Friday 28 October 2011

Traperice za žene Curvy

Let's prvi razumjeti ono što znači curvy lik. To u osnovi znači vitak lik s bold krivulje. Oni s curvy lik imaju visok struk hip ratio, veliki prasak, mali struk, velike kuka i bedra i također nose malo extra weight. Ako ste mislili da ove možda neće biti tako atraktivno i one, dopustite mi da vam kažem, mnogi vole imati da curvy, seksi izgled umjesto vitkih jedan. Curvy žene su poznati gledati više zapanjujući. Dobro, s ovom tipu lika, odijevanja možda neće biti problem, osim za traperice.
Da, curvy žene teško odabrati pravo traperice. Osim toga, mnogi ne traperice savršeno uklapa u taj tip lika. Obično, traperice stane preuzak u bedra u slučaju curvy žena. Drugi problem je da su preširok u struku i gapped gore. Umjesto shopping i pokušava na broj robnih marki, veličina i mode u trapericama, učinimo vašu košaricu lakše. Evo nekoliko savjeta o kupnji traperice za curvy žene. Pročitajte više na žensku odjeću.
Kupujete pravo traperice za Curvy ženama; Prije nego što pročitate ove savjete, dopustite mi da vam kažem da je najbolji način da pronađete savršen traperice za curvy žena je suđenje sobi. Da, možete pronaći pravo traperice tek nakon pravilan trag. To je ne samo o sebi i gleda u ogledalu, ali trebate provjeriti traperice s leđa, struk, bedra i i na svakom zavoju. Sjedite, čučanj i provjeriti struk na stražnjoj pritom. Struka mora ležati ravno protiv vašeg tijela, bez praznina.
Što ne da se odluče za; Prije nego što smo vidjeli koji može biti najbolji traperica za žene curvy, Let's vidjeti što oni ne smiju isključiti. U osnovi, komotnu traperice je ne-ne. Da, traperice koji odgovara labav na bedrima ili struka mora biti strogo držati podalje. Uglavnom, to samo učinit će vam izgledati masnoće. Odlučite se za onaj koji komplimente svoje krivulje te se uklapa ispravno na njih. Idi za one jednostavne, ukrasima, dizajn i vez se mora izbjegavati. To će dodati volumen. Pročitajte više o tome što ne nose savjete.
Stretch Fit je najbolje; dok odabir traperica za žene curvy, ne zaboravite da ona mora savršeno uklapaju. Uglavnom, trebate odlučiti za rastezljiv traperice. To su obično mješavina pamuk i likra. Manje veličine nego običan čovjek može stati i zbog protežu faktor. Možete dodatno odlučiti za niske ustati traperice kao dobro, ali trebate to provjeriti i iz backside, drugi se opet ćete se suočiti s problemom gapping gore. Mršav traperice je jedna od najboljih traperica za žene curvy. To će izgledati odlično i definitivno uklapaju na sve svoje obline. Ako volite one boot-cuts, to je također dobar izbor, jer je dno uravnotežiti bokovima, ali provjerite jeste li ga nositi s pravom obuće. Zapamtite da ne odluče za cijelu zvono dno ili flare, samo malo boot-cut na rub najbolje radi za curvy žene.
Džepovi napraviti veliku razliku, Široki-set džepovi su ne-ne, oni će učiniti vaš stražnjica izgledati šire. Dakle, odlučiti za traperice s velikim džepovima, postavite blizu. Some traperice imaju džepove pod kutom od kojih bi butts izgledati veći. Jedan s ravnim pravokutnim džepovima, postavite blizu je najbolje traperice za curvy žene. Jaram iznad džepa je sljedeći faktor trebate uzeti u obzir. Jaram je horizontalno prošiveni linija, ispod struka bend koji se proteže duž stražnje strane traperica. To pomaže dati neke dodatne površine, puno potrebne za curvy žene. A jaram koji kut dolje iz centra formirajući 'V' kao oblik je najbolje za curvy figura.
Najbolje boje za Curvy Slika, Boje igraju važnu ulogu u tome kako se traperice izgledati na određeni tip figure. Hladu, kiselina-pranje, kamen-oprati ili pre-izlizane traperice treba izbjegavati. Ponekad, kamen-oprati traperice možete pogledati klasične on curvy lik, ponekad to možda neće! Najbolje da ide za jednu boji traperice. Izbjegavajte nijanse svjetlosti. Tamne boje su najbolji za curvy žene. Tamne nijanse plave, crne ili sive su najbolja opcija za ići.
Uparivanje Traperice s desnog Obuća; Uparivanje traperice s pravim obuća je vrlo bitno da imaju potpuno classy izgleda. Čizme su najbolji za žene curvy, gležanj čizme i koljena visoke čizme su najbolja opcija među njih. Oni sa šiljastim pete i pete može savršeno kompliment traperice za curvy žene. PEEP-prstiju s olovkom potpeticama također napraviti dobar kombinaciji s navedenim tipovima traperice za curvy žene. Skinny jeans can biti tucked u koljenu visokim čizmama imati moderan izgled. Također možete se odlučiti za široki tele čizme za žene kako bi odgovarao Vašim lik savršeno. Pročitajte više na cipele.
Pročitajte više na:, što učiniti oblačenje za vaše tijelo oblika, kako nositi odjeću koja laskati vas, sa navedenim savjetima, dobivanje najbolje traperice za curvy žena je svakako biti jednostavan posao. Dakle, hit trgovine, provjerite različitih marki, pronađite najbolju montažu komad i hodati u stilu!

No comments:

Post a Comment