Friday 21 October 2011

Kako da biste dobili ravnu kosu

Ako ste žena s prirodno valovitu ili kovrčavu kosu, ne sumnjam da bi htio imati ravne kose, čak i za jedan dan. Dakle, postoje brojni načini koje mogu ispraviti vaše kose barem za nekoliko sati. Za više trajan učinak, možete ići u, za kemijsku i toplinski tretmani. Takvi tretmani su obično dostupne kod priznatih kozmetičkim salonima. Ipak, ako želite naučiti kako da biste dobili ravnu kosu, naravno, ponovo su bezbrojne mogućnosti. Sljedeći opis baca svjetlo na sve moguće načine na takve ravnanje kose. Prođite kroz njega i odaberite metode koje vam najviše odgovara.
Kako dobiti ravnu kosu u kozmetički salon
Na kozmetički salon, možete dobiti ravno vaše kose uglavnom na dva načina. To su toplinska prerada i uporaba stan Okovi. Toplinska obnavljanje uključuje primjenu kemijsko rješenje, nakon čega slijedi ravnanje kose s ravnim željeza. Učinak traje o 6-10 mjesec. Kosa regrowth zahtijeva da se obnovljeni toplinski svakog mjeseca.
Ako želite privremeno ravno kosu, možete ići u za korištenje stan Okovi. Dlaka je podijeljena na mali dijelovi. Svaki dio je ispravljeno u zagrijanoj stan željeza, koji se nazivaju kose straightener. Jer, toplina se koristi, kosa svibanj dobiti oštećena na česte uporabe. Sada-a-dana, toplinske zaštitne serum koji sadrži silikone ili druge kemikalije su dostupni na tržištu. Njihova primjena prije pokretanja stan željeza može zaštititi vaše kose od termičkih oštećenja.
Kako da biste dobili ravno kosu at Home
Uporaba kemikalija i stan Okovi proizvesti neposrednoj ispravljanje učinak na vašu kosu. Međutim, nitko ne može zanijekati činjenicu da je njihov redovne upotrebe izaziva neke loše učinke na kosu s vremenom. Dakle, da se na sigurnoj strani te bi trebao saznati kako doći ravno kosu bez stana željeza, kako da biste dobili ravno kosu bez topline, ili kako da biste dobili ravno kosu, naravno. Neki od prirodnih načina za ravnanje kosu su navedene ovdje.
Kokosovo mlijeko i sok od limuna: Uzmi čašu kokosovo mlijeko i dodati ¼ šalice soka od limuna na njega. Izmiješati sve sastojke dobro i staviti stakla u hladnjak. Nakon nekoliko sati, naći ćete da je kremast sloja je formirana na vrhu. Nanesite ovu kremu na kosu. Ostavite ga na za oko pola sata. Učinite to jedanput na tjedan. To će ispraviti vaše kose u nekoliko mjeseci. Za dodavanje na ravnanje učinak, redovite uporabe kokosovo mlijeko i limun čini kosu sjajnom i glatkom.
Jaja i meda: Beat 2-3 jaja, broj ovisi o duljini i debljini vaše kose. Uzmi samo bijeli dio jaja. Dodajte med na njega. Omjer bjelanjak i med treba biti 4:1. Pomiješajte obje sastojke dobro. Podijelite vaše kose u male dijelove. Uzmi jedan odjeljak i primijeniti ovu smjesu ravnomjerno od korijena do vrha. Učinite to odvojeno za sve dijelove. Ostavite smjesu da se osuši na kosu za oko sat vremena. Operite ga isključili dobro s mnogo vode. Za bolje rezultate, koristite hladnu vodu kao što ostavlja sjajan učinak na kosu na sušenje. Također dopustiti kosu suši na zraku. Učinite to dva puta mjesečno. To je jedan od najlakših i najpopularnijih načina kako ravnu kosu prirodno.
Heena: Get zdjelu Heena, dodajte šalicu skuta, 3-4 kapi limunovog soka, bijeli dio od jaja i 2-3 žličice senfa ulje na njega. Izmiješati sve ove sastojke dobro. Svrha je da se smjesa konzistencije paste. Ostavite ga preko noći nesmetano. Isto tako, ulje kosu dobro, poželjno s toplim senfa ulje, prije odlaska na spavanje. Sljedećeg jutra, ravnomjerno nanesite masu na kosu. Ostavite ga na za 2-3 sata. Operite ga isključili dobro s puno vode, do smeđe boje zaustavlja dolazi iz vaše kose. Ne koristite šampon za to pranje. Air suhu kosu i odmah je dobro ulje sa senfom uljem. Ostavite kosu podmazan za jedan dan. Koristite blage šampone i oprati kosu i sa hladnom vodom. Dopustite kosu da se sušiti zrakom. Naći ćete kosu da se više glatka, sjajna i da, ravno. Učinite to jednom u 15 dana. To će ne samo učiniti vaše kose ravno, ali i poboljšati svoje zdravlje, naravno.
Pročitajte o:; Trajno Poravnaj kose, keratin kose Ravnanje liječenje; Sada, znate sve tajne o tome kako dobiti ravno kosu, s obje kemikalije, toplina i prirodne tvari. Načini o tome kako dobiti ravno kosu bez straightener, ili prirodni načini su prilično dugo trajati. Međutim, učinak produced by njih su vrijedan vaše vrijeme i trud. Odaberite bilo koji od predloženih načina za ravnanje kosu, dobiti prekrasna i privući pažnju svugdje idete.

No comments:

Post a Comment