Saturday 29 October 2011

Terminal Baterija korozije

Akumulator je električno skladištenje energije i opskrbu sustava u automobilu. Neradna akumulatora može paralizirati rad automobila. Jedan od razloga za mrtvu ili niskim performanse automobil baterija može se baterija terminal korozije. Znajući kako spriječiti baterije terminala korozije je bitan dio za održavanje akumulatora. Tu sam analizirati uzroke iza koroziju i podijeliti neke jednostavne savjete o tome kako možete spriječiti da iz događa.
Vi ste u žurbi da biste dobili u vaš ured i trčanje za vaš automobil. Dobivate sjedi, staviti u ključ za paljenje hit i ništa! Automobil se ne pokreće. Kada otvorite poklopac za provjeru akumulatora i obavijesti prljav depozite na to da pokrivaju terminal. Da, to je akumulator terminal korozije vas. To je tihi ubojica iz akumulatora!
Da bismo shvatili uzroke baterije terminala korozije, treba znati nešto o strukturi akumulatora. Svaki akumulator se sastoji od niza elektrokemijske ćelije koja se sastoji od olova, te kao olovo oksid ploče, umočen u sumpornu kiselinu razrijeđen s vodom. Zato, oni su pozvani olovne akumulatore. Reverzibilne elektrokemijske reakcije koje se javljaju u bateriji, omogućiti skladištenje i iscjedak električne energije koja pokreće vozilo. Sada se može govoriti o uzrocima baterije terminala korozije i preventivne mjere da se mogu poduzeti kako bi se spriječilo to.
Što Uzroci baterije terminala Korozija?, A glavni razlog za akumulatora terminal korozije je sumporna kiselina koja postoji unutar njih. Svaki od olovnih stanice u automobilu baterija zapečaćena odozgo. Baterije terminala korozija se može dogoditi zbog prelijevanja sumporne kiseline na njih. Drugi razlog može biti nakupljanje vlage koja može izazvati korozije.
Metala terminali dobiti korodirane i prekrivena tvari koje su nastale iz korozije. Time se povećava otpornost terminala, što dovodi do niskog performanse akumulatora. Progresivna taloženje korozivnih materijala, mogu imati drastične učinak na akumulatora izlaza, na kraju dovodi do mrtvog baterija zbog niske vodljivosti. To je razlog zašto je neophodno da se uči o akumulatora terminal korozije čišćenje i prevencije.
Kako to Čepljenje baterije terminala korozije, sve različitih načina na koje možete spriječiti baterije terminala korozije, može se kategorizirati u dvije osnovne kategorije. Jedan je preventivno održavanje, a ostali su čisti se poslovi koji se može spriječiti daljnje štete. Pusti me kako bi raspravljali o načinima ovdje.
Riječ o sigurnosnim prije nego što smo ići naprijed. Pobrinite se da ne dirati korozivni materijal s golom kožom kao što to može biti štetno. Dok obavljanje poslova, nosite zaštitne naočale i rukavice.
Odspojite negativni terminal akumulatora nakon čega slijedi pozitivan. Prvo neka nam se pogled na način na koji možete očistiti baterije terminala korozije koja je već dogodilo. Sve što trebate je nešto čista voda, soda za pečenje, žičanom četkom, vazelina i grubo komada tkanine. Uklonite kućište baterije i čine namočite ga u otopinu tople vode i soda za pečenje. Zatim pomoću žica četkom ili mokrom krpom, možete očistiti korozivne izgraditi. Sljedeća oprati ostatak korozije s pečenje soda rješenje. Kiseline i sode bikarbone će reagirati na proizvodnju soli i vode. Provjerite jeste li ga dobili od baterije kućište. Čistite kućište baterije terminala i suhog nakon čišćenja posao.
Sada neka nam vidjeti preventivnih mjera koja može zaustaviti ovaj problem iz pomalja. Nanesite vazelina preko terminala ili ih sprej s silicijski sprej / auto boje. Neka se suši negdje. To može učinkovito spriječiti koroziju, dok je osigurati da se provođenje kroz njih je nesmetano. Možete spojiti polova akumulatora natrag nakon stavljanja leđa kućište. Vaš automobil baterija je kao nov opet!
Pročitajte više na:, Kako očistiti baterije, provjerite akumulatora; Kako zamijeniti akumulator, kako Testiranje akumulatora; Nadam se da nakon odlaska kroz ovaj članak, imate jasnu ideju o tome kako spriječiti baterije terminala korozije. Preventivno održavanje je vaš bedem protiv sve vrste automobila problem koji se pojavi!

No comments:

Post a Comment