Sunday 30 October 2011

Plus Veličina vjenčanica s rukavima

Ljubav svog života, a božanski romantične prijedlog i vjenčanje iz snova. Jedina govorio u kolo, iako privremeni jedan, čini se da svoju potragu za plus size haljina vjenčanja s rukavima. Zbunjenost vlada vrhovni, kada je svoju tražilicu dolazi s milijun rezultata za vjenčanje gowns s rukavima, ali sve za žene, koji nisu tako dobro obdarena kao i ti. Ovdje je vaše rješenje, niz rukav obrazaca za vas to izabrati, koje će vas upotpuniti savršeno.
Plus Veličina Wedding Gowns s rukavima
Stijenkom Čudo: Jedna od najboljih mogućnosti za nevjeste, koji su u potrazi za plus size haljina vjenčanja s rukavima je to mangupirati se na rukavima. Možete se odlučiti za jedan bez naramenica, špageti strapped ili ular haljini i tima haljina s kratkim jaknu. Krzno bi moglo biti od šifona koji pada glatko zagrliti ruku na svim pravim mjestima, ili ste mogli dizajn jakna izrađena od čipke, koji će vam omogućiti da pokaže silueta haljinu koju nosite, bez osjećaja svjesni o svojoj ruke. Jakne najbolje izgledaju kada su rukavi dugi ili lakta duljine, također ćete imati mogućnost igrati oko s vašim dekoltea, kako bi ga moderan twist. Ostale opcije za plus size haljina vjenčanja s rukavima jakne su bolero, sliježe ramenima, oblozi ili čak i rtovima.
Bell Rukavi: stil koji se može pratiti na stranicama povijesti, koja je odgovorna za fraziranja pojma, do one's rukava, zahvaljujući svojoj upotrebljivosti za skrivanje objekata, posebice oružja. Danas, u istom stilu daje odijelo, starog svijeta šarm i čini ga savršenim izborom za plus size vjenčanica s dugim rukavima, za mladenku s ciljem za bajku ambijent za nju svadba. Zvono rukava je uska u otvor za rukav, do lakta (bez plisiranja), a zatim baklje prema zglob. Još jedan twist na zvono rukav je pjesnik rukava, gdje je rez rukava ostaje isti, ali je dodao ruffles na manžetama.
Kratki rukavima s Puff: Iako je dobar izbor za plus veličine vjenčanicu s rukavima, mladenka će morati biti oprezni o osiguravanju da rukava ne vezati ruke. Kratki puf rukavima daju vjenčanicu zabavno, flirty osjećam da je savršen za proljeće vjenčanje. Kombinirajte taj stil rukava s velikom dubokom V izrez. Ako ste jedan od onih sretnika žene, koji imaju veliki ovratnik kosti, zatim odličan trend za vas bi se dizajnirati haljinu širokog naglavce kanta u obliku dekoltea s nježnim U-cut, a dekolte tada trebao biti priključen na vaše kratke napuhan rukave.
Off rame s rukavima: Ovo je još jedan od raskošnih ženski plus size clothing obrasce za mladenku s velikim ovratnikom kostima. This rukava uzorak ostavlja ramena izloženi, ali pokriva ruke, što žene koji su svjesni o svojim rukama, vrlo ugodno. Rukavi mogu biti dugi ili kratki, ovisno o izboru mladenke. Vjenčanica na taj način, automatski privlači pozornost na ramena. The prslučić od haljina treba biti uska, tako da stvorite oblik pješčanog sata s haljinu.
Latica Rukav: Dok je većina većih žene imaju tendenciju da ostanu daleko od haljina koje kratkih su rukava, latica rukava poboljšava plus haljine veličina vjenčanje s rukavima. Također poznat kao Tulip rukav, ovaj stil se sastoji od dva dijela s jednom crisscrossing na način da se preklapa s druge. To obuhvaća bicep regiji ženske ruke, te je sjajna alternativa za ljetni vjenčanje. Ako volite stil, ali i dalje malo oprezan dužine rukava, možete nositi obična folijom ili bijeli plašt s kraljevskom plavom podnožju. Plašt također će ispuniti svoje nešto plavo uvjet.
Long / Illusion: Dok je ovaj stil rukava baš i nije u modi, to je još uvijek izuzetno atraktivan način za žene koje nose plus size clothing. Dugo rukav koji nije lagodan ali uklapa udobno s dekoltea koja poboljšava vaš najbolji značajke izgleda lijepo na plus size nevjesta. Ako vam se ne sviđa ideja pokriva vaše ruke potpuno, možete varati čineći rukava od obična tkanina kao čipke, koja vam omogućuje da pokriju svoje ruke dok ga prikazuje off.
Neke druge opcije za plus size haljina vjenčanje s rukavima su T-shirt duljine rukava, kapa rukava, leptir rukavima, itd. Dok slijedeći modne trendove je uvijek 'u stvar' za napraviti, dok se projektiranje ili odabira vjenčanice, što je nužno da se haljina biti prikladan za vas i još važnije trebali biste biti ugodno u njemu. Ne stavljajte dolje sebe jer ne možete nositi s najnovijim trendovima na pisti, jer ako ne vam odgovarati, bit ćete u za katastrofalan izgled koji može uništiti vaš dan vjenčanja. Postoji čitav niz plus size modna vani. Bez obzira veličinu koju su, nula ili 20, traži za savršenu vjenčanje gowns s rukavima može biti zastrašujuće i naizgled nikad ne završava. Čak i poslije hodanja u dvadesetak trgovina, ako vaše vjenčanje haljina je još uvijek nedostižan, nemojte očajavati. Samo budite sigurni o stilovima koje odijelo vas i da vjenčanica vaših snovi svibanj biti samo oko kutu.

No comments:

Post a Comment