Tuesday 11 October 2011

Kako to Grow dugu kosu

Mnoge žene žudnja za duge, bujne brave, na žalost, potrošiti bogatstvo da biste dobili njima. Liječenje kosu s otežanim kemikalija kako bi se povećao rast kose može imati katastrofalne učinke. Dakle, ako želite znati kako rastu duga kosa, prirodno i bez trošenja mnogo novca, ovi će vam savjeti.
Kako rastu duge kose
Kada netko razmišlja o dugu kosu, slika Rapunzel, duge kose bajku princeza, dolazi u obzir. Vaša kosa je vaš krajnji pribor i morate znati kako se brinuti o tome. Iako je uzgoj i održavanje duge kose nije jednostavno, to nije tako teško bilo. No, slijede odgovarajući režim njegu kose također.
Još uvijek pitate kako razviti svoje duge kose? Čitajte na znati savjete o tome kako rastu dugu kosu. , Da bi dugo, lijepa i zdrava kosa, a kako bi se spriječilo kosu od slabije raste, osigurati te trim split završava redovito. Možete trim kosu jednom mjesečno za održavanje dužine vaše kose. ; Izbjegavajte korištenje puhati sušači, vruće valjci, ili brenšere na regularnoj osnovi. Umjesto plastike šiljcima hair valjci, možete koristiti keramički valjci, kao što su to sigurno za kosu. Ako želite imati zaista zdrava, duge kose, a zatim koristeći stan Okovi ili brenšere je strogo ne-ne. ; Perming kosu ili koristite oštre kemikalije poput peroksida treba izbjegavati. Perming vaše kose može oštetiti vaše kose, kao i kemikalija koje se koriste za perming može oslabiti kosu, što dovodi do gubitka kose. Ako želite boju vaše kose možete koristiti bez boje peroksid kosu ili 100% prirodna kana. Kana također djeluje kao omekšivač za kožu. Korištenje kane za rast kose je koristan, jer je prirodni proizvod i nema štetnih kemikalija. , Ako ste u boji kosu, koristite blagi šampon i omekšivač specijalno formuliran za obojenu kosu. Također koristite masku za kosu ili duboko uređaj tretman jednom u deset dana, kako bi vaša kosa sjajan. ; Kosa je na svojoj najslabija kad je mokro i ima tendenciju da lako pucaju. Dakle, umjesto trljanje kosu energično to suho brzo, biti nježni s vašim kosu i stisnite ručnik do dužine kose. Kad god četkati kosu, koristeći širok nazubljenim češljem za izjednačavanje mokre kose će izbjeći manje lomljenja kose. , Kad god san, pletenica kosu ili ga vezati u konjski rep kako bi se izbjeglo tangling. ; Za više savjeta pročitajte kako da biste dobili zdravu kosu, kako rastu duge kose Brzi Naravno
Evo nekoliko jednostavnih savjeta o tome da raste duga kosa brzo, na prirodan način, kako rastu dugo, zdrava kosa jesti uravnotežena obroka. Također možete preuzeti vitamina i proteina dodataka. ; Masirati vlasište svakodnevno vršcima prstiju će povećati cirkulaciju krvi, zauzvrat dovodi do rasta dlaka. , Stres čini kosa raste sporije od normalne brzine i također može dovesti do opadanje kose. Dakle, ako želite dugu, zdravu kosu, to je poželjno da se smanji stres. , Prljavštine i ulje može začepiti folikule sprečavanje kosu da raste. Dakle, perite kosu sa šamponom svakodnevno korištenje. Operite češljevi i četke na redovnoj osnovi, tako da ne moram češljati kosu s uljem i stare prljavštine. , Također se može odnositi na, Grow Hair Brže Savjeti, kako rastu Hair Brže, Prirodni lijekovi za zdravu kosu, kako rastu dugu kosu u mjesec dana
Tu je važna funkcija u mjesec dana, prom ili vjenčanje, a vi očajnički želite dugu kosu. Slijedite ove jednostavne korake o tome da raste duga kosa. ; Masirajte vlasište lagano s toplim uljem jednom tjedno. To će pomoći vašem kosa raste gusta i dugo. ; Koristite dobar uređaj najmanje jednom u deset dana. Također možete koristiti aloe vera gel za kondicioniranje kosu kao što je to prirodni proizvod. Aloe vera također hladi vaše vlasište i sprječava perut. ; Četka kosu od korijena do vrhova. Ova metoda se povećati cirkulaciju krvi u vlasište, povećavajući rast kose. , Vježbanje i vježbanje joge također mogu povećati prokrvljenost, što je dobar za rast dlake. , Podšišati ili trim kosu redovito, kako bi dobili zdrave savjete. , Koristite ove brzo i jednostavno savjete o tome kako rastu duga kosa i uskoro ćete biti u mogućnosti da se vijoriti your zdravo, dugo brave i biti središte atrakcija.

No comments:

Post a Comment