Friday 21 October 2011

Domaći kose Maska

Svakodnevne naše kose je izloženo veliki izbor kemikalije koje se nalaze u styling kose proizvode kao što boje za kosu, sušilo za izravnavanje, itd. što rezultira oštećenim kosu. Prašina i toplina su ostali faktori koji često uzrokuju štete na kosi zdravlja. Hair maske mogu se koristiti da se vratim prirodnu ljepotu kose. Većina ljudi vole da koriste domaće hair masku sa prirodnim tvarima koje se lako naći u našim domovima, jednostavno jer oni nisu vrlo skupo i može poboljšati stanje kose.
Domaći kose maska ​​Recepti
Postoje tri vrste dlaka, suha, masna i normalna. Ovdje ćemo raspravljati o različitim hair maske koji može poboljšati stanje različitih tipova kose, a neke od njih mogu se koristiti za liječenje zajedničke hair problema.
Hair maska ​​za suhu kosu, Banana avokado maska ​​je jedna od najboljih domaće hair maske za suhu oštećene kose. Za pripremu ovog hair masku vam je potrebna jedna srednja banana, polovina avokado, žumanjak, jedna žlica meda i dvije žlice maslinovog ulja. Prije svega, zgnječiti bananu i avokado napraviti glatko tijesto, a zatim dodati ostale sastojke u njega. ih Izmiješati dobro i primijeniti ga na kosu na takav način da dobijete kose pramenove prekriven smjesu od korijena do vrha. Dopusti joj da sjedi na kosu pola sata, a zatim ga isprati s dobrim hidratantnim šamponom. Ova maska ​​bi trebao biti primijenjen jednom tjedno za mjesec dana prije nego možete vidjeti neke poboljšanja.
Hair Maska za masnu kosu, sastojaka za ovaj recept hair masku su sok od jednog limuna, jedne žlice korijena Bur ulja i jednog žumanjka. Pomiješati sve ove tri komponente dobro i primijeniti ga na kosu i pustiti kosu dobiti natopljenom to za 15-20 minuta. Limunov sok koristi ovdje je vrlo korisno za uklanjanje ulja iz kose. Zatim ga isprati s šampon koji je pogodan za suhu kosu.
Hair Maska za zdravu kosu, Ova maska ​​će vam pomoći zadržati zdravu kosu i primjenjuje se na sve vrste kose. Koristite jednu žlicu meda i 2 žlice svake od maslinovog ulja i ružmarina ulje da smjesa i držati ga za oko 15 minuta. Onda primijeniti na vaše kose nježno masirati vrhovima prstiju. Nakon toga, pokrijte glavu s toplim ručnikom tako da ulja mogu se apsorbira u kožu i kosu dobro. Oprati kosu šampon nakon pola sata.
Hair maska ​​za perut, Piskavica sjemena su vrlo korisne da biste dobili osloboditi od prhut. Također može se borila protiv druge probleme kao što su gubitak kose i Splitu završava. Uzmi šaku iznos piskavica sjemena i to potopiti u vodu preko noći. Sljedeće jutro, izmiksati napraviti glatka i gusta pasta. Primijenite ga pravilno diljem vlasište i kosu i ostaviti netaknuta oko 20 minuta. Zatim ga isprati blagim šamponom. This kosa maska ​​može koristiti svih tipove kose.
Hair Maska za Split krajevima; Split završava ne samo dati glup izgled za kosu, ali i negativno utjecati na rast kose. Papaya sadrže neke prirodne sastojke koji radi čudo na split završava. Uzmi zrele papaja, oljuštiti kožu i ukloniti sjemenke iz nje. Stavite papaja u miješalica i pomiješati ga napraviti gustu tijesto iz nje. Dodati oko pola šalice jogurta u nju i primijeniti ga na kosu temeljito nitima. Čekati oko pola sata, a zatim šampon kosu.
Pročitajte više na:, sušilo maska ​​Recepti za suhu oštećenu kosu, sušilo maska ​​Recepti za neposlušnu kosu, sušilo uređaj tretmani kod kuće, te su nekoliko jednostavnih domaće hair masku koju vam može dati nevjerojatan, sjajan lijepe kose. Uz ove tretman morate slijediti dobar režim za njegu kose. To uključuje redovito podmazivanje, šamponiranje i uređaj kose. Pravilno četkanje kose također je potrebno ali bi se izbjeglo prekomjerno četkanje. Provjerite redovito, ako imate split završava ih trim u cilju promicanja rast kose.

No comments:

Post a Comment