Sunday 9 October 2011

1970 frizura

1970-ih hairstyles su smatrani groovy i retro, a bio je obično nosio više i muškarci i žene. To je bilo vrijeme za ravnu kosu, pogledajte što je značilo težak posao, jer nije bilo ravnanje Okovi na raspolaganju. Dakle, sljedeća najbolja stvar je - redoviti krpom pegle. Iako je koncept zvuči malo čudno, mnoge žene bi stil njihove kose ovaj način kao što nije bilo mnogo za kosu izabrati iz. Dok žene imaju svoje vlastite frizure brinuti o, nemojmo zaboraviti ljudi. Natrag u dan, čak i muške 1970 frizura su divlji ali nevjerojatan. Duljina frizura su se malo dulje nego njihove uši i jawline.
1970 frizura za žene; Najbolja stvar o 70-frizura je da oni ne uzeti puno vremena i nisu bili visoki za održavanje. These 1970 frizura za žene su savršeni za kada ste u pokretu, ali će i dalje zadržati svoj izražajan stil u provjeru.
Afro frizuru: afro frizura je afro-američkog podrijetla, ali je ubrzo postao popularan kod svih nacionalnosti. Za ovaj kultni 1970 frizura, trebate da rastu vaše kose se i imati profesionalni stilist pletenica svoju kosu kako bi se postigla neposlušnu izgled. Kompletan izgled ovog frizuru bi imati osjećaj kovrčast, okrugle, i lopta-poput oblika, koji je visoko iznad glave. Možda ćete se sjetiti hip-hop umjetnik Beyoncé Knowles povlačenjem this off 70's pogledajte u filmu Austin Goldmember snaga u.
Pernata Potražite: Također poznat kao stil Farrah Fawcett, frizura je najviše tražili nakon što u 70-ih godina zbog svoje uloge u Charlie's Angels. Da biste dobili ovaj stil, morate rezati svoju kosu do ramena, s puno slojeva u leđa i prednji. Izravnati kosu u ispred s ispravljanje željeza i to blow back up uz pomoć curling željeza da se pernate izgled.
Shaggy frizuru: Bez obzira na vaše kose dužine, čupav frizura će odgovarati svima. Uz mnoge različite opcije kao što je ispucao bob, srednje i duge shag, i valovita shag frizuru koja ima puno neujednačen slojeva. Tajna da biste dobili ovaj izgled je zadržati neujednačena, u naletima, i izoštriti završava. Uz dodatak boje i ispuhivanje ravnu kosu, možete obnoviti 70s mode. Slavne osobe kao što je Jessica Biel i Taylor Momsen stvarno revoluciju najomiljenijih 1970 frizura za žene.
1970 frizura za muškarce, a sedamdesetih su se vratile u velikom stilu sa svojim retro modnim i Saturday Night Fever trendove. 1970-ih hairstyles su natrag i muškarci su pronalaženje punk mode i paljenje kose svoje nove stil inspiracije. Let's check out neke od Awesome 1970 frizura koja jamči da neke glave okrenuti.
Duga i Preslatko: Vidjeli smo ovu 70-ih godina frizuru napraviti comeback na modnim pistama te filmove. Duga, valovita kosa daje novi trendovski izgled dosadna brave. Da biste dobili ovaj stil, pitajte svog frizer smanjiti vaše kose u dugim slojeva i tekstura. Kod kuće, nakon što su shampooed kosu, primjenjuju se anti-serum kovrča, i trčanje prstima kroz kosu kako bi ih razdvojiti. Nemojte koristiti puhati za kosu na kosu, ostavite da se osuši prirodnim putem. Mnoge slavne osobe poput Johnnyja Deppa, Joe Nichols, i Antonio Banderas su treperi ovu frizuru vrijeme i opet.
Ružičasta boja frizuru: Samo jedno ime dolazi na um kada mislimo ovog frizuru i da je John Travolta. Njegov slicked pompadura frizura je još uvijek smatra većina klasičnih 1970 frizura za muškarce. This frizura izvorno je popularizirao Elvis Presley u kasnim 60's, ali je također bio znak tražiti James Dean, Johnny Cash, Emile Hirsch, i još mnogo toga. Do savršenih ovaj hairstyle, korištenje velikodušan količine pomada nakon pranje kose. Kao što koristite češalj unatrag, možete dio kosu u sredini. Podignite kosu sprijeda by povlačenjem za kosu i to će potrajati obliku klina.
Buzz Out: buzz rez je uvijek bio u stilu s Bradom Pittom oblacenje frizuru u mnogim holivudskim filmovima. This 1970 frizura za muškarce su bili popularni među punk zvijezda i bio je naširoko slijedi muškaraca i žena. Sve što trebate za ovaj izgled je dobar jedrenjaka i ste sve postavili. Neke slavne osobe koje su fanovi ove 1970 frizura za muškarce su Ice Cube, Wentworth Miller, Channing Tatum, i Jamie Fox. The buzzed izrezati ne treba bilo održavanja ili styling gelovi i sprejevi, i ne trebate brinuti o bilo šišanje stilova i ideje s ovom jednom.
Za dodatne informacije o modi 70-ih, idite na:; 1970-modne trendove, 70 odjeća, to je uvijek dobro vrijeme da bi 1970-ih hairstyles natrag u modi kada idete na temu party ili jednostavno u raspoloženju da se ponovno izmisli. These legendarni 1970s hairstyles uvijek će ostati super-šik desetljećima. Posjetite profesionalni stilistica i tražiti njegov / njezin savjet na kojem 1970s hairstyle bi pojaviti groovy na vas.

No comments:

Post a Comment