Sunday 30 October 2011

Ručno Sapun Recepti

Ručno sapuni su jeftina alternativa komercijalno dostupnih sapuni. Glavna razlika između ručne izrade sapuna i komercijalno dostupan soaps je da možete napraviti sapun miris miris volite. Nakon što ste pokušali ručno sapun, od vas će biti u mogućnosti da iz razlika za sebe. Mnogi ljudi pretpostavljaju da je stvaranje sapun s ruku je težak zadatak. Međutim, s tim ručne izrade sapuna recepte, shvatit ćete to nije tako teško kao što pretpostavljamo da bude. Let's vidjeti neke jednostavne recepte ručne izrade sapuna.
Prirodni Ručno Sapun Recepti
Sada ćemo vidjeti neke organske recepte ručne izrade sapuna, što će umiriti vašu kožu kao i vaš um. Pročitajte o izradi domaće sapunice.
Vanilija-Bademovo sapuna; Uz ovaj sapun, moći ćete ukloniti prljavštinu i ulje s kože, a ne suhu kožu u tom procesu. Vanilla daje sapun ukusni miris i bademi u sapuni daje lijep tekstura. Vi svibanj ištanje to čitanje na glicerin sapun receptima.
Sastojci
Cijela Bademi 1 / 3 šalice; Kastilje Sapun 4 unca bar 1; destilirane vode ¼ šalice, bademovo ulje 1 žlica; Vanilla Miris ulja ¼ žličice; Metoda
U hrani procesor brusiti bademe u fini prah i držati ga na stranu. , Rasturati sapun na komadiće. Kliknite da biste pročitati o tome kako napraviti domaće sapunice. , Sada u tavi donese vode na čir, onda smanjiti toplinu i pustiti da krčka. ; Izvadite tava za umake sa vatre i dodati prašak badem, bademovo ulje i vanilije ulje na vodu i dobro promiješajte, dok je dobro izmiješan. ; Sada dodajte isjeckan sapun u lonac za pirjanje i dobro promiješati. , A zatim se žlica sapun i plijesni u svoj omiljeni oblik. Ostavite ga na stranu sve dok ne stvrdne. Vi svibanj ištanje to čitanje na bademovo ulje sapun. , Citronele sapun, a to sapun također radi čuda na koži. Za više informacija pročitati na mrtve sapun morskom soli.
Sastojci
Kastilja sapunom (naribana) 1 šalica; vode ½ šalice, citronele eteričnog ulja 10 kapi, eteričnog ulja eukaliptusa 5 kapi; buhača listovima (osušeni i drobljeni) 1 žličica; Metoda
Dodaj sapunom i vodom zajedno i dobro miješati. , A zatim dodati sve ostale sastojke i miješati s mikser, do sapun parovima u volumen. ; Žlica sapun i oblik sa svojim rukama, ali bi bili sigurni da su zaista brzo s ovim, kao i premlaćivanja akcija hladi smjesu. ; Maslinovo ulje sapun, kao što svi znamo, maslinovo ulje je svestran. To utvrde čuda na koži. Uz ovaj sapun će vam biti u mogućnosti izvući bogatstvo od toga. Ovaj recept je lužine u popis sastojaka, morat ćete poduzeti potrebne mjere opreza kada su stvaranje sapun koristite ovaj recept. U ovom receptu nema eteričnih ulja dodaju za miris, jer to je osnovni recept, možete ih dodati po vlastitom izboru. Vi svibanj ištanje to čitanje na lužina sapun recept.
Sastojci
Čisto maslinovo ulje 16 ml; lužina 2 oz; Voda 6 oz; Metoda
Toplina maslinovo ulje na 150 stupnjeva Farenhajt. Čitajte na domaće lužina sapun recept. ; Mix lužina i vodu zajedno i promiješati sa drvenom žlicom. ; Neka ulja se ohladi do 120 stupnjeva, a zatim dodati lužine i vode u smjesu ulja. ; Držite kombinirajući ih zajedno, dok ne vidi trag dolaze iz nje. ; Ulijte smjesu u kalupu i neka ga postaviti za 2 sata, prije uklanjanja sapun iz kalupa i kalupa ruku njega. , Lavanda - Chamomile sapuna; To je vrlo blagi sapun, a također se može koristiti na djecu. Zbog eteričnog ulja u njoj, od vas će također osjećati opušteno nakon korištenja ovog sapuna. Želite li znati što su drugi ručni rad sapun sastojke?
Sastojci
Sapun £ 1, destilirana voda 1 / 8 šalice, Fino Prizemlje Chamomile 2 žličice, prizemlje Lavanda pupoljci 2 žličice; esencijalnog ulja lavande 5 kapi; Chamomile eteričnog ulja 2 kapi; Metoda
Otopite sapun u vodu koristeći dvokrevetnoj kotao. ; Kada smjesa dostigne mliječi kao dosljednost, dodati kamilica, pupoljci tlo lavande, kamilice i lavande ulje ulje i miješati sastojke dobro. ; Ulijte smjesu u kalupu i neka ga sjesti u kalupu za oko 2 do 4 sata prije nego što ga ukloniti pri ruci kalup. ; Za daljnje čitanja, Dead Sea Mud sapuna; Kako napraviti sapun zobena kaša, Sapun Making Process, Kada koristite ručne izrade sapuna receptima kako bi sapun, provjerite da li testirati sapuna na kožu prije nego počnete koristiti, kako bi izbjegli alergije. Ja sam sigurno veliki fan ove recepte i zaustavljen koristeći komercijalno dostupne sapuni, nakon što je težak i učiniti ih kod kuće.

No comments:

Post a Comment