Thursday 13 October 2011

Kontroling suprug

Mnoge žene, širom svijeta, su u uvredljivog odnosa. Obiteljsko nasilje je vrlo čest pojava previše. Glavni razlog za to je da za razliku od drugih životnih vještina, da naš obrazovni sustav nam omogućuje vješt u, nema izvora iz kojih možemo saznati o vrsti odnosa bismo trebali biti ili tome kako postupati odnosa. To je razlog zašto mnoge žene stvarati takve odnose u kojima se osjećaju ugušena i kontrolirano, ali su previše uplašeni da hodaju van ili katkad ni ne shvate da ih se kontrolira i zlostavljani.
Ako ste ženu koja pokušava odgonetnuti je li vaš muž zaista je kontroliranje vi i vaš život, ili je to samo vi koji je više-reagira, onda ovdje su neke od kontroliranje muža obilježja.
Kontroling suprugov Znakovi
Over posesivnost; Biti brižan je jedna stvar, ali se posvojni je još jedna stvar svi zajedno. Ako je vaš suprug ne sviđa da razgovarate sa svojim prijateljima ili obitelji, ogorčeni vaš idući van ni s kim osim s njim ili se pitanja čak i ako su nekoliko minuta kasno s posla, onda zaista on pokušava da vas kontrole.
Argumentative, Ako se vi i vaš suprug boriti gotovo svakodnevno, i radije će biti vani, a ne biti sa svojim mužem kod kuće, onda se nešto zaista nije u redu s vašem odnosu. If vaš suprug tvrdi s tobom kad je razlika u mišljenju između vas dvoje i uvijek osvaja argument na kraju, onda je to jak znak da je on kontrolira.
Ljubomorni; Vrlo definitivno znak kontrolnog muž je da je on postane ljubomoran svaki put kada se čak i razgovarati s čovjekom. He nastalog da imate bilo muški prijatelji ili rođaci koje su blizu. On stvara scenu, ako razgovor ili susret bilo koji drugi tip.
Niskog samopouzdanja, ne mogu složiti s ovim, ali to je istina da su svi pogrdan, kontroliranje muževima imaju nizak self poštovanje i strah da bi mogli izgubiti žene ako ne ih držati pod kontrolom, ili pod kontrolom. Oni su vrlo manje self vrijedi i osjećaju da nisu sposobni dovoljno da se drže na svoje partnere.
Poduzima sve Odluke, Ako Vaš suprug uzima sve odluke o svom životu, desno od ono što će nositi, što ćete jesti kako ćete da se ponašaju, onda on pokušava da vas kontrole. Kontroliranje muž je više poput otac sa svojom ženom, a ne ljubavnik ili prijatelj.
Pročitajte više na:, Znaci kontrolinga Odnos Karakteristike Kontroliranje ličnosti; Kontrola ponašanja u odnosima, kako nositi s Kontrola muža u braku?
Ako imate kontrolu muža, onda postoje različite načine na koje možete ga shvatiti da niste zadovoljni s ove osobine svoga.
Prva stvar koju možete učiniti je zadržati obitelj time-out svaki tjedan. Tijekom tog vremena, objasni svoj stav da ga u vrlo mirno način. mu reći da vam osjećaj kao dijete u odnos i da vam treba prijatelj, a suprug, a ne otac. Svaki tjedan, možete raspravljati o svim puta kada ste se osjećali kritizirati ili kontrolom, ili sudio ga tijekom tjedna otišao po. Dajte vremena da ga previše tako da on može staviti svoje misli preko vas. Alternativno, čak možete ići za sklapanje braka savjetovališta, te izdvojiti stvari koje idu krivo u braku. Ohrabrujuća svog muža da ga volim i ne bi ga ostaviti i da on ne bi trebao osjećati ugroženo svojim prijateljima ili obitelji, može također pomoći.
Međutim, postoje puta kada osoba nije u stanju sebe promijeniti. Ukoliko mislite da Vaš suprug nije vjerojatno promijeniti ili dobiva više uvredljiv danom, onda je jedino rješenje u takvom scenariju je da se odvojen od kontroliranje muža. Razvoda, iako, to može biti vrlo emocionalno punjenje i teško na ženu, može smatrati, ako muž je i emocionalno i fizički uvredljiv i odbija da se promjeni. Žena također trebali biste bili sigurni da je ona je financijski neovisna prije nego što ona poduzima takvu odluku.
Pročitajte više na:, kontroliranje ljudi, bračnih problema, A kontroliranje muž može da žena osjeća bezvrijedno, jer on krivi nju za sve, a čak može napraviti udubljenje u svojoj psihi za životom. Ako se brak ne uspije savjetovanje, najbolji alternativa za ženu bi bilo da hoda od braka, prije nego što bude prekasno.

No comments:

Post a Comment