Monday 10 October 2011

Plačući Cherry Tree

Plačući trešnja stablo što je izuzetno popularan zbog svojih cvjetovi poznat kao Sakura, izvorno su iz Japana, te su hvaljen u mnogim japanskom pjesama. Tih stabala se održavaju u vrlo visokoj cijeni, a tijekom Drugog svjetskog rata, japanski borac pilota slikano trešnja na svojim zrakoplovima. U Japanu, postoje festivali i cvijet prikazivanja održati, posebno za prikaz tih stabala. Dakle, kako su ti čarobni stabla dolaze u Ameriku?
Plačući drvo višnje pronađena u Japanu, uvedeni su u Ameriku Davida Fairchild. Bio je djelatnik Ministarstva poljoprivrede i uveo ove prekrasne stabala u ranim 1900s. Kao što je cvjetala drveća, oni postaju popularni i više su uvezeni u Ameriku. Neki godina kasnije, Veleposlanstvom Japana donirala 2000 stabala Sjedinjenim Državama, a danas oni može se vidjeti u mnogim regijama u SAD. Plača trešnja stablo rasti u toplijim podnebljima, a slijedeći neke njege upute možete ih dodati vaš krajolik dizajn, i naglasiti vaše krajolike s ovog stabla.
Opće plačući drvo višnje informacija, plačući drvo višnje rasti do opsega koji se kreće negdje između 20 do 40 metara. Stoga, važno je da ste plan prostor za vrtlarstvo koji je dovoljno velika, smjestiti pune odrastao veličine plačući trešnja stablo. Raste u toplijim klimatskim, u zonama 5 do 9. To je tolerantan mnoge vrste tla, ali je pH mora biti između 6,5 do 7,5. To treba puno sunca, i odgovarajuće zalijevanje je potrebno za mlada stabla, ali je tijekom zalijevanje nije dobro za zrele plačući drvo trešnje.
Sorti plačući drvo višnje, najčešći izbor plača trešnje stablo zasađeno u SAD-u je patuljak plačući trešnja, mnogo puta poznat kao Snow Fontana plačući drvo višnje. Ovaj varijetet plača trešnja je idealan za male pejzaže, te je raznolikost plača trešnja koja ima bijele cvijeće na lebdeći granama. Veliki veličine plačući trešnja, koja cvjeta u travnju, koja svake proljeća ima ružičastim cvijeće i raste na veliki veličinu. Oni trebaju puno sobi, dok rastući i može postati izuzetno visok s opsegom od do 40 noge. Pobrinite se da dizajn vaše uređenje plan, te prije sadnje ovog stabla na krajolik. Druga dva prilično sorte su Okame Cherry i Kwanzan Cherry. The Okame trešnja je graceful stablo, i umjesto da razvija grana koje pognutost, raste uspravno do 20 do 30 metara, a dobiva nježan ružičasti cvjetovi u proljeće. To čini idealan izbor za ljude koji žele izbjeći rezidbe. The Kwanzan trešnja, je zapanjujuća prizor jer dospijeva; u travnju postoji cvjetanje velikih jednostruko ili dvostruko roza cvijeće, i ima naviku rastućih uspravno slične Okame Cherry.
Kupnja i Sadnja plač Cherry Tree; Učinite malo više istraživanja o sorti plača trešnje stabla, prije finaliziranja na različitim plača višnje želite napraviti dio Vašeg krajolika. Možete kupiti biljka iz online dobavljač, ili od postrojenja vrtić u blizini vas. Pobrinite li kupiti kvalitetan plačući trešnja stablo biljka, da spriječi bilo budućih problema vezi stabla zdravlje. Plant Vašim biljka u propustljivi kontejner, i kopaju rupu veća od kontejner. Obrazac sloj gnojiva prije i zatim mjesto kontejner, bez uznemirujuće bilo korijenje postrojenja. U slučaju, tlo je vlažan položiti sloj šljunka i peščara a zatim stavite biljka.
Plačući drvo višnje Care, plačući trešnje stabla 'tla treba biti održavana, dobro drenirani kako bi se spriječilo bilo plačući drvo višnje bolesti vezanih uz njegov korijen. Držite gnojenje stabla lagano u rano proljeće, uz odgovarajuće gnojivo. Ako imate raznolikost s lebdeći grane, zatim redovite obrezivanje je potrebno. Koristite oštar škare, i između svaki izrezati, premazati neke antibakterijski rješenje. Plačući trešnja stablo rezidbe trebalo biti učinjeno krajem ljeta da spriječi bilo kakve sap krvarenje. Održavati prirodni oblik kišobran dok rezidbe za prirodni izgled. Da biste spriječili bilo kakvu štetu od košnja, možete primijeniti sloj dobro isušen malča.
Plačući trešnja probleme poput štetnika ili korijena bolesti, pojaviti ako skrb upute nisu slijedili ispravno. Dakle, brine za svoju plačući drvo višnje dobro, i uživajte u puni, lijepa, bijela-pink procvjetao plače trešnja u proljeće!

No comments:

Post a Comment