Tuesday 25 October 2011

Lažni obrve

Je riječ ne čudi da žene su uvijek spremni eksperimentirati nove stvari za povećanje njihova izgleda. I gotovo sve od nas su navikli ekstenzije s kosom, perika, obrva boja i obrva navoja. Ali, što o lažni obrve koji su dostupni u različitim bojama i oblika u ljepoti trgovinama. S ovim lažne obrve, muškarci također nisu iza. Možete čak pronaći lažne obrve za muškarce, koje su usporedno veći i grmolike nego lažni obrve za žene.
Perfect obrve, u pogledu boje i oblika, su obožavali svi. Oni definiraju oči čineći ih više zamjetljiv i također, mijenjaju izgled lica strukture. Naprimjer, dugo lice izgleda kraći s ravnim obrva oblicima, umjesto opting za visoko zakrivljene obrve. Isto tako, svjetlo obojena brows, prorijeđena ili tanki obrve može biti bolje s kozmetičkim makeovers i koristeći varanje obrva koje nalikuju prirodne obrva. Možete pročitati više na oku čine.
Kako to Izraditi Lažni obrve?
Bilo da želite napraviti lažni obrve na Halloween i redovne upotrebe, postoje dvije metode - pomoću kit obrve matrica i primjenu obrve perika. Prva metoda je vrlo jednostavna i idealna za privremeno fiksiranje tanke obrve i nepravilnog obrve oblika. Prema ovom, obrva matrica i olovke se koriste za stvaranje lažni obrve. Naprotiv, obrve perikom je napravio stavljanjem ljudske kose ili sintetske kose u koži-kao bazu. Ova metoda je primjenjiva za one koji zahtijevaju dugoročno korištenje lažnih obrva.
Kako se prijaviti Lažni obrve?
Pristup korištenja lažne obrve mogu razlikovati od jedne osobe na drugu. Dok neki primjenjuju ih vijoriti drugačiji izgled za pohađanje posebne prigode, drugi ih nositi kao rješenje za prosjeda brows, tanke brows i gubitak dlaka iz obrva zbog medicinske uvjete. Tko god je svoje namjere da koristite lažni obrve, morate slijediti neke korake kako bi ih ispravno primijeniti i učiniti ih izgledati prirodno. ; U slučaju punjenje obrva s olovkom, trebate kupiti kit obrva matrica. Provjeriti za boje sa 1 ili 2 nijanse svjetliji od vaše prirodne boje kose. , Prije početka korištenja kreon, provjerite je li dovoljno oštro izvući tanke linije. To će učiniti vaše brows izgledaju prirodno nego punjenje s olovkom vlasništvo tupim savjet. ; Stavite stencil nad vašim brows i trag oblik s vodonepropusnim kreon. Da bi to izgledati prirodno, nanesite puder obrva kistom. Pročitajte više o oblikovanju obrva. , Drugi način je primjenom lažni obrve od kose. Prema ovom, ljepilo nanosi prvi iznad normalne obrve dijelove. Ljepilo treba biti takav da se ne opaža nakon lijepljenja lažni obrve. , Trim i pripreme perika obrva tako da odgovara you lica strukture. Ako želite, možete smanjiti svoje strane da odgovaraju vašoj prirodnoj čelo oblik i dužina. Znati više o oblikovanju obrva savjete. ; Dok primjenjujući ljepilo, slijedite upute spominje u proizvodu letak. If iskustvo koje svrbež ili drugih alergijskih reakcija, odmah uklonite ljepilo. U tom slučaju, koristite obrva olovke umjesto obrva perika. , Za ljude koji nisu alergični na ljepilo pozadini, lažni obrve željenu boju i oblik su zaglavi na ljepilo. ; Nakon ste učinili primjenom varanje obrvama (ili vlasulja obrva), pričekajte nekoliko minuta dok ljepilo je sušen potpuno. Nakon toga provjerite da li su vaše umjetne obrve kretanja kao što su prirodne obrve. Što možete učiniti je da izraze lica i vidjeti ako tvoj lažni obrve ostati ukočen ili ne. Ako da, trebate kupiti drugu vrhunskog kvaliteta brand. Uz pravilnu njegu, dobar lažni obrve će izgledati prirodnih i trajati nekoliko tjedana.

No comments:

Post a Comment