Monday 17 October 2011

Kako to Škripac jedan Zipper

Tačno koliko puta ste bili u spot s zatvarač na vašem traperice ili Vašu torbu uzimajući zaglavi i se nađete na gubitak ideja o što učiniti u tom trenutku. Zašto ne naučiti kako popraviti ciferšlus? Možete spremiti sebe neke vrijeme, naučiti nešto novo i spremiti neki novac kao dobro. Dakle ovdje's članak o kako popraviti slomljena ciferšlus.
Zipper Problemi
Dopustite mi da započnem ovaj članak o tome kako popraviti zatvarač, zatvarač s načinom na koji radi. Zatvarač sadrži dva dijela: sigurnosnim zubi i ciferšlus karticu. Jedan kraj zatvarač kartici pomaže zaključavanje zubi zajedno a drugi kraj pomaže odvojene zubi koji dobiti zaključana. Dakle kada pomaknete zatvarač, onda zubi dobiti zaključana strane ciferšlus karticu. Kada premjestite karticu dolje, zatim zubi dobiti otključan.
Čini se kao savršeno jednostavan mehanizam, ali zip ne prekida ili na kartici ne radi pravo. Ono što čini ovaj mehanizam razbiti?
Često zalutala nitima krpom oko zatvarač zapeti u zubima zatvarač. Većina vremena, mi smo navikli na patentni zatvarač and unzipping našu odjeću ili cipele bez pažljivo gledajući da li je bilo zalutao niti dobiti upletena u zubima. Ali ponekad se radi, i ljevkasto dovoljno, naša prirodna reakcija na ovo je da bude gore. Smo skloni frantically zujanje i unzip stvar do više thread dobiva izvukao i cijela stvar dobiva zaglavio u zubi.
To je bio prvi problem. Drugi problem je kvalitet pitanje. Mi smo dobili dosta tih substandard zips okolo, i malo zavoja ovdje, malo tamo twist, i razbiti zube kao da ste bili nokautirao je profesionalni boksač! A ako oni ne prekidaju, oni dobiti upletena u tolikoj mjeri da su komprimirana zubi nokautirao otvoren. Rezultat? Zip ne mogu ići dolje i da ste u škripcu s vrlo ponižavajući problem ne razlikuje u ormar kvar!
Kako to Škripac jedan Zipper
Sada, imate prilično nekoliko mogućnosti na stolu ovdje. Možete odbaciti cijelu odijelu, ili bilo što drugo što je s običnom i nemaskiran gađenje, možete ili poslati stvar za krojača, koji će popraviti novi zip na njemu, ili biste mogli pokušati popraviti zatvarač sami . Omogućava da lice, posljednji je jeftinija opcija i nešto zaista zanimljivo za napraviti na one vikendom, gdje ćete naći ništa učiniti. Dakle ovdje je kako to škripac zatvarač on traperice ili bilo što drugo za taj tvar.
Let us prvi pogled na prvi od navedenih problema. Pouka ponijeti kući ovdje je NE frantically zujanje i unzip zubi. Ako shvatite da teme su isprepletene u zubima, zaustaviti god radili. Nabavite oštrim nožem ili škara, i rezati niti izgubiti. Cut svaka nit koja je i sama omotan oko zatvarač, a zatim ih izvaditi. A zip će moći premjestiti bolje.
A sad drugi problem, kako to škripac zatvarač off track. Ako su neke od zuba slomljena, onda ste malo alternativa, ali da bi dobili zip zamijenjen. Dovoljno jednostavna procedura, polako ukloniti stari zip off, dobiti novi zip, možda morati napraviti nekoliko rezova da ga zadrži u dužini vam je potrebno i prišiti.
Ako se zubi ne ispasti, ne morate imati ni novi zip, samo malo naizgled kirurški zahvat treba učiniti trik. Pogledajte malo pravo metalni ispod zip stvar? Onaj koji drži baze zip zajedno? Break otvorite s par pinceta. Sada karticu zip će slajd ravno off. Sada izravnati sve upletena zubi koji bi mogli dovesti do ponavljanja problema. Sada stavite tab u mjestu ga želite ustrčati iz. Zatim morate uzeti iglu i jak komad konca i vezati na dnu zubi zajedno jako dobro. A onda opa! Zip je fiksno!
Zatvarač je prilično intrigantan uređaj, zar ne? Evo jedan članak o izum patentni zatvarač.
Dakle, ovo je o tome kako popraviti zatvarač. Najbolji način da se izbjegne ovaj problem pokrenuti brzo provjeriti na zatvarač od kožne odjeće ili bilo koje druge zip-lock stvar koju kupite. Provjerite zip nekoliko puta tako da znate da neće biti nikakvih problema s njim u budućnosti.

No comments:

Post a Comment