Friday 14 October 2011

Domaći čistač prozora

Imajući svoju kuću čisti uključuje rad na mnogo stvari i područja. Prozori su jedan takav dio vaše kuće koju ne može zaboraviti, a za čišćenje vašeg doma. No obzira na prozore koja vrsta stakla, prozirna, neproziran, polu-neprozirni ili matirano vrstu, čuvanja očistite ih je potrebno održavati cjelokupni izgled vašeg doma.
Iako možda kupiti različite expensive proizvodi za čišćenje, što svibanj ili svibanj neće dati zadovoljavajuće rezultate, zašto ne pogledati neke jeftine opcije. Da, postoje razne prozor čišćenje koje možete napraviti kod kuće i držati tvoj Windows čista i sjajna. To su lako napraviti i cijene manje od onih dostupnih na tržištu, stoga možete uštedjeti novac i koristiti te redovito. Ako se pitate kako bi domaće čišćenje prozora, a zatim ovdje je odgovor.
Najbolji čistač prozora Domaći recepti
Čistač prozora pomoću limuna; Ovaj prozor čišći recept treba limunov sok iznuđen od 2 limuna, 2 šalice soda klub ili vode, 1 žličica kukuruzni škrob i ½ žličica eteričnog ulja metvice. Uzmi sprej bocu i zalijte sve ove sastojke u njemu. Protresite bočicu i prije nego koristeći. Protresite bočicu i prije nego što briznuti smjesu na prozoru. Spread to je dobro se na cijeli prozor mekom ručnik i protrljati mrlje na staklu nježno.
Čistač prozora koristite alkohol, Za najbolje rezultate čišćenja prozora možete se odlučiti za rješenje 1 šalica trljanje (izopropil) alkohol i 1 šalicu vode. Također dodajte žlice jasno, ne-sudsing amonijak na ovo. Oba trljanje alkoholom i non-sudsing amonijak na učinkovit čišćenje prozora i pomoći ukloniti sve tvrdokorne mrlje izradu staklo iznimno čiste i jasne.
Čistač prozora pomoću bijelog octa, uzeti 1 šalice bijelog octa, dodati ½ šalice vode dobro izmiješati i sipati u sprej bocu. Dodajte 15 kapi eteričnog ulja limuna na ovu bocu i dobro protresti. Morate dobro protresti prije svakog koristiti kao ulje ne dobro izmiješati. This domaće prozor čistač s octom i limunom nafte će dati savršen sjaj na svoj prozor. Saznajte više o uklanjanju ogrebotina od stakla.
Čistač prozora pomoću deterdženta; Uzmi svoje redovne tekuće jelo-pranje deterdžent i miješati vodu u njoj. Ne bude previše blaga. Uzmi spužvicu i koristite ovu smjesu za čišćenje prozora. Također možete koristiti mješavinu 1 žličica tekućeg sapuna Kastilje, 3 žličice jabuka jabukovača octa i 2 šalice vode da bi učinkovito čišćenje prozora recept. Završiti čišćenje prozora s vodom, a zatim ga wiping off sa staklenim brisač osigurati nema vode ili deterdžent maraka lijevo.
Čistač prozora koristi škrob, kukuruzni škrob Uzmi 5 žlice, ½ šalice bijelog octa i kućanstvo amonijaka i svaki galon tople vode. Uzmite ove sastojke u kantu i dobro promiješajte dok kukuruzni škrob otapa u potpunosti. Nanesite na prozoru koristeći spužvu, a kasnije čistom hladnom vodom. Pročitajte više na čišćenje prozora cijene.
Navedeni domaće čišćenje prozora definitivno će vam pomoći da dobijete željene rezultate. To je najbolje za čišćenje prozora okvir temeljito i onda raditi na staklu. Jedan od stakla čišćenje savjeta je da nakon što završite čišćenje rješenje, obrišite prozora koristeći spužvu umočen u vodu. Završi brisanjem mokrom prozor sa zgužvane novine kako bi se spriječilo tragove. Novinski je čak i bolje nego bijeli papirnati ručnici ili tkiva, jer ne ostavlja iza sebe lint. Korištenje stakla brisač je također odlična ideja, dok radite na većim prozorima. Zapamtite, ne za čišćenje prozora kada sunčane zrake padaju na prozor staklo. So koristiti sredstva za čišćenje i redovito dobiti iskričavu čiste prozore.

No comments:

Post a Comment