Monday 24 October 2011

How biljnim Hibiscus

Svatko voli svijetle cvijeće, posebno veliki cvjeta. Cvijeće izgledaju dobro samo na drveću when twilight još izlijeva na njih. Jedna takva cvijet je Hibiscus. The hibiskusa cvijeće su vrlo atraktivna i dostupni su u raznim bojama. Ovdje je znanstvenu klasifikaciju hibiskusa.
Hibiscus - Znanstveni Klasifikacija
Britanija: Plantae, Obitelj: Malvaceae, Pod-obitelj: Malvoideae, plemena Hibisceae, Rod: Hibiscus
Hibiscus postrojenja su također naziva kao rosemallow, loboda, ili Flor De Jamajke. Ove biljke imaju više od 200 vrsta. Oni su pronađena u tonovima bijele, žute, roza, crvena, ljubičasta, narančasta, itd. Cvijet ima 5 ili više latica. To su unutarnji kao i vanjski biljaka, a mogu biti posađeno na njega izrasti u stablo. Hibiscus se koriste kao pokazuju cvijeće, a također ima i ljekovita svojstva. Ona se koristi kako bi medicini i igra jako veliku ulogu u njegu kose.
Cvijeće od hibiskusa su velike, i uglavnom imaju 5 latica koji su ovalnog oblika, na krajevima. Ako odlučite da biljka hibiskus unutra, pobrinite se da ga biljka na mjestu gdje postoji odgovarajuća suncu, kao biljka voli toplinu i proizvodi više cvijeća. Ove biljke uglavnom odbijaju da cvijet u sjeni. Neka nam vidjeti kako biljka hibiskus.
Tla; Hibiscus biljke trebaju tla koja je visoka u hranjivim tvarima, i odvode dobro. Tlo treba have 6-6,5 ph razini. Također možete dodati malč na najviši sloj tla. These tropske biljke uglavnom više vole pješčana tla kao što izlučivanje dobro. Dajte tlo puno komposta i organskog materijala. Ako primijetite da područje nije dobro drenirani, možete podići krevet od 5 do 10 inča.
Voda, Zalijevanje hibiskus zapravo ovisi o tome kakvu klimu biljka raste na, hladno ili vruće klime. Hibiscus koje su zasadili u vrućim krajevima ne može tolerirati wet noge i korijenje začepljen sa vodom ili na kontrast, potpuno suhim uvjetima. Ne smijete poplava korijena ove biljke jer će istrunuti, a biljka će umrijeti. If Elektrana ne daje dovoljno voda lišće ove biljke će polako početi opuštene. U hladnim područjima te biljke mogu dobiti pogođeni from gljive kao gljive napadaju korijenje. Dakle, potrebno je da se vode koliko biljka treba. Over zalijevanje može ubiti biljke. Ako su korijeni drže toplo, ovi problemi će se držati podalje. Više o zimskih njegu hibiskus.
Gnojiva, Hibiscus biljkama treba puno gnojiva dati svijetle i pune cvjeta. Organski spojevi su najbolja. Kada biljka your hibiskus, nemojte ga hraniti odmah gnojiva, jer kada ga dobiti iz rasadnika je već oplođena dovoljno. Možete dodati gnojivima nakon mjesec dana kada je navikla na tlo i na mjestu gdje je naseljen. Ako želite da vaš hibiskus da rastu zdrava, trebali biste provjeriti na gnojiva koja vam je pružiti, kao manje gnojidba može dati manje cvijeća ili bez cvijeća na sve.
Ako odlučite biljka hibiskus na obliku stabla to bi trebalo biti posađeno vani u vrtu, gdje ima dovoljno mjesta za biljka rasti u stablo kao što se diže i do 4 do 5ft. To također uključuje vremena na vrijeme, gnojidba, rezidba kad je to potrebno, itd.
Ako ste pitate kako biljka hibiskus korijenima, ovdje je kako možete to učiniti. Prije nego što biljka hibiskus korijena, njih potopiti u vodu za najmanje 8 do 10 sati, tako da su jako puno hydrated. Iskopati rupu koja je šira od korijena loptu i dovoljno duboko za root loptu da sjedne. Napunite ova rupa s vodom i pustiti ga ocijedite. Stavite loptu korijen u rupu i dodajte malča u njoj. Sada napuniti rupe s tla i vode ga.
These metode hibiskus biljka za njegu pomoći će vam da rastu zdrava biljka. Provjerite jeste li biljka daje pravo tip tla, zali redovno, oplođeno na vrijeme i pruned dobro. Uzgoj biljaka hibiskusa je jednostavan zadatak, ako su pažljivo uzgaja i pogledao nakon te. Sada znate da je učenje kako da biljka hibiskus jednostavno previše!

No comments:

Post a Comment