Wednesday 26 October 2011

Kako da biste dobili Deblji Hair

Mnogi od nas blagoslivlju se s guste dugom kosom, ali neki nisu tako sretan. Nakon što je gustom kosom također može biti nasljedna. Postoji mnogo načina kako biste dobili deblji hair prirodno i da je bez uzimanja bilo kakvih dodataka. Čitajte na ...
Kako da biste dobili Deblji Hair
Hrana za kosu, ako se pitate kako da biste dobili deblji hair, naravno, tada koncentriraju na dijeti, je potrebno. Poboljšanje svakodnevnoj prehrani je važna, jer će pomoći u dobivanju deblji kose. Mi često izlaziti da provjerite sastojke naše svakodnevne prehrane. Rastu guste kose, jednom treba uključiti omega masnih kiselina, proteine, vitamine, itd. u našoj svakodnevnoj prehrani. Uključujući Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina može biti koristan za rast i jake guste kose. Naše tijelo ne proizvodi Omega masne kiseline, tako da ih uzimajući iz vanjskog izvora kao hladnu vodu ribe, losos ili haringa, je dobra ideja. Kosa je zapravo protein koji raste iz folikula dlake. Ako se dijeta sastoji od hrane s malo proteina, može uzrokovati slab i krhak kose. Piletina, jaja, tofu, riba, nemasni mliječni proizvodi kao što su sir, mlijeko, itd. bi trebao biti uključen u prehrani. Također, uključujući i vitamine kao što su A, B, E povećava skalp cirkulaciju. Magnezij, bakar, kalcij, itd. Također pomaže u rast kose. Vitamin tablete također mogu pomoći da biste dobili deblji kosu.
Masaže i ulja; Naša skalp ima kose folikula iz kojih kose niti raste. Masiranje stimulira kožu i poboljšava cirkulaciju krvi. To pomaže kosa raste još deblji. Masiranje je jedan od najstarijih načina za njegovanje kose i vlasišta. Sada-a-dana, ima raznih ulja koje su dostupne na tržištu, koji su namjenjeni za kosu i vlasište masaže. Večer jaglac ulje, jojoba ulje, crni ribiz ulje, maslinovo ulje, itd. su neke od ulja koja se mogu koristiti za masažu vlasišta. Kokosovo ulje je najbolje za liječenje suhu kožu, suhu kožu čini kosu tanka, što dovodi do gubitka kose. Bademovo ulje je bogato vitaminom E koji također potiče rast kose.
Loš način života i gubitak kose; Loše životne navike kao što jesti junk food poput pržene i masnu hranu, slatka hladna pića, namirnice koje sadrže rafinirani šećeri, pekarskih proizvoda, itd. su visoko u masti i vrlo niska u hranjivim tvarima. Pušenje i konzumiranje alkohola može ograničiti rast kose. Stresnog načina života također može uzrokovati gubitak kose. Nedovoljno spavanje, ne jede na vrijeme, preskakanje obroka su uvjeti dovode do gubitka kose. Izbjegavanje tih stvari će se zaustaviti gubitak kose i pomoći kosa raste gusta.
Kako da biste dobili Deblji sušilo za žene
Većina žena ima dobre dužine kose, koja dopire do ramena ili ispod, ali održavanje pretvara ih je malo teško. Ali to može biti učinjeno jednostavno, ako je učinjeno na pravi način kao i šamponiranje hair dvaput ili triput tjedno (ovisi o tome što tip kose imate, suha, masna, normalna), nakon što je hranjiv dijeta, podrezivanje kose redovito završava za Split, Žene itd. Također imaju tendenciju proći kroz različite procese hair poput kose ravnanje, peglanje, perming, bojanje, itd. Ovi tretmani oštećenja kose i rast kose. Redovni glačanje također oštećuje tekstura, kao flat iron daje toplinu za kosu niti što ih ravno. Boja kose sadrži amonijak, pa previše korištenje takvih boja čini kosu izgubiti svoj sjaj, tekstura, trajnost i snagu. Izbjegavanje takvih tretmana će imati koristi. Međutim, ako i dalje želite ići ovih hair procesa, obrađeni kose može se uzeti njegu po njima hranjivu s nekim prirodnim domaćim hair maske.
Kako da biste dobili Deblji kosu na Početna
Umjesto odlaska u salon isključivo za Vašu kosu tretman kako biste dobili deblji kosa, evo nekoliko hair maski koje će vam pomoći nahraniti kosu, naravno.
Hair Maska # 1; Koristeći ovaj maska ​​čini kosu nježniju i jača kosu.
Sastojci; 1 / 2 šalice svježeg aloe vera soka, 1 kašika soka od limuna, 1 žlica maslinovog ulja
Metoda; Mix Aloe biti sok, limunov sok i maslinovo ulje prema zadanim količinama u zdjelu. Držite ovu smjesu pokrivena za 1 / 2 sata. Nanesite ga na kosu i vlasište, ostavite ga za 20 minuta i operite kosu. Primijetit ćete da kosa je mekša. Koristeći ovu masku dva puta tjedno je jedan od dobrih načina dobiti deblji kose.
Hair Mask # 2; Ova maska ​​je pogodan uglavnom neposlušnu kosu zbog puno kose obradu. Naravno da se može koristiti za normalnu kosu previše!
Sastojci, 2 žlice meda, 4 kašike mlijeka, 1 žlica maslinovog ulja 1 srednje zrelih banana
Metoda, provjerite da li miješati sve ove sastojke u datim količinama i korak po korak kako bi se oni dobro izmiješati. Kaša banana u zdjelu i dodati med na njega. umiješajte ga u tijesto, a zatim dodajte mlijeko. Opet promiješati i dodati maslinovo ulje. Pokrijte ovu smjesu i držite ga na suhom mjestu oko 20 minuta. Primijeniti ovu masu na kosu i vlasište i ostavite 15 do 20 minuta. Operite kosu i osjećam poboljšanje teksturu.
Postoje različite proizvode za njegu kose dostupni na tržištu, kao što šamponi i uređaja za svaki tipu kose kao suha, masna, normalna, oštećene kose i sl. Šamponi za guste kose također su dostupni ovih dana. Možete ulagati u dobar brand njegu kose proizvode, ali rezultati se razlikuju od osobe do osobe. Styling proizvode poput mousses, posebne gelovi i kose sprejevi su dostupni previše. Napravite dobro koristiti od njih, na primjer, prije puhati suho, primjenjuju potrebnu količinu kose pjenu i stil njih. To će potaknuti vaše kose, čineći ih gledati odskočiti. Također možete pročitati više na neke zdrave kose savjete.
To su nekoliko savjeta o tome kako dobiti deblji kose. Nadam slijedite ove jednostavne savjete i pokazati off Vaš dugačak, snažan i guste kose.

No comments:

Post a Comment