Friday 28 October 2011

Fondi stranke

Planiranje stranka i ne stvarno želite da ga znoj vanjska strana u kuhinji cijeli dan? Pa, onda jednostavno planirati, retro šik stranka fondi sigurno će stati račun. Riječ fondi je izvedena iz francuskog glagola fondre koji u osnovi znači da se rastopiti. Koncept nastao u Švicarskoj gdje seljake kao i plemstvo koristi sušeni out sir i ustajale kruh. Tijekom godina, originalni sir fondi receptima dali daleko do velike fondi receptima sadrže sirovo meso, perad, plodovi mora i, povrće, kuhane u flavorful bujon, vino, pivo, ili vruće ulje i serviran s ukusne umake. Ne samo da su sjajan način za proslavu posebnim prigodama, ali su sjajan način okuplja se ljudi mogu družiti, jesti i imati puno zabave. Dakle ako ste ljut na hosting fondi stranka, onda ovdje su određene fondi stranka ideje da vam pomogne na putu.
Fondi stranka Planiranje
Broj gostiju; Prije nego što možete početi planiranje za stranku, nula na popis gostiju. Ovo je bitan dio fondi stranke jer će odrediti broj fondi lonci trebate, večeru stol aranžmane i fondi viljuške ili druge stranka pomagala da bi trebati. Plan se stranka na takav način da se za svaki fondi lonac, postoji oko četiri gostiju. To olakšava za ljude da pasu okolo kad god žele. Nakon što popis gostiju je odlučio poslati fondue party pozivnica oko dva tjedna unaprijed.
Fondi Lonci i setovi, Postoji niz fondi lonci dostupnih na tržištu i na temelju vaših izbor hrane, možete odabrati onaj koji je najbolji za svoju stranku. Tako dok sir i čokolada fondues najbolje čuvaju se u keramičke posude fondi topi, od nehrđajućeg čelika električni fondi lonac je odličan izbor za ulje ili bujon fondi. Većina fondi setovi su popraćeno posebnim fondi vilice. Pobrinite se da postoje najmanje dvije vilice za svakog pojedinca gost. To je zbog toga morate imati gosti umočiti u lonac s fondi tanjura, a zatim upotrijebite zasebne vilicom povucite kruh, meso, voće ili na tanjur prije nego se jede. Ako gost na listi je velika, onda također mogu odlučiti za pre-natopljenom bambus i drveni kos. Također uključuju mnogo koktel salvete i veliki vino upariti sa sirom.
Odlučite fondi stranke Izbornik, dok je sir fondi je tradicionalni, klasični recept za fondue party, također možete isprobati tri tečaja fondi stranke izborniku sa sir fondi kao prvo jelo, meso i veggies za drugi smjer i čokoladni fondi to svršiti. Ovdje su neke velike fondue party recepte koji će vam pomoći karta iz tri obroka tečajeva.
Prvi tečaj: Tradicionalna sir fondi Recipe
Potrebno je: 1 češanj češnjaka, prepolovljena, 1 čaša suhog bijelog vina, 1 žličica limunovog soka, 2 šalice (8 oz) Gruyere sir, isjeckan, 2 šalice (8 oz) Emmenthaler sir, isjeckan, 2 žličice gustina, 2 žlice Kirsch (trešnja rakija); Pinch muškatnog oraščića, crtica feferon umak; Kako napraviti
Uzmi lonac za pirjanje bučne i izbrisati ga s nekim češnjaka. Dodajte vino i sok od limuna u tavu i mjesto preko niske topline. Kad tekućina počne ključanje, dodajte pregršt sir i miješajte stalno ga rastopiti. Sada raspusti kukuruzni škrob u cherry brandy i dodati sir fondi. Završi s dodavanjem nekih vrućim umakom i muškatni oraščić. Držite miješanje do fondi je zadebljana. Postaviti ga u keramičkoj fondi lonac i poslužite s dippers talijanski kruh, jabuke, brokula, krumpir na pari chunks
Glavno jelo: fondi Bourguignonne Recept
Sastojci; 4 šalice ulja, sol i papar, porinuće umaci za kuhanje i začina; Kako napraviti
Sipati ulje u električni fondi lonac i zagrijte ulje na oko 350 stupnjeva F. Sada je meso izrezati na male kockice i stavite ga na drvenim kos ili vilice. Dopusti gostima kuhati meso u vrelom ulju. Također možete dogovoriti za neke kuhanje začina za meso prije kuhanja. Kada je meso kuhano, pružiti porinuće umaci kao feferon umak ili umak odrezak za goste koristiti. Više o mesu fondi receptima.
Final kursa: Čokoladni fondi Recept
Sastojci; 250 g omiljene čokolade, 250 ml vrhnja; Kako napraviti
U lončića, donijeti krema na čir. Dodajte komadiće čokolade za fondi lonac i prelijte u nekim rastopljeni vrhnja na vrhu. Umiješajte do čokolada je rastopljeni i pustiti smjesu sjediti za pet do deset minuta. Poslužite uz velik izbor porinuće kao što je kolač od sira, suho voće, kockice svježeg voća, kao što ananas, jagode, banane i jabuke, kolače, anđeo hrane tortu, pa čak i marshmallows. Više o čokolada fondi receptima.
Pročitajte više na:; fondi Ideje, jednostavno Čokoladni fondi Recepti, tim Ova casual fondi stranke recepte s nekim iznenađujuće fondue party igara i aktivnosti da se opustite i imati velik vrijeme tijekom ovog konačan večeri iskustvo.

No comments:

Post a Comment