Sunday 4 March 2012

Prozor Blind popravak

Window sjenila su dekorativni i funkcionalni obloge instaliran u sustavu Windows. Za svaki dom sa srednje do velike veličine prozora, one su nužne potrebe da se spriječi odsjaj i smanjiti prodiranje svjetla unutar prostorije. Drugim riječima, ovaj prozor tretman pomaže održavati temperaturu na zgodan raspon, i smanjiti blijedi namještaja i ukrasnih predmeta. Sveukupno, prozor sjenila su energetski učinkovit dom komponenti, što znatno umanjuje toplinske energije zimi i hlađenje ljeti zakon.
Kao što po Vašim osobnim potrebama, možete odabrati prozor sjenila iz širokog spektra boja, materijala i troškovi. A za svaki model, trebate slijediti određene smjernice za održavanje, kako bi se povećala trajnost. Čišćenje i / ili vacuuming jednom u tjedan dana je zajednička briga savjet za sve vrste prozora sjenila. Osim toga, možda ćete trebati prozor slijepih popraviti, pogotovo ako štapići (ili kablovi) su savijena ili letvice su zaglavio. U ovom članku ćemo pogledati upute za popravak prozora sjenila. Pročitajte više o tome kako instalirati žaluzinama i kako se čisti rolete.
Prozor Blind Popravak: Savjeti i upute
Prije nego što pokušavate vaše ruke na uklanjanju dijelova, prolaze kroz upotrebu pod uvjetom da zajedno sa žaluzinama. To će vam pomoći razumjeti hardver, kao i princip rada. Dolazeći na zamjenu komponenti, to je najbolje za kupnju prozor slijepih popravak dijelova od originalnog proizvođača tvrtke. Inače, možete dobiti prozor slijepa popravak kit iz obližnjeg prozora tretmana trgovinama ili kod kuće centrima. Navode se u nastavku su neke od koraka popraviti prozor sjenila:
Zamjena Rolete: U slučaju trakaste zavjese, jedan isključen slijepi u neuniformne klizanje daščicama. Da biste riješili taj problem, morate zamijeniti prebjegao slijepe. Instalirajte novi slijepi letva točno žice i klizač. Provjerite ponovo pratiti kako bi se osiguralo glatko funkcioniranje žaluzinama.
Twisted Uzice: Kao što ste otvorili (ili zatvoriti) slijepe, morate da se držite za kićanka i povucite ga lagano. U slučaju, da otkrijete da sjenila nisu podigli ili smanjili ravnomjerno, to može biti zbog upletena užeta. Da biste riješili taj, zgrabite kićanka i potegnuti sve žice u isto vrijeme. Ako se kabel zaglavio se i dalje, uzeti savjet od profesionalnog servisera.
Oštećeni Blind isječak: Ovo je još jedan čest problem s vertikalnim zasjenjivanje. Možete zamijeniti dotrajale slijepe isječak s potpuno novim. Prvo, uklonite stare i stavite novi slijepi isječak, pazeći da je orijentirana u pravom smjeru. To će pomoći u glatka rad žaluzinama.
Broken Strings: U prozoru slijepi jedinicu, spojite žice slijepih letvice na takav način da ih se može zakrenuti lako kontrolirati privatnost i prodiranje svjetla. S vremenom, trošenja i habanja žice dogodi, uzrok problema u rotirajući zasjenjivanje. Odmetnutu niz može biti re-strung to ispraviti, ali svibanj biti zadužen vrlo visoka. Dakle, možete razmisliti o kupnji nove jedinice, umjesto popravljanja oštećene žice. Možete znati više o vertikalne slijepe popravak.
Ovo je kratak pregled o žaluzinama popravak i savjete za rješavanje problema. Svaki problem s otvaranjem i / ili zatvaranje prozora sjenila je vrlo neugodno. Na vedrije strane, možete razmisliti o korekciji većina kvarova na vlastite bez zapošljavanja slijepih prozora Usluge popravka. Međutim, ako i dalje suočavaju s poteškoćama u podizanje ili spuštanje prozor sjenila, poziv profesionalnog popravak uslugu.

No comments:

Post a Comment