Monday 24 October 2011

Trošak slikati auto

Imate kupili drugi ruku ili rabljeni automobil ili imati vlastito vozilo, i su razmišljanja dobivanje ga preslikane. Izvjesno je da ćete misliti troškova slikati automobil.
Ako razmišljate o repainting Vaš automobil, također trebate razmišljati o trošak projekta. Općenito, nema takve fiksnu cijenu raspon posao automobila slikarstvu, postoji nekoliko determinantama koje imaju utjecaj na zbirni trošak. Ako radije napraviti posao slikarstva automobila sami, sigurno možete spremiti na puno troškova rada. Vi samo morati da snosi troškove materijala. Međutim, ako želite dobiti zadatak učinio strane stručne, troškovi rada će zbrojiti značajno ukupnu cijene. Dajte nam znati više o tome što su faktori koji su razlog za razlike u cijeni da se boje automobila.
Determinante Trošak slikati Car
Vrsta boja i auto boje, primarni faktori koji utječu na troškove car bojite posao su vrsta boja i njegovu kvalitetu. Danas, naći ćete širok spektar boja u prodavnici auto boje. Osim toga, boje se također razlikuju na temelju njihove završiti, metalnih svojstava, sjenila i uzoraka. Jednostavno odabrati jedan koji, mislite, će odgovarati Vašim automobil bolje. Možete čak svibanj morati izabrati kvalitetu boje. Postoji skuplji je i nije tako skupo nečije. If ste sigurni da nećete biti repainting car prerano, in budućnosti, je better ići u za skupim and quality boje, jer će trajati duže i također održavati the obasjati površini automobila. Cijene automobila boja početi od puke $ 100 i ide do $ 5.000.
Broj slojeva, sljedeći aspekt koji ima utjecaj na troškove boja automobila je broj slojeva boje na tijelu rada. Više broj slojeva, dubljim i izdržljiva će biti sjati, i više će biti trošak. Slojevi čak i svibanj biti primijenjena za dobivanje odgovarajuće nijansu boje koju ste izabrali. Automobil boje profesionalni će vas voditi u koliko slojeva boje moraju primijeniti da bi se sjaj i glatkoća po vašim željama.
Opseg površine koja se Slikano, dok određivanja cijena, stručnjak u auto slikarstvu će čak i uzeti u obzir područje površine koja se bojati. Tipično, područje se mjeri u četvornih metara. Dakle, trošak bojite posao u slučaju hatchback će naravno biti manje u odnosu na onaj jedan SUV.
Labor pristojbe; Ako promatrati standardnih troškova slikati automobil u lakirnica, rada optužbe predstavljati većinu zbirni trošak. Rada trošak obuhvaća: obavljeni rad za uklanjanje stare boje, pokrivajući dijelova koji nisu biti obojana, i konačno slikarstvo automobila. Ako to ne učinite posao sami, samo ćete morati potrošiti na alatima i materijalima poput pištolja, primer, navlake za prozore, jasno premazi, itd. Troškovi radne snage obično ovise o lokaciji i kvaliteti posla, ali mogu normalno rasponu s $ 500 do $ 2.000.
Prilagođeno boje radnih mjesta; Custom automobil slikarstvo uvijek skupa, kao što ste dobili vozila oslikana na način koji želite. Ako želite da biste dobili vaše vozilo oslikana s ukrasnim obrascima i formata, od vas će se tražiti da shell out više novca za taj posao. Ako želite da biste dobili grafike i crteži učinjeno s bojite posao, vi svibanj čak morati potrošiti više od 50.000 $. Imajući u vidu sve navedene čimbenike koji se odnose projekta, tipični trošak slikati automobil svibanj rasponu od $ 2.000 do $ 8.000. Za one izvjedljiv, koliko košta prilagođeni slikati vrata automobila i cijelo tijelo, cijena mogu ustati znatno iznad standardne raspona cijena.
Pročitajte više na:; auto boje Posao Cijene; ​​Car Slikarstvo Upute - Koraci na Kako Paint-a-car, nadam se nakon čitanja ovog članka, možda ste dobili pošteno ideja o trošak boje automobila. Ako želite uštedjeti na cijeni, najbolja alternativa je obaviti posao kod kuće. Samo pazite, You Don't Mess gore s pojavom automobila.

No comments:

Post a Comment