Friday 28 October 2011

Tost govora

Ok, ono što smo ovdje? Oh! Je li vaš najbolji prijatelj dobivanje oženjen i je li u slučaju da on ili ona je pitala da li ste dati tost? Ili je to da bez njega ili nju vam govorim, da želite dati govor vjenčanje? Pa, onda u tom slučaju, prije svega, ako se tako vam pruži trema (zato što moraju stajati pred svima i govoriti) samo biti cool. Nitko nije idući u biti veliki govornik vani! No, to ne znači da ste glupan gore govor. Neka nam provjeriti koliko mogu vam dati savršen tost govora, bez uzimajući bezobrazan!
Wedding Nazdravite Govor - izgraditi
Wedding tost govor u čast par uzimajući u braku. Dakle, mora se osigurati da ništa što bi ih osramotiti bi trebao biti izgovorene. Naravno, to također ovisi o tome što reći i kako se to kaže. Govor sve bi trebalo biti veseo i dobre srca način. Još jedna stvar koju treba zapamtiti je da se ovdje čine ga kratko i slatko, a ne ga vući na. Za to će morati napraviti grubim crtama govora i nepotrebno reći, osnovna pretpostavka bit će ljubavi i prijateljstva. Praksa dobar dan ili dva prije nego što daju tost. Ako se ne koriste za davanje zdravice ili nisu dale nazdraviti na sve, izbjeći bitak eksperimentalni. Da biste spriječili bilo kakve propuste, napišite ga na papir i imati ga u ruci, samo u slučaju, da zaboravite. To je bio izgraditi do d-dan. Sada smo došli do stvarni scenariju i kako nazdraviti treba dati. Pročitajte više na pisanje tost na nevjesta i mladoženja.
Kako dati tost govora; Grab istaknuto mjesto u centru, na mjesto događaja. To bi trebao biti mjesto gdje će se vidjeti svi prisutni. ; Ne zaboravite da imaju stakla u ruci (mislim na tost bez šampanjac stakla!) i pobrinite se da držite čašu na razini struka. , A zatim krenuti s Htjela bih predložiti tost. Međutim, prije nego što idete na govore o mladenka i mladoženja, sebe predstaviti i koliko ste povezani s jednom od njih. , U gotovini na vaše prednosti. Ako imate smiješne kost, možete se odlučiti za jedan od onih smiješnih tost govora ideje, s nekim duhovitim i smiješni citati. To je dobra ideja da se olakšaj raspoloženje kao što je već dobro raspoloženje će biti osjećajan i osjetljiv. , Ali molim te, nemoj ići na blabbering viceve sve kroz govor. Držite to smiješno, ali sentimentalna. , Ako ne možete to učiniti, i dalje ostane jednostavan i ravno. Budite osobne i originalan i želju par najbolje svim svojim srcem. , Pogled na one u čiju čast ti si govorio svaki sada i onda. ; Dobar tost govora ideja je započeti s anegdota koje se dogodilo između vas i mladenka ili mladoženja. , Djeveruša tost govora može biti jako emocionalna, pa imajte hrpe papira salvete s vama! ; Kraj govora tost na visokom i nade bilješka, želeći nevjesta i mladoženju veselo biti u braku uvijek poslije! Naravno, ti bi trebao podići svoju čašu i reci .. nakon čega slijedi naziv od nevjesta i mladoženja. ; Pročitajte više na:; najbolji čovjek tosta, djeveruša tost, a sve to je bio odličan i siguran sam, jednom kad počnete govoreći, koju bi dobili preko početne treme. Ipak postoje neke DOS i don'ts, odnosno tost etiketa treba prakticirati. Ovdje je više.
Savjeti za tost govora; Nikada ne dati kruh govor ako ste pijani ili na 'high'. ; Držite ga ispod 5 minuta, neka bude kratak, ali pun utjecaja. ; Ukupno fokus treba biti na mladenka i mladoženja. ; Neka vaš izvornost i toplinu odražavaju kroz svoje riječi i izraze. Čestitam im sa svim svojim srcem. ; Budite sigurni i govoriti jasno i glasno dovoljno. ; Ne iskašljati o mladenka i mladoženja prošlih veza, ona ne proricati dobro pred roditeljima i starijim parovima. ; Pročitajte više na:; Best Čovjek Govori; djeveruša govora; Postoje, vi su učinili s tost govora! To nije bio tvrd pitati, zar ne? Na kraju, sve što trebate je dobrim željama prema par i malo ulice dotjeranost za tost govora i ti bi bio sasvim u redu! Ovo je gdje sam znak off! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment