Thursday 27 October 2011

Granit ploča Care

Granit je naveden kao jedan od najpopularnijih i lijepa kamena materijali će se koristiti u podovima, countertops i ispraznost vrhova. Dostupan u više od 3000 atraktivnim bojama i uzorcima, možete odabrati granita countertop koji nadopunjuje dizajn i namještaj za svaki prostor. With varijanti boja mrlje, to stvara jedinstven dodir na sobe i, dodaje vrijednosti imovine. Znati više o bojama granita countertops.
Uz jedinstven izgled i tekstura granite countertops, ima toliko prednosti. Ukoliko se ugradi ispravno, to je tvrd (otporan na ogrebotine i topline), tvrda, izdržljiva i zahtijeva minimalno održavanje. Druga prednost lako je popravak ogrebotina i čips (ako bilo). U slučaju da instalirate granit countertops ili već imaju jednu, razumijevanje savjeti za granita countertop skrb će vam pomoći u održavanju njegova estetska vrijednost i proširiti njezine trajnosti.
Granit ploča Care Tips
Granit je vjerojatno najbolji materijal za ugradnju u kuhinje countertops. Toplinu i ogrebotine otpor čine ga najviše dugotrajnim alternativa, čak i ako je vruće stavke nalaze se često preko njega. Što je više, crna granita countertop njegu i održavanje nije razlikuje od mramora countertop ili drugi materijal opcije. Navode se u nastavku su neke od uputa koje možete koristiti za čišćenje i održavanje granita countertop:
Prašina Mop Redovito, koristite neobrađen prašine grimase za čišćenje površine od granita countertop. Iako možete vakuum čišćenje površine, to se ne preporučuje što su žitarice (ako postoji) ili bilo tvrdih čestica zaglavi u stroju može dovesti do ogrebotina. Umjesto, kupnju mikrovlakana mekom krpom za čišćenje granita površina. Znati više o čišćenje i brige za granit countertops.
Nanesite Stone čišćenje, dnevni wiping od granita countertop s vodom dovoljno je držati čistima. Blagi sapun se također može koristiti za redovno čišćenje od granita countertop. Inače, možete se odlučiti za vrhunsku kvalitetu kamena čistač za brisanje i čišćenje countertops. Ipak, ne zaboravite pregledati sastojke i pH (po mogućnosti ph neutralni) proizvoda prije nego što ga primjenjuju na granit countertops.
Čišćenje sa Vodikov peroksid, u kuhinji, povremeno čišćenje od granita countertops s vodikovim peroksidom će pomoći u uklanjanju nagomilanih ulja i masti. Nikad ne upuštati se u primjeni oštre za čišćenje kemijskih proizvoda, kao i oni mogu rezati i pit površine granita countertop. Znati više o čišćenje granita countertops.
Iskoristite podmetače i Hot jastučići, Korištenje podmetače nije nužna za ispravno instaliran granita countertops. Za razliku od mramora, granita površina ne rezati s redovne upotrebe. Međutim, kako bi zaštitili površinske i povećati svoju dugovječnost, možete napraviti naviku korištenja podmetače pod čaše i limenke. Također, ne zaboravite da koristite vruće jastučići dok stavljanje vruće tave i pribor nad granit countertops. Znati više o problemima s granita countertops.
Očistite izlijevanje Odmah, u slučaju izljeva vruće pića ili bilo koje druge prosipanje, kao što su voćni sokovi, gazirana pića, umak od rajčice, itd, provjerite da li ih izbrisati što je prije moguće. Inače, dopuštajući im da se osuši mrlje granit površine. Možete koristiti apsorbirajući papir ili ručnik for upijajući do izlijevanja. Brisanje izlijevanja nije poželjno, jer će se širiti ih i dovesti do velikih površina mrlje.
Da biste znati više o granita countertops ugradnju i njegu, pročitajte na:; Granit countertops Cijena
Granit countertops pro i kontra, kako se brinuti Granit countertops, ako je moguće, reseal granit countertops jednom u godini da biste dobili osloboditi od trajne mrlje i tupost. Nema sumnje, instalacija granit countertops je skuplji od drugih izbora. No, trajnost je neusporediv s drugima, u kojoj dobro uređena granit countertop traje više od 20 godina. Slijedite gore navedene granit smjernice za njegu countertop i ja sam siguran, da će odbljesak za jedan životni vijek.

No comments:

Post a Comment