Monday 17 October 2011

Feng Shui uređenje Savjeti

Riječ, Feng Shui, znači 'vjetar' i 'vode'. Izraz bitno naglašava harmoniju i ravnotežu u svoju okolinu. Dakle, ako pitate Što je feng shui uređenja, ja bih rekao da je umijeće i znanost o stavljanju stvari koja seže više od 2000 godina. Teorija Feng Shui se temelji na načelima yina i yanga da se sve treba biti uravnotežena ili izravnati. Feng Shui majstora čuvaju tajnu ove umjetnosti čuvano svojim životima, da ojača moć cara. Njihov životni vijek pobožnosti i poniznosti svojim gospodarima, lišen pučana tih tajni za dugo, dugo vremena. Štoviše, svatko tko pokušao da biste dobili ove tajne, uključujući obitelji, ubijeni su. Učenja Feng Shui uglavnom verbalnog i prenosila s generacijama generacijama. Danas je tajna više nije tajna i to velika umjetnost je poznato da donijeti ogroman napredak, sreću, zdravlje i blagostanje svojim korisnicima. Dakle, evo nekoliko Feng Shui uređenje savjeta koji će donijeti snažan energiju pozitivnosti.
Feng Shui uređenje Savjeti
Feng Shui uređenje za spavaće sobe, prvi Feng Shui pravila uređenje za spavaće sobe je da biste dobili osloboditi svakog oblika pasivne zabave. Primjerice, uklonite TV, računalo, vježbe opreme ili video igre iz vaše spavaće sobe. Sve ove stavke ometalo protok energije i preusmjeriti fokus iz spavaće sobe aktivnosti na druge stvari. Otvorite sve prozore i vrata od spavaće sobe za pravilnu ventilaciju. Pazite zraka u spavaćoj sobi je slobodan od zagađivača i bilo koje druge ustajale mirise. Ako je vaš spavaća soba je prilično velik, možete staviti biljke oko prozora ili u blizini svog kreveta. Odgovarajuće rasvjete u spavaćoj sobi je bitan, jer svjetlost je glavni izvor energije. Koriste podesivu dimmers će ukrasiti svoju sobu ili ukrotiti svjetlo efekt. Boje u spavaćoj sobi mora biti umirujuće. Spavaća soba je prostorija za energiju obnovu i seksualne iscjeljivanje. Dakle, odabirom Feng Shui uređenje boja će raditi čudesa. Pročitajte više o Feng Shui-spavaća soba izgleda.
Feng Shui uređenje za dnevni boravak; U dnevnoj sobi je prva sobu koja pozdravlja svoje stare prijatelje, kolege vaš ured i svaki udarač vrata. To je poznat i kao soba za mogućnosti i jačanje obveznice. Svaki komad namještaja u dnevnom boravku moraju suočiti s vrata. Svjetlo se svaki tamnom kutu za sobu privući dobre energetske. Po mogućnosti, izbjegavajte vlasništvo namještaja oko bilo kojeg metala objekt poput televizije ili music player. Ako imate ognjište, postavite namještaj po mjestu napraviti toplom i ugodnom atmosferom. Centar tablice moraju uvijek biti čisti i uredni kao što simbolizira zdravlje. Pročitajte više na Feng Shui za vaš dom.
Feng Shui uređenje za kuhinje, kuhinja je gdje je hrana kuhana i dobra hrana uvijek donosi dobro zdravlje. Dok je uređenje kuhinja, provjerite je li peć nalazi se na način da se kuhati mogu vidjeti sobe prostor i nije izostavljena. Ako ne možete pomaknuti štednjak, kuhanje otok je najbolja ideja. This dopustiti kuhati da bude dio ljudi oko njega / nju. Štednjak, bazena i hladnjak mora biti u dijagonalama međusobno kao elementima vatre i vode se ne mogu miješati. Feng Shui u potpunosti onemogućava uskim prostorima. Međutim, ako živite u stanu, a ne stvarno imati izbor, držati broj stavki u kuhinji na minimum.
Pročitajte više na:, feng shui bojama; Besplatno Feng Shui savjete; Dakle, to su bili nekoliko Feng Shui savjeta uređenje, za koje se zna da donese mir, snagu, zdravlje i bogatstvo korisnicima. Zajednički nazivnik Feng Shui uređenje je da uklonite nered od svih mjesta za slobodan protok energije. Nadam ove ideje će vam pomoći da napraviti doma pun ljubavi i sreće!

No comments:

Post a Comment