Wednesday 19 October 2011

Upside Down rajčice sadilica

Biljke mladica iz zemlje i rastu uspravno, slijedeći pravila gravitropism, zar ne? Pa ne uvijek, postoje načini da pobijede gravitaciju, i imaju prilično obličje ukrasnog bilja pri ruci. Za vrtlarstvo entuzijasta, sve biljke koje prkose gravitaciju bi biti zanimljiv prijedlog, iako ne treba biti stručnjak, samo zainteresirani.
Stojeća uzgoj biljaka, biljaka uspravno kao odgovor na gravitropism, ovdje korijene pokazuju pozitivne gravitropism, dok je stabljika pokazuju negativna gravitropism, što znači da korijenje grow prema dolje, i peteljke prema gore. Charles Darwin je jedan znanstveno dokument tom procesu. Ova tendencija se može vidjeti u svim biljkama, saksiji ili na drugi način. Uzmi u saksiji biljka na primjer, i okrenite ga naopako. Izbojaka koje su postale firma očito neće okrenuti u drugom smjeru, no sva nova mladica će rasti prema dolje, dokle god oni imaju dovoljno svjetla da to učinite.
Upside Down Rajčica sadilica, tradicionalno, to je uvijek bila rajčice i krastavac koji su odrasli naopako. Ali ako netko ima narasla penjalice (to vučena prema dolje), onda to ne će biti teško odnose na biljka koja raste naopako i pokušati više biljke rastu na ovaj način. Zašto rajčice! dobro, moramo početi s nešto, i zašto nije nešto što izgleda lijepo. Naopako paradajz sadilica stoji su lako dostupni na većina 'kući i vrtu dućana. Ali se može koristiti samo o bilo vješanje posude za uzgoj rajčice u njima.
Upside Down Rajčica sadilica upute; Ako ste kupili spreman naglavce rajčice sadilica stoje, onda je to samo o sljedećim uputama, ali ako želite pokrenuti desno od osnovnih, a zatim samo slijedite naopako rajčice plan dane u nastavku. ; Skupite sva oprema, kao što su viseća posuda, potting tla i rajčice mladice. Plastične kante ili boce široka usta se također može koristiti. , Izbušite rupe na dnu posude. Rupe bi trebao biti velik. Ako je netko pomoću boce, onda odrežite dno. , Objesite kontejner u namjeravanu lokaciju, ali kao što rade na njemu, on okrenuti leđa više. The bušiti rupe strani trebao biti na vrhu u ruci, dok radite na njemu. Vi svibanj potreba neki dodatni ruke da vam pomoći dok sadnju. , Gurnite korijene svoje rajčice mladica kroz rupu pažljivo, bez nanošenja bilo kakve štete na njega. , Iako drži na mladunče glavnih stabljike, koristite druge strane da ispunite kompost dodao tla u posudi. Nježno pogladiti tlo čvrsto prema dolje, a bez njega zbijanju. ; Lagano preliti vodom navlažiti tlo, prestati čim osjetite da je tlo pokrivanje korijena je stečen vlage. , To je poželjno da koristite krpu, vrt neto ili niz držati rajčice biljka zajedno s kontejnerom, dok ne bude dovoljno jak da se držite svoje vlastite. I vaše rajčice biljka je spremna rasti naopačke. , Pročitajte više na:, orezivanje biljaka rajčice, brigu za rajčice Biljke - Kako da se brinu za rajčice biljaka; Savjeti za uzgoj rajčice u lonce i posude, sad netko može zapitati zašto rastu Vaše rajčice biljka naopako. Pa, za jednu svojim neobičnim i izgledat će prilično kao viseća biljka za palube, patios, balkoni, porches, itd. nikada nećete morati brinuti o iskolčenja ili izgradnju kaveza domaće rajčice. Kao plod ne dodiruju tlo, vaša biljka će biti slobodan svih štetočina i bolesti. Korištenje naopako rajčice sadilica sigurno će vam spasiti od svih nazad razbijanje posao potreban da bi se korov okolo i orezati your rajčice biljka!

No comments:

Post a Comment