Tuesday 25 October 2011

Kako napraviti Long Distance Relationship rada

Svaki odnos je proći kroz A 'dugo udaljenost' faza u nekom trenutku ili drugo. To je ono što čini svaki par rasprava i razmišljati oko toga kako napraviti međugradske veze raditi. Vi svibanj biti jedan bračni par ili par u udvaranje fazi. Pa što? Neznatnim prepreka kao udaljenost, definitivno nije razlog zašto morate odustati od veze, na bilo koji način. Vrlo bliski prijatelj od mina je ludo zaljubljen u taj tip više od dvije godine i on nju voli previše. Dakle, pitajući se u čemu je problem? On je da se presele u par mjeseci za 2 godine. The 'kreće out' aspekta, potpuno šalje drhtavice dolje joj kralježnicu, biljke izuzetno besmislen, daleko preuzeta ideja u glavi i čini joj mislim milijun puta o tome da li ili ne ona bi trebao počiniti. Li odnose na ovaj priča? Ako to ne učinite, čak i ako ne, neka je vidjeti kako napraviti međugradske veze raditi.
Long Distance Relationship Advice
Komunikacija je ključ, a to dugo udaljenost odnos savjet ili savjet, zvuči rudimentaran, ne? To zvuči kao jedan od onih savjeta, da svaki psihijatar bi. Međutim, budući da su toliko ljudi savjete, mora postojati određeni iznos istine. Komunikacija je vrlo tipku kako bi međugradske veze raditi. Budući da vaš partner ili su daleko, postoje oskudni izgledi da bude dio svake druge živote, problemi, pitanja i tako dalje. Ako to ne razgovaraju, povjerenje biti, tu će biti ništa više lijevo da bi stvari pravo za vas. Komunikacija također pomaže u izgradnju povjerenja i jačanje emocionalne privitke. Strong emocionalna privrženost je tajna sastojka na dugotrajan odnos. Tako, podići telefon i razgovarajte večeras. Neka vaš partner znate koliko si mu nedostaje ili nju.
Vjeruj međusobno povjerenje je vrlo bitan dio veze. The još jedan razlog zašto moj najbolji prijatelj je skeptičan oko uzimajući u odnos s njim, zbog nedostatka povjerenja s obje strane. I muškarci i žene, dok su u ljubavnoj vezi, mogu dobiti jednako sumnjičav i prigovaralo. Ako želite znati kako napraviti međugradske veze rad, morate izrezati neki labav i vjeruju vaš partner. Što više svoje sumnje svog partnera i pokažite sumnja, više je on / ona je vjerojatnost da će nešto krivo. Mislim, radije počiniti pogrešku i onda dobiti krivi. Nemojte mislite tako? I štoviše što je točka da bude s osobom koja vas ne može vjerovati, jer ono što jesu. Komunikacija, koja također uključuje, saslušanje van, razumijevanja i biti insightful, u dugoj vožnji pomaže u izgradnji povjerenja čvrst.
Iskrenost je najbolja politika, iskreno, gdje je potreba da se laže? Laganje Ako mislite da je značilo da biste dobili daleko, onda ne leži uzimajući zaglavi u veći labirinti? Potrebno je samo iskrenost za opstanak a> međugradske veze. Činjenica da je vaš partner je miljama daleko, ne dati svoju dozvolu za skrivanje stvari iz njezina / njega. Podijelite svoje osjećaje i razmišljanja sa svojim partnerom i razgovarati o svakom pitanju, za koje mislite da je značajan za odnos. Kada pocne da se iskreni sa vašeg partnera, vjerujte mi, bit ćete nagrađeni s istim.
Da li Long Distance Odnosi Work?-Da? Long udaljenost odnosa rada, pod uvjetom želite ih na rad. Postoje milijuni i milijuni, koji misle da međugradske veze, su velika bukva. Na toj raskrsnici, želio bih vam reći da sam u međugradske veze za preko godinu dana. Međutim, svaki dan je novi izazov za nas. Njegova izazov naše volje kako bi se rad, njegov izazov naše želje da se jedni s drugima, njegov izazov napraviti život koji želimo i na kraju, je moj izazov pronaći moje sreće. If ga ljubiti ga i čiji je neizostavni dio mog života, me čini sretnim, zašto onda ne hoda dodatni milju? To je samo razmišljanje straha, dodani sa nesigurnosti da čineći vas korak natrag iz prekrasan život zajedno. Pogled na širu sliku, da zajedno, će raščistiti nered i pomoći vam da vidite stvari s pozitivnost. Pročitajte više na do dugo udaljenost odnosa radom.
Kao međugradske veze savjete, ja predlažemo dopustiti sebi da se ovo jednu priliku. Ako ste mogli doći u odnos i ljubav je netko undauntedly, onda nije udaljenost neznatan dovesti do pustiti da svi idemo uzalud? Ako ste još uvijek pitate kako napraviti međugradske veze raditi, onda se moj savjet, i zaljubiti se iznova s ​​ljubavlju vašeg života i pješačka udaljenost, bit će kolač hoda. Srecno.

No comments:

Post a Comment