. Možete koristiti krut četkom, kako pročišćavati i vlažnom krpom obrisati rješenje. Pročitajte više o; talog Čišćenje Savjeti; Crijep injektiranje metode čišćenja - Kako očistiti crijep talog, talog čišćenje Domaći, nadam se gornjem članku briše sve Vaše upite o tome kako očistiti pločice za injektiranje? Da bi se izbjegla neke teške, ljepljive mrlje, čišćenje pločica mase vikendom će pomoći zadržati sjaj vaših podova.

No comments:

Post a Comment