Tuesday 11 October 2011

Kako smanjiti traperice

Nemojte svi smo samo ljubav naše traperice? Iako smo nosile mnoge s vremenom, ja sam ljepušan siguran sve nas imati barem jedan par da smo objesili na jedan ne možemo dokučiti rastanak s. Nažalost, čak traperice imaju isteka datuma; osim dođete gore sa inovativan način da ih revamp, te ih stil vlastite brand dizajner odjeće. Let's razmotriti neke rješenja kako smanjiti traperice na različite načine, tako da možemo objesiti na taj omiljeni par, samo malo duže!
Kako smanjiti traperice u Shorts
Pretvaranje stare traperice koje odbijaju dio s, u paru autentičan i trendi kratke hlače. ; Dok odabirom traperice za kratke, prvo se odlučite na vrstu stane tražite, labav ili dobro dolikuje. ; Nosite jeans i koristiti washable marker, kako bi obilježili točno mjesto želite smanjiti svoje traperice. Izmjerite duljinu s mjerne vrpce iz koljena kapu kako bi se točno odrediti dužinu kratke hlače. ; Skinite par i nokautirati traperice na ravnu površinu. ; Presavijte traperice na trenutku morate označena. Izrežite ga ravno s oštrim škarastim, osim ako želite jedinstven u cik-cak ili valovite uzorak za svoje gaćice. , Pokušajte ih na opet kako bi se osiguralo sviđa izgled kratke hlače. ; Za pohaban pogled, bacanje kratke hlače u stroj za pranje rublja i suha. Ukupni izlizane izgled može postići by rubbing šmirgl papir preko gaćice. Ti također može personalizirati gaćice by uljepšavanje jednom stražnji džep sa svojim inicijalima ili sretan broj ili logo vašeg omiljenog sporta momčadi, odnosno seksi motiva u slučaju djevojčice. , Tvoja obnovljenu traperice su sada spremni nositi! Oni koji se pitaju kako smanjiti traperice u Capris može slijediti isti postupak, određujući odgovarajuće dužine za Capris. U slučaju Capris, noge mogu biti ukrašena perlicama ili šljokicama djevojke. Čak su i rubovi džepova može se dati jedinstven stil s odgovarajućim dodacima.
Kako smanjiti traperice u Suknja
Ne dopustite da maloljetnik rascjep u traperice dobiti bolje od vas. nadvladati okretanjem prethodno seksi traperice u sada prekrasna suknja. , Odrediti dužinu suknje želite nositi. Ostavite prostora za šav doplatak, a odlučujući duljine, i izrezati par. Držite noge traperice stranu. ; Okrenite hlače naopačke i korištenju šav ripper, otvoriti inseam od traperice do zatvarač, kako u prednjem, kao i leđa. ; Koristite noge traperice popuniti prazninu u središtu skut, ispred kao i nazad, po zapinjanje zajedno rubove. , Nakon točno mjesto patch je utvrđena, to bod na suknju. Dodajte malo jazza na suknju korištenjem boje kontrastne nit za spajanje do krpa. , Provjerite je li suknja u jednoj razini, u ukupnom poretku. Vi ste slobodni da se odluče za pohaban izgled, ili porub do rubova za uredan izgled. Kao što je spomenuto, možete dodati nekoliko ukrasima poput perle i šljokice uz rub suknje da ga personalizirati. ; Drugi jedinstveni način stvaranja suknja s trapericama je smanjiti traperice jako kratko, i imaju volanima različitih tkanina teče prema dolje do željene duljine suknje. , Izbor je vaš. Your suknja će izgledati jedinstven i čaroban u svakom slučaju!
Nađi još inovativne načine restyling traperice na:, kako Bleach Jeans, kako Rip Jeans, kako Fray Jeans; Kako uništiti Jeans, traperice su tako jedinstven, da se lako uklapaju u odgovor kako smanjiti traperice u kratke hlače , u suknje, kako smanjiti traperice na dnu, kako smanjiti traperice to stane cipele, kako ih bučna svađa, kako ih izbjeljivač, itd.! Saznajte tajni zanata i postati modni guru. Uz sve ove savjete i neke vlastite kreativnosti, te mogao biti novi traperice stilist po gradu!

No comments:

Post a Comment