Sunday 23 October 2011

Slatka Jednostavna frizura

Način na koji se nosite svoju kosu, govori puno o vama. Ne morate staviti u sate i sate rada, kako bi vaš izgled kose prekrasna svakodnevice. Ali, jednostavan updo frizuru, koja uklapa prigodom, možete izgledati stilski dovoljno. Kosu, daje svoje lice strukturu i izgled. Također, način na koji stil kosu, pokazuje svoj trud prema sebi dotjerivanje. Dobro njegovan osoba, uvijek čini najbolji dojam i od 'prvi dojam je posljednji ", dobit ćete malo šanse. Slatka lako frizure savršene su za školu, for Prom, za večernje stranke i kao svakodnevnom. Dakle, Let's vidjeti što neke od slatka lako frizura za vas.
Slatka Easy frizura za School
Budući da su školski pješak, vrijeme mora biti ograničenje. Međutim, to nema izgovor za otrcana Hair Show. Dakle, pokušajmo i rad na nekim funky kratke frizure za vas. Ako su kratke kose, vam opcije su široki i ako je njezina duga, vaše opcije su upravo dobio šire. Operite kosu sa šamponom, i umjesto njih pušu sušenja, neka ih sušiti zrakom. Dok su oni isušivanje, samo ih poviti uz kosu gel ili pjenu za kosu. Ovo će vam dati savršen soft kovrče ikada! Ako imate kratku kosu, a zatim izravnaju iz šiške na lijevu stranu i poviti preostalih brave. This razorno slatka izgledaju, definitivno učinit će glava okrenuti. Pročitajte više o slatka frizura za kratku kosu.
Slatka Easy Frizura za izlazak
Ja totalno ljubav Lindsay Lohan frizure, svaki u svom filmu. Casual žalba ovih frizura je lako rukovati i udobne nositi. Smoothen out kosu, strane sušilo četkom. Uzmi širok glavu, s podebljano bojom i odgovaraju ovaj s vašim odijelo. To će savršeno ići s par denims i svijetao boje majicu, teamed s potpeticama, koje odgovaraju kosu bend. Ako imate dugu kosu, izravnati kosu do ramena i poviti preostali dio brave. To je točno Lindsay Lohan 'Ispovijedi Drama Queen' izgled. Seksi messy zekan može nositi dobro s haljinu, kao dobro ležerno previše. Dakle ovdje je ono što trebate učiniti. Napravite razdjeljak strane i počešljajte ravno šiške na jednu stranu. Sada povucite preostale kose natrag i svežite u poni rep. Gurnite kika prema glavu, napraviti krunu područje. Razdvojite konjski rep, u 1 inch sections labavo ih nakovrčati. Nakon što ste uvijen kosu, nježno ih pin up, na vrhu s Bobby pin. Za održavanje kovrče, sprej neke dlake pjenu. I to je to! Vi ste svi skupa to ići!
Slatka Easy frizura za Long ravnu kosu
Duga preslatko kose, teče dolje leđa, dati osjetilno apel svoj izgled. Je dulji duljinu Vašeg kose, veći je broj hairstyles, koje možete pokupiti iz. Najbolja frizura za dugu kosu da se mitski slojevito šišanje, koji osigurava kosu volumen i teksturu. Najslađi dugo frizura, je ili curling ili ravnanje. Drugi pogled, koji možete probati s dugom kosom je dio njih na desno ili lijevo, ovisno o tome koji strani rastanak je. Vezati kose, u konjski rep i momčad s gore sa haljinu spaghetti strap. Po mom mišljenju iskren, ništa ne izgleda bolje nego, prekrasne duge brave slobodno kaskadno na formalnu prigodu. Pročitajte više na formalne frizura za dugu dlaku.
Dakle, ove bili neki slatka lako frizura za djevojčice. Kratke ili duge, guste ili tanke, kosa mora biti dobro čuvati uvijek. Nadam se da, s tim slatka lako frizurama, dobivate nositi svoje omiljene.

No comments:

Post a Comment