Thursday 20 October 2011

Najbolje igre odbor za dvije osobe

Igre na ploči su nam zabavni since tisućama godina, i još važnije oni su samo dobivanje bolje s vremenom. Iako se postoje board igara koje se mogu igrati ni jedan igrač ili skupina ljudi, najbolje igre na ploči za dva ljudi još uvijek ostaju omiljene. These dva igrača igara na ploči su daleko najbolji izvor zabave za dvije osobe, koji su dosadno sjedi besposlen.
Popis dvije utakmice Player zajednica
Definicija 'dobar igra na ploči' može se razlikovati od osobe do osobe. Za neke dobra igra će biti onaj koji traži strateškog planiranja, dok je za drugu dobra igra će biti onaj s kojeg izvući maksimalnu zabava s malo napora. Mi smo sastavili popis nekih od najboljih igara na ploči za dvoje ljudi, koji su dužni da uživate.
Šahovski: Šah je bez sumnje jedna od najboljih igara odbora za dvije osobe. Igra se na 64 kvadratna odbora, naziva šahovskoj ploči, uz naizmjenično crnih i bijelih kvadrata. Iako, to traje samo minutu postaviti igra šah, njezin prosječni igrati vrijeme je jedan sat, s nekim međunarodnim utakmicama, čak odlazeći na za više od 5 sati. Jedan od najstarijih i najboljih igara na ploči ikada napravio, šah zahtijeva strateškom planiranju i izvršenju poteze. Ako nemate strpljenja sjediti na jednom mjestu za vrijeme zajedno, misliti i osujetiti vaš protivnik's potezima, možete se odlučiti za igru ​​šah s propisanim rok ili igrati brzi šah koji traje samo nekoliko minuta.
Mastermind: Mastermind je još jedan broj-razbijanje igra na ploči za dva naroda, u kojem jedan igrač se očekuje da bi kod, a drugi igrač Očekuje se kako će razbiti. Cilj razotkriva c koda je pogoditi točan uzorak unutar određenog broja šanse. Normalno, to traje manje od 5 minuta za postavljanje ove igre, a igranje vrijeme kreće se između 15 do 20 minuta. Također se smatra jednom od najboljih igara na ploči za parove igrati. Od predstavljanja izvorne verzije u 1972, mnogi su nove verzije, od kojih su neki također olakšati za više igrača igre, uvedene su.
Go: Go je popularan 2 igrača igra na ploči igrao na 19 x 19 rešetki, koristeći crna i bijela boje kuglica. Cilj igrača je da hvatanje veće područje odbora. Igranje vremena za casual igru ​​Go mogu se kretati između pola sata do dva sata, a isti za profesionalni igru ​​kreće se od jedan do šest sati. Zapravo, neki od profesionalnih igre su čak i igrao tijekom rasponu od dva dana ili više od 10 sati. Igra zahtijeva veliku taktika i strateškom planiranju, zajedno s dobrom opservacijske vještine. Smatra se jednim od najboljih odbora igre za odrasle i djecu podjednako.
Stratego: Stratego je pansion igra koja se igra između dva igrača na 10 x 10 grid odbora, svaki igrač ima 40 komada. Kako bi pobijediti u igri, igrač je bilo hvatanje protivnika zastava, ili hvatanje onoliko komada protivnika što je više moguće. Uz strategije i taktike, jedan Stratego igrač također zahtijeva odlične memorije. Neke od novijih verzija Stratego su dostupne s komadima koji pripadaju različitim temama iz pop kulture, kao što su Pirati s Kariba i Marvel.
Othello: Otelo, također poznat kao Reversi, je strateški board igra između dva igrača na 8 x 8 kvadrata ploča, a dvije različite boje skup komada. Cilj igrač je spasiti što više njegovih djela kao što može, i uspona protivnika komada. Trajanje reprodukcije za ovu igru ​​svibanj rasponu od 10 minuta do sat vremena. To je strateški igra, koja zahtijeva dobro opservacijske vještine. Otelo se smatra jednim od najboljih odbora igara svih vremena. Svjetsko prvenstvo u Othello, jedan od najprestižnijih turnira, održava se u različitim dijelovima svijeta od 1977.
Vi svibanj također željeli čitati o:; jedan igrač odbora igara, Top odbora igre; Vintage Board Games: Teško je naći Antički Board Games, Ovo su neke od najboljih igara na ploči za dvoje ljudi, čija je popularnost ogromna s vremenom. Osim ove igre, neke od najpopularnijih multi-player igre na ploči, kao što su scrabble i monopol, također može biti igra između dvoje ljudi. Na kraju dana važno je zabavno you izvesti igrati ove igre, a koliko zabavno-kvocijent je u pitanju, budite uvjereni, ovo su neke od 'The' najbolje igre na ploči ikada napravio.

No comments:

Post a Comment