Monday 17 October 2011

Kako zamijeniti sudopera

Sudopera ima središnje mjesto u svim kuhanja nastojanja, kao i čišćenje projekata koje treba poduzeti kasnije! U tom slučaju, slomljena sudoper može biti pravi neugodnosti. Tu ne može biti bilo kašnjenja u zamjenu u ovom slučaju. Ako planirate da se do vodovod projekte poput ove na svoje, ovaj članak će biti od neke pomoći u vas opskrbljuje s osnovne konture o tome kako zamijeniti sudopera.
Moj prvi pokušaj zamjene sudopera je potonuće iskustvo kao što sam grappled s vodom sprayed se na moje lice i moj kuhinja potopljena s vodom! I did it pravo drugi put, iako iu ovom članku ću podijeliti ono što sam naučila u tom procesu. Pretpostavljam ovdje da namjeravate poduzeti samo zamjena sudopera i ne planirati na promjenu kuhinja countertop na kojem je montiran. Također sam pretpostaviti da ste zamjenjujući stare sudoper sa novim koji je upravo sličan stari u veličini. Ono što vam je potrebno su kit nož i utični ključ odgovarajuće veličine. Uz to vam je potrebno puno strpljenja!
Kako zamijeniti sudopera Jednostavno, prvi je zadatak odabrati novi sudoper koji je prilagođen vašim mjeriteljskim zahtjevima. Izmjerite dimenzije countertop. To će vam pomoći u odabiru novog sudopera. Odabir iste veličine sudoper je pametan potez jer će vas spasiti zadatak rezanje kroz countertop za stvaranje veće rupe. Od nehrđajućeg čelika sudopera je najbolja opcija kao je izdržljiv i najlakši za instalaciju. Standard sudoper veličine je 33 cm x 22 cm s dubinom od oko 7 cm.
Prvi dio vodovod projekta je uklanjanje starih sudopera. Ako ne želite da se vaše kuhinja biti pretvoreni u na bazen, JA preporučiti taj te zatvoriti sve dovod vode ventili sudopera, prije odlaska naprijed. Također odvojite drugih veza kao što su opskrba cijev, odlaganje i zamka. Budite oprezni i zadržati ispod kade prilikom uklanjanja cijevi kao i oni još uvijek mogu sadržavati ostatak vode unutra. Nažalost ne mogu vam dati detaljnije objašnjenje o tome kako zamijeniti cijevi sudopera i niti mogu govoriti o tome kako zamijeniti odvod sudopera. Za to, morat ćete se vratiti se na svoje iskustvo i promatranje, ili naučiti iz priručnika vodovod. (Ako postoji). Neke stvari samo treba biti podoba vanjska strana na vlastite mislim! Za neke pomoći, pogledajte "kuhinjske slavine instalacije '.
Obično sudoper slavine nisu priključeni s sudopera ali se nalaze u prilogu iznad sudopera u zidu. If ventil dolazi u način uklanjanja sudopera, onda će morati privremeno biti uklonjena, korištenjem cijevi iščašenje, nakon što ste isključili vodovoda. Evo opet sam se bolno kratko i sam ne ide u detalje o tome kako zamijeniti slavinu sudopera. Pretpostavljam da već znaju. If špine je priključen na sudoper, onda će morati biti uklonjena i reattached na novi sudoper. U tom slučaju priložite špine prije nego što stavite u sudoper u mjestu.
Umivaonik je priključen na countertop uz pomoć isječaka na downside. Za uklanjanje sudoper, morate ukloniti ovih isječaka s pomoću utičnicu iščašenje ili odvijač. Uklonite cijev u prilogu ispod, a nakon pazeći da su sve to veze uklonjeni, to podignite iz countertop. Jednom stari sudoper je uklonjena, temeljito očistite countertop površine ispod. Stari katranizirati koristi sa starom sudopera, trebat će ukloniti uz pomoć kit nož.
Držite isječke kao oni svibanj biti korisno, ako nova zamjena sudoper je iste veličine kao i stari. U slučaju da su oštećeni, morate kupiti nove. Obično su pakirani zajedno sa sudopera. Nanesite katranizirati on donjoj sudopera i na granicama countertop šupljine. Zatim ćete morati instalirati sudopera u mjestu uz pomoć isječaka. uskladiti ih na mjestu i odgovaraju ih sa svojim prijateljima na donjoj. Donja sudopera u mjestu counter vrh, prije popravljajući u orasima. To bi trebalo dobiti sudopera u mjestu. Budite oprezni i gledati prste, a smanjenje potonuti u countertop.
Sad možete uvesti linije vode ponovo i priložiti u obliku slova U odlaganje cijevi ponovno ispod. Morat ćete primijeniti cijevi threading compound cijev završava i pečat veze. Također spojiti jedinicu odlaganje smeća ponovno. Pričvrstite slavina opet uz pomoć cijevi iščašenje. Uz to, vaš posao je završen.
Pročitajte više na:; Kako instalirati sudopera; Kako instalirati Stainless Steel Sudoper, Undermount Stainless Steel kuhinjski sudoperi, odčepiti sudopera, pa to je bio mali pregled kako zamijeniti sudopera na svoju vlastitu. Posao može biti dovršen u nekoliko sati, ovisno o tome koliko ste dobri na svim vodovod manevre. Zamjena sudoper kuhinja mogao biti znatno lak, ako se promatra način na koji je cijeli sudoper zbor je bio prije i reproduciraju opet kao što je bio. Želim ti sretan vodovod!

No comments:

Post a Comment