Saturday 29 October 2011

Vrste biljaka

Biljke i drveće nisu nepoznate prizor, iako način na koji smo usitniti kroz njih, to može biti. Oni se nalaze svugdje u različitim visinama i znamenitostima. To ne treba čuditi s obzirom na činjenicu da postoji više od 350.000 vrsta, i brojni neidentificirani još uvijek čekaju da budu otkrivene, da ne spominjem da biljke su prilično sposobna mutira u nove vrste. Pa što su biljke? Botanički oni su živi organizmi koji pripadaju kraljevstvu Plantae. Znanstveno proučavanje biljke, poznat kao botanike, gdje biljke su razvrstane po njihovim raste navike. Ali za tebe i mene, koji nisu u botanici, no i dalje uživati ​​u biljaka, ovdje je popis različitih vrsta biljaka.
Tri glavne vrste biljaka, kao što je rekao ranije, postoji oko 350.000 vrsta biljaka plus, njihova klasifikacija dobiva malo teško. Međutim, većina biljaka kategorizirane su u sljedećim tri vrste:, Mahovine: Mahovine su vrlo male biljaka s jednako sitnim lišćem i nema kapacitet cvijeća ležaj. Nemaju pravi korijen kao i druge biljke, no vrlo tanke kose struktura poznatih kao nit koja ih drži dolje. Oni nemaju sjeme, spore ali koji se koriste da se razmnože. ; Trava: Trava se može prepoznati po svojim različita lišće, usko, vitko i obično dugo. Oni svibanj ili svibanj ne imati cvijeće koje su sastavljene od tri ili šest dijelova koji su ili načine neugledan. Korijeni su u obliku gruda. ; Dicots and Monocots: Ovaj tip je bannera za sve vrste drveća, male biljke, grmlje, žbunje, puzavac, korova, itd. Većina ih ima cvijeće koje su upadljiv, s četiri do pet latica, slavine korijen i lišće koji se razlikuju po veličini i boji. ; Različite Šarolikost i vrste biljaka, kao što postoje tisuću vrsta, hibrida, sorti i sorti sadašnjosti, plus individualne i grupne stablo characteristics, njihovu klasifikaciju u smislu botanički, kulinarski, hortikulturu, itd. često teži preklapaju na način na koji su obično se nazivaju.
Bilje: Bilje se biljke čiji je jednog ili svih dijelova se koriste za kulinarske, ljekovito, wellness i duhovne svrhe. Većina bilje nisko raste, a ne vrlo šumoviti. Neke od popularnih bilja su navedene u nastavku po njihovim raste navike.
AnnualBiennialPerennial, Aloe VeraParsleySage, BasilCarawaySpearmint, ChamomileCorianderThyme, CalendulaDillBorage; CayenneMustardGingeroot
Grmlje: Grmlje su drvenaste trajnice koji su manji od stabla. Većina grmlje gusto s malim granama, i mogu biti obučeni i oblikovala se gotovo u prizemlju. Grmlje imaju ukrasne i hedging vrijednosti. Grmova često poznat kao grmovi, a mogu biti i, cvatnje i ne cvjetnice. Više o grmova i grmlja.
Cvatnja ShrubsNon cvjetnice grmova, HydrangeaGolden Darunta, AzaleaColeus, BoxwoodArborvitae, BougainvilleaBamboo Palm, HoneysuckleFalse čempresa, FirethornArtemesia, HollyEuonymus, američki BittersweetHebe, BarberryAucuba; LoniceraHouttuynia
Drveće: Listopadna ili evergreen, stabla su drvenaste trajnice koje imaju sekundarne grane raste daleko od debla. One mogu biti vrlo visok, previše raširena i dovoljno mali da se zove grm. Pročitajte više o vrstama bjelogorice i vrsta zimzelenog drveća.
Angiosperms (Cvatnja) Gymnosperms (Non Cvatnja); PlumCypress; DogwoodCedar; CherrySpruce; AppleSequoia; MapleCycas; BottlebrushYew; BuckeyeJuniperus; HawthorneZamia; AlmondPodocarpus; YellowoodSciadopitys
Vrste biljaka su također kategorizirani po svojim karakteristikama, listopadne ili zimzelene, biljke, trajnice ili bijenala, te penjalice i penjača, itd. Ovisno o tome koji tip, JA priželjkivanje JA mogao imati sve vrste biljaka raste u mom vrtu!

No comments:

Post a Comment