Saturday 22 October 2011

Kako smanjiti jedan Shirt

Košulje su odjevni predmeti jednom bi se naći u svakom ormaru. Svojim različitim stilovima i materijalima, čini savršenu odjeću za svaku prigodu. Ali što Kada ste izgubili težinu, ali vaš košulja je još uvijek isti veličine; ili ste upravo morao kupiti majicu jer bio savršen, iako je bio prevelik? Koji god vaš situacija mogla biti, postoji način da se smanjiti majicu na svoju veličinu. Savjete dati ovdje će vam pomoći lik kako smanjiti majicu brzo, bez potrebe za trčanje na krojača da su ga promijenili.
Kako smanjiti jedan Shirt?
Prije nego što se odlučite ići naprijed i smanjiti vaš košulja, imajte na umu je materijal koji ste se bave. Košulja, osim onog koji se pamuk, tj. mješavina poliester i pamuka, rajona ili, ne mogu biti pogođeni smanjenje postupak. Također, neke majice su pre-smanjila. Proces skupljanja neće imati utjecaja na ove majice. Ovi koraci pomoći će vam lik kako smanjiti majicu dolje veličine. ; Stavite košulja u perilicu. Stavite perilicu na najvišem temperatura vode. Ako su šanse da majica gubi boju, stavite šalicu octa uz deterdžent, u stroj za pranje rublja. The gimnastika akcija perilice također pridonosi skupljanja majicu. Možete dodati šalicu kipuće vode za stroj ako se osjećate toplu vodu temperature nije dovoljno. Nakon pranje navršio, flip košulja naopačke i bacanje u kosu na najvišem topline postavku. ; Sada ćete imati skupljen košulja. Ako osjećate da želite smanjiti vaš košulja dalje, ponovite ovaj ciklus jos jednom, ali ovaj put, ne dopustite da se potpuno osuši košulja u kosu. Umjesto, kada je polovine suho, željezo košulju na najvišem temperaturi. To će učiniti majicu manje. Ako vaš košulja dogodi da potpuno presuši u kosu, glačalo majicu s parno glačalo. Pare će dodati skupljanja majicu. Važna točka zapamtiti da postigla maksimalna skupljanja, je početi glačanje izvana, prema unutrašnjost košulja. Doing suprotno će uzrokovati majicu na protežu daljnje. To je kako smanjiti majicu jednu veličinu. ; Možete čak ponoviti ovaj korak ako niste sigurni o tome kako prezati majicu puno. Glavni faktor uključeni u namakanje procesu je toplina. Dakle ako želite smanjiti vaš košulju puno, ćete morati koristiti maksimalnu toplinsku mogući u svim kući aparata koristite za foliju. Opet, prvo provjerite ako vaš košulja je spreman uzeti topline ovo sviđa. Ponekad određene majice su biti oprati određenih pravila. ; Kako Shrink jedan Shirt bez pranja?
Puno ljudi su znatiželjni o tome kako smanjiti majicu bez pranja. Iako postoje razne metode kako to učiniti, skupljanje majicu bez pranja, svibanj ne biti kao učinkovit kao košulje koje je oprana. Slijedite ove korake da to učini. ; Bacanje košulje u kosu, na najvišoj postavku temperature. ; Alternativa ovu opciju je mjesto na majicu se, u jakoj sunčevoj svjetlosti. , Slijedite neku od postupke glačanje košulja s parno glačalo. Pare će doprinijeti namakanje proces. ; Vi svibanj dati ovu metodu metak, iako spominje kao prije, to ne ide dokazati kao učinkovit kao skupljanje majicu u perilici.
Važno je zapamtiti da je proces skupljanja ne može pretvoriti košulju od iznimno velike do srednje ili male. Također, puno skrb mora biti uzeta dok vođenje proces namakanje majicu. Ponekad, vaša košulja može postati prekratka, ili mogu ustati iz proporcija. Međutim, iako je to rizično, to je svakako štedi vrijeme postupka, a može vam pomoći postići da savršeno odgovara vam svibanj imati je težio za.

No comments:

Post a Comment