Monday 5 March 2012

Stone furnir Cijene

Kamene furnir uvelike dodati do kuće dekorativnoj šemi, i kopiraju izgled prirodnog kamena. Ostali nazivi za kamena furnir su umjetni kamen, kamena i kamena furnir složeni. Bez obzira što sorte koje ste odabrali, uvijek provjerite druge pro i kontra, osim cijene kamena furnir, kao što su stabilnost, izgled, instalacija trošak, trajnost i cijenu i trud za ponovno instaliranje. To je uvijek veliko pitanje, da li da ide za prirodni kamen furnira ili kamena furnir. Ovdje su neke prednosti i mane obje vrste furnira, s cijenom kamena furnir informacije, koje će vam pomoći make up your mind.
Prirodnog kamena furnir Vs kamena furnir; Glavna prednost kamena furnir preko prirodnog kamena furnir je cijena faktor. Kamena furnir cijene su relativno jeftinije, a otprilike dolazi oko pol? cijena prirodnog kamena furnir cijene. Najveća prednost prirodnog kamena furnir preko kamena furnir je trajnost faktor. Kamena furnir je napravio toči lakog betona smjesu gume oblike različitih oblika, a onda je oslikana s različitim bojama što ga čini nalikuju pravi kamen. Kamena furnir cijene prilično manje, što uključuje troškove građevinskog materijala, troškovi prijave i troškovi otpada.
Kamena furnir također teži manje, što ga čini lakšim za popravak i instalaciju, a tu su i izbor boja i uzoraka dostupno u kamena faseta iz među kojima možete birati za svoj zidne dekoracije. Postoji ograničen izbor boja i dizajna kada je u pitanju prirodnog kamena furnir, jer su te dvije stvari ovisiti o, odakle prirodni kamen je izvađen. Međutim, prirodni kamen furniri su jaki, u odnosu na one proizvedene. Također, u slučaju komad izbija iz kamena furnir, ili komad je uklonjena iz zida, onda to nije tako za višekratnu upotrebu u odnosu na prirodni kamen. S obzirom na nastavku su različite vrste kamena furnira i njihova cijena po kvadratnom metru.
Kamene furnir Cijene; ​​Neki dobar kamen furnira tvrtke, će vam dati jamstvo od oko 50 godina, što uključuje popravak i zamjenu neispravnih kamenja. Neke tvrtke će samo dati ograničenom Jamstveni period od 20 godina. Dakle, ići za dobro društvo kamena furnir da biste dobili dobru jamstvo. Kamene furnir cijena po kvadratnom metru početi kao niska kao u USD 2, a može ići i do kao visok kao 40 dolara po kvadratnom metru. Ovdje su neke od najboljih u potrazi kamena furnir troškove.
Prirodnog kamena furnir Cijene: Postoje razni načini instalacije kamena furnir. Stog kamena furnir cijene prirodnog kamena će biti veći, zbog više broj kamenja se koriste, a instalacija trošak će biti veći, ali ako koristite Složeno furnir, možete imati zanimljiv srednjovjekovni teme početnog dekor. Cijena prirodnog kamena furnir polazi od USD 2 - 3. Prirodna smeđa kamena furnir košta oko malo manje od 3 dolara po kvadratnom metru. Su mnogo različitih završi na raspolaganju u prirodni kamen furniri poput crvene stijene, badema, kremasti čokoladni, siva, siva kamenice, itd.
Kamena furnir Cijene: Postoji širok raznolikost od kamena furnira dostupni, neki mogu doći stvarno jeftini, tako da možete koristiti bilo kamena furnir i stvoriti jedinstven home dekor. Najbolje izgleda one su rijeke kamen obrasce i sivi složeni one koji dolaze po cijeni od 3,75 USD po kvadratnom metru. Još jedan lijep kamena furnir je cut fieldstone uzorak koji dolazi po cijeni od 6,75 USD po prav noge.
To su sorte od kamena furnira, a odgovarajući kamena furnir cijene. Dakle, ako ste zbijeno na proračun i tražite kamena furnir koji nije jako dugo traje onda se odlučiti za kamena furnir. No, u slučaju da želite ići na kamenu furnir instalaciju pomoću prirodnog kamena, i imati dobar proračun, a zatim prirodnog kamena furnir je dobar izbor. Pogledajte na internetu, za uzorak slika gore navedenih tipova furnira pronaći onaj ćete naći atraktivne i pogodne za vaš dom dekor.

No comments:

Post a Comment